Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(R.@usra @ 2013 10 24, 12:05)
4u.gif Labas rytas, o aš nebegaliu nei prabalsuoti, nei prisijungti prie mūsų pašto.  blink.gif Kašką paspaudžiau gmail ir mano nuosavas paštas dabar rodomas automatiškai, reikia tik slaptažodį įvesti. O kaip įeiti į kitus ??? Gal kas žinote daugiau schmoll.gif  (Va ir reklamos galia - padaryk savo prieigą vieną.....)

Ajajai,, mokytoja blondinė" 4u.gif , vai vai 4u.gif 4u.gif Nesupratau, kaip tai atsitiko 4u.gif , ar negali istrinti savo pasto ir įrašyti pradinukių?jeigu subendrinai, tai kažkaip turbūt į visus galima įeiti bigsmile.gif Kadangi irgi esu iš tų mokytojų ,,blondinių", drinks_cheers.gif tai nesupratau, kas iš tikrųjų atsitiko ir bijau, kad artimiausiu laiku ir pati paspausiu ko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiū visoms balsavusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Gal galit man pasakyti kur būtų galima paskaityti apie PREZI ir kaip ji įkeliama į tinklapį. Aš kiek žiūrėjau jūsų nuotraukas, tai man rodos, kad su šia programa jūs talpinat nuotraukas. Nu jei nusikalbėjau, tai pasijuokit. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 10 24, 16:59)
Laba,
Gal galit man pasakyti kur būtų galima paskaityti apie PREZI ir kaip ji įkeliama į tinklapį. Aš kiek žiūrėjau jūsų nuotraukas, tai man rodos, kad su šia programa jūs talpinat nuotraukas. Nu jei nusikalbėjau, tai pasijuokit. lotuliukas.gif

Manau, kad turėjai galvoje http://www.picturetrail.com/ mirksiukas.gif . Prezi skirta pateiktims ruošti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 10 24, 11:05)
4u.gif Labas rytas, o aš nebegaliu nei prabalsuoti, nei prisijungti prie mūsų pašto.  blink.gif Kašką paspaudžiau gmail ir mano nuosavas paštas dabar rodomas automatiškai, reikia tik slaptažodį įvesti. O kaip įeiti į kitus ??? Gal kas žinote daugiau schmoll.gif  (Va ir reklamos galia - padaryk savo prieigą vieną.....)

Nieko baisaus nenutiko. Man darbe kažkas taip uždovanojo, kadangi klasės kompiuteriu naudojasi visi kas dirba. Pradžioje irgi supanikavusi buvau ką daryti. Atradau. Apačioje yra parašyta pridėti paskyrą. Paspaudi ten ir leidžia įvesti kitą el. pašto adresą. Tada kai įvedi gmail, išmeta visas paskyras ir tu renkiesi prie kurios nori prisijungti. Tik nežinau ar yra limitas ax.gif Gal padės mirksiukas.gif

O juokingiausia, kai išlenda visiškai šviežias bendrautojas tik pakritikavimui. Tai reiškia tyliai skaito, seka cool.gif . Matyt mes per daug draugiškos, pas mus per daug ramu, nėr prie ko prikibt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Džiaukimės rytdiena, paskutine diena prieš atostogas. Nors ir reikės dirbti per atostogas, bet ramiai bus galima dėlioti popierėlius ir t.t. Kantrybės visoms paskutinę dieną.
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 24, 12:31)

QUOTE(janiku @ 2013 10 24, 13:58)

QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 24, 15:24)

QUOTE(janiku @ 2013 10 24, 15:53)

QUOTE(Iruciukass @ 2013 10 24, 16:03)

QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 24, 16:51)

4u.gif Ačiū, mergaitės, žinokit pasijaučiau kaip KGB persekiojama bigsmile.gif Jūsų palaikymas labai svarbus wub.gif
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 24, 17:33)
Nieko baisaus nenutiko. Man darbe kažkas taip uždovanojo, kadangi klasės kompiuteriu naudojasi visi kas dirba. Pradžioje irgi supanikavusi buvau ką daryti. Atradau. Apačioje yra parašyta pridėti paskyrą. Paspaudi ten ir leidžia įvesti kitą el. pašto adresą. Tada kai įvedi gmail, išmeta visas paskyras ir tu renkiesi prie kurios nori prisijungti. Tik nežinau ar yra limitas ax.gif Gal padės mirksiukas.gif

