Tokių klaidų net per skubėjimą sunkiai galima padaryt. Aš myliu visas geros širdies mokytojas (o dar labiau tas, kurios ir kompete
ntingos, ir moko smagiai), kurios iš savęs reikalauja, mėgsta tobulėt ir gavusios pastabą ne supyksta ar neraguoja, o pamąsto, kad gal iš tiesų reikėtų susiimti, žinias pagilinti. Palaiduokitės kiek norit, nei smerkiu, nei piktinuos. Tik asmeniškai nenorėčiau, kad jau nuo pradinių klasių mano vaiką mokanti mokytoja darytų elementarias gramatikos, kalbos kultūros klaidas. Gimtoji kalba man atrodo labai svarbu, o ją mokančių vis mažiau. Mokytojo darbas sunkus, bet nesinorėtų, kad nekompete
ntingos mokytojos gadintų mokytojų įvaizdį. Bet, pabrėžiu, už protą man svarbiau širdis. Ką padarysi, tokia mokymo sistema, jei gauna diplomus (gaudavo, gauna) abejotinos kompetencijos žmonės. Tad rinkčiausi mokytoją, kurios žinios ribotos, bet kuri išties myli vaikus, nes pradinėse klasėse tai yra pagrindas.
pvz.;"
Senai senai gyveno bobutė. Ji
prabalsavo už Grybauskaitę, bet vėliau suprato, kad
kašką padarė ne taip"
Papildyta:
O užklydau pas jus ieškodama žmonių, žinančių 2013 metų lietuvių kalbos valstybinių rašinių temas
Ok, nebetrukdau.
apie ką čia už ką čia ir po kiek čia. Ir dar baigiamųjų egzaminų temos pas pradinukes
Šitiek laiko ir toookių pamąstymų dėl kažkokios klaidos padarytos forume. Sulyginti balsavimą už Grybauskaitę ir gražiausią rudenėlio nuotrauką