Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

Laba,
dėkoju už sveikinimus, jei ten netyčia tarp spalinukių (nei spaliukės, nei spalinukės - kažkaip nei šiaip nei taip skamba... lotuliukas.gif ) ir mane pasveikinot 4u.gif
gal kuri netycia turit Lauros Remeikienės dainelę "Pasistiebus ant pirstuku"?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 10 06, 23:05)
Laba,
dėkoju už sveikinimus, jei ten netyčia tarp spalinukių (nei spaliukės, nei spalinukės - kažkaip nei šiaip nei taip skamba...  lotuliukas.gif  ) ir mane pasveikinot  4u.gif

cia gal mamos suknele? Nes lygtais yra ten tokie zodziai ax.gif Tiesa labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 07, 06:15)
cia gal mamos suknele? Nes lygtais yra ten tokie zodziai ax.gif Tiesa labas rytas visoms 4u.gif

Oi o gal cia ne mamos sukneles g.gif ten yra tokie zodziai "Nai nai nai paziurek kaip lengvai sukas porors ratu'???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 07, 06:15)

ne, ne mamos suknele smile.gif yra vieversio 3 kl si daina, turiu ir fonograma, bet reiketu ir visos daineles... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 10 06, 23:05)
Laba,
dėkoju už sveikinimus, jei ten netyčia tarp spalinukių (nei spaliukės, nei spalinukės - kažkaip nei šiaip nei taip skamba...  lotuliukas.gif  ) ir mane pasveikinot  4u.gif

4u.gif Siunčiu į pirmą paštą.
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 10 07, 12:43)
4u.gif Siunčiu į pirmą paštą.

labai ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Sveikinimai visoms ir visomis praėjusiomis progomis 4u.gif smile.gif

Labai sunkus man šis ruduo... Dabar dar gavau studentę vieną kartą per savaitę, tai kažkaip norisi rimtai pasiruošti pamokoms. Gal žinote, kaip įdomiau pravesti matematiką. Dirbu pagal Balčytį. Dabar mintinas skaičiavimas ir tekstiniai uždaviniai. Pamokos pradžioje mes žaidžiame žaidimą žvakutes, nors vaikams labai patinka, bet jau man norisi kažko kito.
Gal turit ką pasufleruoti?
Būčiau dėkinga. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 10 07, 18:41)
Sveikos mergaitės,

Sveikinimai visoms ir visomis praėjusiomis progomis  4u.gif  smile.gif

Labai sunkus man šis ruduo... Dabar dar gavau studentę vieną kartą per savaitę, tai kažkaip norisi rimtai pasiruošti pamokoms. Gal žinote, kaip įdomiau pravesti matematiką. Dirbu pagal Balčytį. Dabar mintinas skaičiavimas ir tekstiniai uždaviniai. Pamokos pradžioje mes žaidžiame žaidimą žvakutes, nors vaikams labai patinka, bet jau man norisi kažko kito.
Gal turit ką pasufleruoti?
Būčiau dėkinga. smile.gif

O kas čia per žaidimas "Žvakutės"? Gal galima plačiau.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 10 07, 19:48)
O kas čia per žaidimas "Žvakutės"? Gal galima plačiau.

Jis labiau tinkamas daugybos lentelei, bet labai gerai ir mintinam skaiciavimui. Vaikai stovi- degancios zvakeles. As sakau veiksma ir rodau i "zvakele", jei jis neatsako- zvakele uzgesta- vaikas atsiseda. Taip matau, kas tvirtai ir greitai moka pasakyti teisinga atsakyma.

Cia taip trumpai, bet manau mintis aiski. Vaikams patinka, jie laukia zvakeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 07 spalio 2013 - 17:56
Sveikos 4u.gif
Gal turit kokių minčių ar kokį pamokos planą, kur būtų efektyvių formų, metodų, priemonių panaudojimas ugdymo procese. O gal kokių pasiūlymų, ką ir kaip galima daryt? Minčių nulis, atrodo viskas išsemta, o reikia pamoką parodyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 07, 19:58)
Sveikos 4u.gif
Gal turit kokių minčių ar kokį pamokos planą, kur būtų efektyvių formų, metodų, priemonių panaudojimas ugdymo procese. O gal kokių pasiūlymų, ką ir kaip galima daryt? Minčių nulis, atrodo viskas išsemta, o reikia pamoką parodyt doh.gif

O kokiai čia pamokai?
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 10 07, 19:34)
O kokiai čia pamokai?

Matematika, pasaulis, integruota.
Atsakyti