O juokingiausia, kai išlenda visiškai šviežias bendrautojas tik pakritikavimui. Tai reiškia tyliai skaito, seka cool.gif . Matyt mes per daug draugiškos, pas mus per daug ramu, nėr prie ko prikibt lotuliukas.gif

Tuoj pabandysiu, gal "išgydysiu" savo gmail mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal turit minčių, ką gražaus galima su vaikais ryt padaryt per darbelių pamokas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 10 24, 18:20)

Tuoj pabandysiu, gal "išgydysiu" savo gmail  mirksiukas.gif

thumbup.gif Ačiū, ačiū, ačiū thumbup.gif Viskas per paskyrą pavyko friends.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 10 24, 19:27)
thumbup.gif Ačiū, ačiū, ačiū  thumbup.gif Viskas per paskyrą pavyko  friends.gif

Smagu girdėt thumbup.gif O kai susives visi super mamų paštai įdomu dar liks vietos g.gif lotuliukas.gif
Aš to labiausiai ir bijau, paštų tiek daug blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokių klaidų net per skubėjimą sunkiai galima padaryt. Aš myliu visas geros širdies mokytojas (o dar labiau tas, kurios ir kompetentingos, ir moko smagiai), kurios iš savęs reikalauja, mėgsta tobulėt ir gavusios pastabą ne supyksta ar neraguoja, o pamąsto, kad gal iš tiesų reikėtų susiimti, žinias pagilinti. Palaiduokitės kiek norit, nei smerkiu, nei piktinuos. Tik asmeniškai nenorėčiau, kad jau nuo pradinių klasių mano vaiką mokanti mokytoja darytų elementarias gramatikos, kalbos kultūros klaidas. Gimtoji kalba man atrodo labai svarbu, o ją mokančių vis mažiau. Mokytojo darbas sunkus, bet nesinorėtų, kad nekompetentingos mokytojos gadintų mokytojų įvaizdį. Bet, pabrėžiu, už protą man svarbiau širdis. Ką padarysi, tokia mokymo sistema, jei gauna diplomus (gaudavo, gauna) abejotinos kompetencijos žmonės. Tad rinkčiausi mokytoją, kurios žinios ribotos, bet kuri išties myli vaikus, nes pradinėse klasėse tai yra pagrindas.

pvz.;" Senai senai gyveno bobutė. Ji prabalsavo už Grybauskaitę, bet vėliau suprato, kad kašką padarė ne taip" smile.gif
Papildyta:
O užklydau pas jus ieškodama žmonių, žinančių 2013 metų lietuvių kalbos valstybinių rašinių temas tongue.gif Ok, nebetrukdau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 24 spalio 2013 - 17:58
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 24, 18:50)
Tokių klaidų net per skubėjimą sunkiai galima padaryt. Aš myliu visas geros širdies mokytojas (o dar labiau tas, kurios ir kompetetingos, ir moko smagiai), kurios iš savęs reikalauja, mėgsta tobulėt ir gavusios pastabą ne supyksta ar neraguoja, o pamąsto, kad gal iš tiesų reikėtų susiimti, žinias pagilinti. Palaiduokitės kiek norit, nei smerkiu, nei piktinuos. Tik asmeniškai nenorėčiau, kad jau nuo pradinių klasių mano vaiką mokanti mokytoja darytų elementarias gramatikos, kalbos kultūros klaidas. Gimtoji kalba man atrodo labai svarbu, o ją mokančių vis mažiau. Mokytojo darbas sunkus, bet nesinorėtų, kad nekompetetingos mokytojos gadintų mokytojų įvaizdį. Bet, pabrėžiu, už protą man svarbiau širdis. Ką padarysi, tokia mokymo sistema, jei gauna diplomus (gaudavo, gauna) abejotinos kompetencijos žmonės. Tad rinkčiausi mokytoją, kurios žinios ribotos, bet kuri išties myli vaikus, nes pradinėse klasėse tai yra pagrindas.

pvz.;" Senai senai gyveno bobutė. Ji prabalsavo už Grybauskaitę, bet vėliau suprato, kad kašką padarė ne taip" smile.gif
Papildyta:
O užklydau pas jus ieškodama žmonių, žinančių 2013 metų lietuvių kalbos valstybinių rašinių temas tongue.gif Ok, nebetrukdau.

kompetentingos, nekompetentingos ax.gif
Atsakyti