Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 24, 19:09)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  Man rytoj tik 3 pamokos! Penktadienis  wub.gif ...
P.S. Kažin, ar klaidų nepadariau  g.gif ?

Kaip jums tiek mažai?
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 24, 19:18)
kritikuoti gali tas, kas pripažįsta savo klaidas. aš ir raidžių praleidžiu arba jų per daug parašau. čia aks kita.  tik man sunku suvokt, kaip galima tokią klaidą  per klaidą padaryt, nors užmušk smile.gif

Nagi, suskaičiuokim, kiek klaidų padaryta doh.gif ... Manau, mano antrokai rastų nemažai g.gif ...
Atsakyti
Nesu aš pikta, nenoriu gadinti būsimų atostogų, likit ramios ir sveikos ,asmenų nenoriu įžeidinėt, nes tai nesusiję su žiniomis ar klaidomis, tiesiog siūlau pasižiūrėt iš kitos pusės. Perskaičiau naujausią žinutę forume, pamačiau (mano akimis) baisią klaidą ir suaebejojau, ar čia tikrai mokytojų kampelis.
Atsakyti
Zuzanėle, jau prabalsuota. thumbup.gif

Taigi, ar vis neatsiras mokytojų, kurios pagelbėtų su konkursu "Sveikuolių sveikuoliai"?

Norisi atostogų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 24, 19:19)
Kaip jums tiek mažai?

Man tik 3, o vaikams 5 (kūno kultūra, anglų kalba) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 24, 19:21)
Nagi, suskaičiuokim, kiek klaidų padaryta  doh.gif ... Manau, mano antrokai rastų nemažai  g.gif ...

tikrai? aš matau tik vieną - apkeistas raides...jūsų antrokai tuomet itin gabūs biggrin.gif

bijau tada tokių "mokytojų" (ištaisančių taisyklingą tekstą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 24 spalio 2013 - 18:25
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 24, 19:23)
tikrai? aš matau tik vieną - apkeistas raides...jūsų antrokai tuomet itin gabūs biggrin.gif

O sakinį pradėti didžiaja raide nereikia? Be to, sakyti "klaidą per klaidą" neteisinga g.gif .
P.S. Baigiu, nes dabar jau nedirbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 24, 19:25)
O sakinį pradėti didžiaja raide nereikia? Be to, sakyti "klaidą per klaidą" neteisinga  g.gif .
P.S. Baigiu, nes dabar jau nedirbu  ax.gif

kodėl neteisinga? lotuliukas.gif

teisinga cool.gif
Atsakyti
Kaip matau vyksta rudeninis plunksnų pešiojimasis lotuliukas.gif bet gal į naudą, žiemai naujomis pasipuošim.
Tikrai labai tinka tas palinkėjimas ramybės. Turi būti kažžžžkur vieta, kur galima būtų šiek tiek atsipalaiduoti. Jei forume rašyčiau taip kaip tamo.lt doh.gif tikrai nerašinėčiau ir nebendraučiau schmoll.gif nes kartais tiesiog ne ta raidė pasispaudžia, bet pasaulis nuo to nesustoja. Neklysta tas, kas nieko nedaro.

Taigi, prisijungiu prie palinkėjimo RAMYBĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 24, 19:25)
O sakinį pradėti didžiaja raide nereikia? Be to, sakyti "klaidą per klaidą" neteisinga  g.gif .
P.S. Baigiu, nes dabar jau nedirbu  ax.gif

Didžiąja, mieloji, jei jau norite kalbėti apie klaidas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 24, 19:27)
kodėl neteisinga? lotuliukas.gif

teisinga cool.gif

Na, aš tikriausiai nekompetentinga, bet tokio posakio negirdėjau ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 24, 19:16)
Aš tai su vaikais užsiimu tvarkymu. Susisegam piešinius, testus į segtuvus.

Turiu dvi pamokas, tad laiko daug. Segtuvus ir skyrelius jau susitvarkė, tad reikia kokį darbelį pasidaryt rolleyes.gif

QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 24, 19:21)
Perskaičiau naujausią žinutę forume, pamačiau (mano akimis) baisią klaidą ir suaebejojau, ar čia tikrai mokytojų kampelis.

Patikėk, tikrai mokytojų kampelis. Nesam smulkmeniškos, gyvenam draugiškai, dirbam kūrybiškai,vaikus mokom lietuviškai mirksiukas.gif

QUOTE(alaizy @ 2013 10 24, 19:22)
Zuzanėle, jau prabalsuota. thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

Išbandžiau balsavimą. Darbe galėjau balsuoti kiek norėjau kartų. Tik uždarau tinklalapį, vėl įeinu ir balsuoju. Ir taip kiek noriu kartų. O va namie- niekaip. Tik po kartą per visas naršykles unsure.gif
Kažin, nuo ko priklauso? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 spalio 2013 - 18:31