Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(Bites Rites @ 2013 10 26, 16:40)
Valio!!! Atostogos  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

Pagaliau šiokia tokia ramybė. ATOSTOGOS. smile.gif
Noriu paklausti tų kutrios dirbate su Šaltinėliu klasėje. Kuri buvo paskutinė Jūsų tema?

Kažkaip labai nusivyliau pratybomis. g.gif Tenka daug ieškoti papildomos medžiagos. O kaip darote Jūs?
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 10 26, 17:57)
Sveikos mergytes,

Pagaliau šiokia tokia ramybė. ATOSTOGOS.  smile.gif
Noriu paklausti tų kutrios dirbate su Šaltinėliu  klasėje. Kuri buvo paskutinė Jūsų tema?

Kažkaip labai nusivyliau pratybomis.  g.gif Tenka daug ieškoti papildomos medžiagos. O kaip darote Jūs?

aš tai šviečiu iš Pupos pratybų, nuolat ieškau papildomų užduočių
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2013 10 26, 19:31)
aš tai šviečiu iš Pupos pratybų, nuolat ieškau papildomų užduočių

O kokia tema Jūsų buvo paskutinė?
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 10 26, 20:01)
O kokia tema Jūsų buvo paskutinė?

raidė M
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2013 10 26, 21:17)

Tai jūs 1-okai. Aš jau 2-okė. Pirmoje klasėje kaip ir neblogai viskas buvo.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, o aš saviškiams padariau iškylą klasėje... prieš atostogas. Penktadienio vakarą važiavome į Molėtų Observatoriją. Labai norėjome pamatyti žvaigždes, bet ...Danguje buvo labai daug debesų ir nė vienos žvaigždės. Bet patikėkit pati observatorija naktį atrodo įspūdingai. Tas apžvalgos ratas šviečia įvairiom spalvom. Buvom pakilę ir iki teleskopo. Žodžiu gražu. O paskui likome su vaikais nakvoti klasėje. Mamos parūpino čiužinių, miegmaišių, sumuštinių, išsivirėm arbatos. Buvo tikra iškyla. Šiandieną negalėjau jų išprašyti namo. Vaikams labai patiko. Aš kai kuriuos vaikus pamačiau visai kitokius, nei paprastą dieną mokykloje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 10 26, 20:19)
Tai jūs  1-okai. Aš jau 2-okė. Pirmoje klasėje kaip ir neblogai viskas buvo.

Paskutinė tema buvo „Girios televizorius”. O pratybas aš imu Gedrimienės mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 26, 22:07)
Paskutinė tema buvo „Girios televizorius”. O pratybas aš imu Gedrimienės  mirksiukas.gif .

Tai aš ir jomis vadovaujuosiu. Tai aš atsilikusi
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal turite šią audio knygą.
Man labai reikia vakarų aukštaičių arba rytų aukštaičių tarme sekamos pasakos. Taip pat žaidimo ir šokio. blush2.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad prasnaudžiau prisijungimą per pirmas atostogos dienas. Visažiniai apsilanko, pasipurto, visą blogą energiją išlieja ir iškeliauja.. Labai protingai pasielgėte tiesiog ignoruodamos tokias viešnias...br....

QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 26, 22:07)
Paskutinė tema buvo „Girios televizorius”. O pratybas aš imu Gedrimienės  mirksiukas.gif .

as ir ten pat 4u.gif

Gražių, smagių, RAMIŲ, tikėkimės vis dar šiltų atostogų dienų 4u.gif 4u.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kartais turit kokį matematikos pamokos planą, sudėtis arba atimtis iki 100 peržengiant dešimtį. Ruošiuosi atvirai pamokai, nes reiks po atostogų vesti. Turiu minčių, bet niekaip nesusidėlioju. Reikia už kažko užsikabint rolleyes.gif
Atsakyti