Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 07, 20:52)
Informacijos su kuria klase dirba dar nepateikė šios narės:
  Info laukiu iki temos pabaigos, tada savo nuožiūra gal ir patrumpinsiu sąrašiuką  cool.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bandau įbauginti  lotuliukas.gif

Peliuk,perkelk visas į aukštesnę klasę, mažiau vargo bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2013 10 07, 20:47)
Ačiū. Šaunus žaidimas. Bus galima pasinaudoti. Mes tai paprastai mintinį skaičiavimą tikrinamės. Metu kamuolį, o vaikas sugauna, meta atgal sakydamas atsakymą.

Mes taip pat tikrinamės. Neatsakęs sėdasi
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 07, 20:42)
Negirdėta bigsmile.gif Gal turi pavyzdį? ax.gif
O gal žinau... g.gif

Pavyzdžio neturiu, bet bandysiu paaiškinti. Mokinius suskirstai į grupes, o stotelių padarai kokiom dviem, trim daugiau negu vaikų grupių ( pvz. vaikų 5 grupės, tai stotelių nemažiau kaip 7). Kiekvienas vaikas gauna kelionės lapą, kuriame užrašytos stotelės (gali būti numeriais, gali būti pavadinimasi) ir įsivertinimas (kiekvienos stotelės). Kiekvienoj stotelėj guli užduočių ir ats lapas (pasitikrinimui). Kiekviena grupė turi apkeliauti visas stoteles ir atlikti joje esančias užduotis. Eilės tvarka, kaip grupės jas lankys, nesvarbu. Vienoj stotelėj gali būti matematikos, kitoj-pasaulio, trečioj-lietuvių kalbos ir t.t. užduotys. prieš jas atliekant, būtina aptarti darbo taisykles. Aš ir už drausmę vertinu. jei sukėlė triukšmą, gauną įspėjimą (nors tai nelabai ką ir keičia, bet minuso labai nenori). Už tai būna drausmė ir grupinis darbas.
Jei kas neaišku, klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 07, 21:06)
Pavyzdžio neturiu, bet bandysiu paaiškinti.

Ačiū už mintis. Visai įdomu. Bet mano antrokėliai. Kažin ar sugebėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 07, 21:21)

Jei pasibandysi is anksto, tikrai padarys. Aš panašiai su pirmokais dariau, tik skyriau gudresnius komandos kapitonais, tai jie pakontroliavo kitus.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 07, 21:21)

Tikrai pavyks, tik reikia kelis kartus būt išbandžius.
Atsakyti
Sveikinu visas
spalio mėnesį gimusias!!!

user posted image
Atsakyti
Sujaudino...
Atsakyti
Sveikos pradinukės 4u.gif
o aš tai norėčiau pasidalinti rudeninės kelionės įspūdžiais su savo pradinukais. Turėjome labai šaunią kelionę thumbup.gif nors ir kiek palinojo lietus, bet kelionės nesugadino. Vykome į Panevėžį, pašilių stumbryną, lėlių vežimo teatrą... Jei kam įdomu, galit pasižiūrėti filmuką iš kelionės: http://www.youtube.c...U8vtcBKQ7okOpqw
Jau ne pirmą kartą vykstam su šita įmone ir dar niekada nenusivylėme. O svarbiausia iš visų kelionių parsivežame nufilmuotą filmuką ir nuotraukų thumbup.gif Nei vaikams fotoaparatai reikalingi, nei mokytojoms, galima atsipalaiduoti ir mėgautis kelione, nes viską padaro kelionės vadovas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshine_ @ 2013 10 08, 13:12)
Sveikos pradinukės  4u.gif
o aš tai norėčiau pasidalinti rudeninės kelionės įspūdžiais su savo pradinukais. Turėjome labai šaunią kelionę  thumbup.gif  nors ir kiek palinojo lietus, bet kelionės nesugadino. Vykome į Panevėžį, pašilių stumbryną, lėlių vežimo teatrą... Jei kam įdomu, galit pasižiūrėti filmuką iš kelionės: http://www.youtube.c...U8vtcBKQ7okOpqw
Jau ne pirmą kartą vykstam su šita įmone ir dar niekada nenusivylėme. O svarbiausia iš visų kelionių parsivežame nufilmuotą filmuką ir nuotraukų  thumbup.gif Nei vaikams fotoaparatai reikalingi, nei mokytojoms, galima atsipalaiduoti ir mėgautis kelione, nes viską padaro kelionės vadovas  thumbup.gif

Mes irgi planuojam kelione, lb noretusi i Leliu Vezimo teatra. Kokia kaina vykstant su sia imone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 08 spalio 2013 - 12:38
QUOTE(simba3 @ 2013 10 08, 14:30)
Mes irgi planuojam kelione, lb noretusi i Leliu Vezimo teatra. Kokia kaina vykstant su sia imone?

Mes mokėjom penkiasdešimt kelis litus. Bet kelionė tikrai super, verta nuvažiuoti thumbup.gif Ir vaikai labai gerus įspūdžius parsiveža ir išmoksta naujų dalykų. O ir šiaip kai niekuo rūpintis nereikia, tai ir galvos neskauda. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas gali pamokyti, kaip daug failų sujungti į vieną?
Atsakyti
4u.gif Sveikutes, gal kuri turite vaidinimą apie mišką, gyventojus ar panašiai. Labai skubiai reikia tokio nediduko. Mus priima į jaunųjų miško bičiulių būrelį ir reikia vaidinimuko
Atsakyti