Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(GORGONE @ 2013 10 24, 12:31)
O mes niekaip nereaguosim lotuliukas.gif Manau jūs viena iš tų, kurios labai "mylite" pradinių klasių mokytojas mirksiukas.gif

Manau kablelis jūs viena iš tų, kurios labai myli, o ne mylite biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 24, 18:52)
kompetentingos, nekompetentingos  ax.gif

Ačiū, galbūt jūs kompetentingesnė už kai kuriuos:) Gal ir už mane. Tikiuos:)
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 24, 18:50)
Tokių klaidų net per skubėjimą sunkiai galima padaryt.

Patikėk, padarom ir ne viena. Ir ne todėl, kad nemokam rašyti, o todėl, kad skubam, mintys skraido. Ir raides praleidžiam, ir ne taip parašom. Kai sugrįžti, pasižiūri, nustembi, nejau taip aš rašiau unsure.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 24, 18:52)
kompetentingos, nekompetentingos   ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Kritikuoti gali tas, kuris klaidų nedaro rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 spalio 2013 - 18:02
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 24, 19:50)
Tokių klaidų net per skubėjimą sunkiai galima padaryt. Aš myliu visas geros širdies mokytojas (o dar labiau tas, kurios ir kompetentingos, ir moko smagiai), kurios iš savęs reikalauja, mėgsta tobulėt ir gavusios pastabą ne supyksta ar neraguoja, o pamąsto, kad gal iš tiesų reikėtų susiimti, žinias pagilinti. Palaiduokitės kiek norit, nei smerkiu, nei piktinuos. Tik asmeniškai nenorėčiau, kad jau nuo pradinių klasių mano vaiką mokanti mokytoja darytų elementarias gramatikos, kalbos kultūros klaidas. Gimtoji kalba man atrodo labai svarbu, o ją mokančių vis mažiau. Mokytojo darbas sunkus, bet nesinorėtų, kad nekompetentingos mokytojos gadintų mokytojų įvaizdį. Bet, pabrėžiu, už protą man svarbiau širdis. Ką padarysi, tokia mokymo sistema, jei gauna diplomus (gaudavo, gauna) abejotinos kompetencijos žmonės. Tad rinkčiausi mokytoją, kurios žinios ribotos, bet kuri išties myli vaikus, nes pradinėse klasėse tai yra pagrindas.

pvz.;" Senai senai gyveno bobutė. Ji prabalsavo už Grybauskaitę, bet vėliau suprato, kad kašką padarė ne taip" smile.gif
Papildyta:
O užklydau pas jus ieškodama žmonių, žinančių 2013 metų lietuvių kalbos valstybinių rašinių temas tongue.gif Ok, nebetrukdau.

Matyt visai niekur nieko nebesuprantu g.gif apie ką čia už ką čia ir po kiek čia. Ir dar baigiamųjų egzaminų temos pas pradinukes blink.gif Šitiek laiko ir toookių pamąstymų dėl kažkokios klaidos padarytos forume. Sulyginti balsavimą už Grybauskaitę ir gražiausią rudenėlio nuotrauką blink.gif prisikabinti prie vienos raidės, kuri gyvenime apskritai nieko nekeičia blink.gif taigi ne atestatą išrašė su klaida doh.gif Sudėtinga, bet gal kad prieš atostogas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 24 spalio 2013 - 18:04
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 24, 19:01)
Matyt visai niekur nieko nebesuprantu g.gif apie ką čia už ką čia ir po kiek čia. Ir dar baigiamųjų egzaminų temos pas pradinukes blink.gif Sudėtinga, bet gal kad prieš atostogas g.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 24, 19:01)
Matyt visai niekur nieko nebesuprantu g.gif apie ką čia už ką čia ir po kiek čia. Ir dar baigiamųjų egzaminų temos pas pradinukes blink.gif Sudėtinga, bet gal kad prieš atostogas g.gif

thumbup.gif

Turbūt žmogus blaškosi, bando ramų gyvenimą forumuose sujaukt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 spalio 2013 - 18:04
Palinkėkime viena kitai RAMYBĖS smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 24, 19:07)
Palinkėkime viena kitai RAMYBĖS smile.gif
user posted image

thumbup.gif lotuliukas.gif Man rytoj tik 3 pamokos! Penktadienis wub.gif ...
P.S. Kažin, ar klaidų nepadariau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 24, 19:09)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  Man rytoj tik 3 pamokos! Penktadienis  wub.gif ...
P.S. Kažin, ar klaidų nepadariau  g.gif ?

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 24, 18:50)

pvz.;" Senai senai gyveno bobutė. Ji prabalsavo už Grybauskaitę, bet vėliau suprato, kad kašpadarė ne taip" smile.gif
Papildyta:
O užklydau pas jus ieškodama žmonių, žinančių 2013 metų lietuvių kalbos valstybinių rašinių temas tongue.gif Ok, nebetrukdau.

Na, jūs taip pat darote klaidas.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 24, 19:13)
Na, jūs taip pat darote klaidas.

Čia buvo cituota mūsų klaida cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 24, 19:03)
thumbup.gif

Turbūt žmogus blaškosi, bando ramų gyvenimą forumuose sujaukt unsure.gif

ups...
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 24, 18:24)
Gal turit minčių, ką gražaus galima su vaikais ryt padaryt per darbelių pamokas? g.gif

Aš tai su vaikais užsiimu tvarkymu. Susisegam piešinius, testus į segtuvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 24 spalio 2013 - 18:15
Grybauskaitę sulygino su.................... lotuliukas.gif

nieko aš nelyginau ir neskaičiau toliau, apie ką susirašinėjat biggrin.gif Ieškojau lituanisčių temos, bet prieš tai pas jus užklydau ir prisikabinau elementariai, nes neįsivazduoju, kaip galima paraštyti mokytojai KAŠKĄ.

kritikuoti gali tas, kas pripažįsta savo klaidas. aš ir raidžių praleidžiu arba jų per daug parašau. čia aks kita. tik man sunku suvokt, kaip galima tokią klaidą per klaidą padaryt, nors užmušk smile.gif
Atsakyti