http://www.ortopedij...siniu-konkursas
gal kas dalyvavote šiame konkurse, gal žinote kur ieškoti rezultatų?
Sveikos
Aš ir nieko negaunu, nei raštu, nei žodžiu- jokios informacijos, tad ir mąstau, ar čia tokia reakcija į užplūdusius nusiskundimus?
QUOTE(raganieška @ 2013 10 23, 11:03)
Na pirma dalis buvo laaabai nekokybiška, kai kurios skundėsi spaustuvei. Aš ir skambinau užregistravo nusiskundimą. Žadėjo kažkaip spręsti šitą problemą, bet kol kas tyla. Tai ir domiuosi
Aš ir nieko negaunu, nei raštu, nei žodžiu- jokios informacijos, tad ir mąstau, ar čia tokia reakcija į užplūdusius nusiskundimus?
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 23, 17:49)
Sveikos
Vakar kurjeris išsivežė pratybas. Laukiu kitų.
QUOTE(raganieška @ 2013 10 23, 12:03)
Na pirma dalis buvo laaabai nekokybiška, kai kurios skundėsi spaustuvei. Aš ir skambinau užregistravo nusiskundimą. Žadėjo kažkaip spręsti šitą problemą, bet kol kas tyla. Tai ir domiuosi
Mes turim visiems metams paskambino, paprašė el pašto adreso, kur galėtų atsiųsti info apie keitimą ir prapuolė - nei laiško nieko
Reikia pagalbos
Kokios gali būti rudens nuotraukų nominacijos? Darau balsavimą. Paskui duosiu nuorodą pabalsuoti kas norėsit
Kokios gali būti rudens nuotraukų nominacijos? Darau balsavimą. Paskui duosiu nuorodą pabalsuoti kas norėsit
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 23, 19:02)
Reikia pagalbos
zuzanele, ar radai ko ieškojai dėl balsavimo?
QUOTE(b.s @ 2013 10 23, 19:08)
zuzanele, ar radai ko ieškojai dėl balsavimo?
Manau, kad taip ir dariau, kaip lutute man rašė.
Kadangi nieko daugiau neišmanau ir kito balsavimo skaitliuko neturiu, teks pasitenkinti šituo. Tik mąstau, gal padaryti, kad rezultatai nesimatytų, bet tada gal bus negerai
O mums auditą atidėjo. Kažin iki kiek? Naujo termino dar neskelbia...
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 23, 18:53)
Mes turim visiems metams paskambino, paprašė el pašto adreso, kur galėtų atsiųsti info apie keitimą ir prapuolė - nei laiško nieko
Aš parašiau "Alma litterai" nusiskundimą raštiškai. Pamaniau, kad skundžiantis telefonu įrodymų kaip ir nelieka, tai surašiau ir išsiunčiau. Kitą dieną gavau laišką kažkodėl iš "Šviesos". Vėliau susiskambinom su vadybininke. Nuo paskutinio pokalbio praėjo gal mėnuo. Tik vakar išvežė supakuotas pratybas.
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 23, 19:14)
Manau, kad taip ir dariau, kaip lutute man rašė.
Kadangi nieko daugiau neišmanau ir kito balsavimo skaitliuko neturiu, teks pasitenkinti šituo. Tik mąstau, gal padaryti, kad rezultatai nesimatytų, bet tada gal bus negerai
tai gal ir negalima taip padaryti?
QUOTE(b.s @ 2013 10 23, 19:29)
tai gal ir negalima taip padaryti?
Gal ir negalima Bus gerai, ką jau padarysi...
Balsavimą pasidariau, prašau balsuoti Nuorodą įmesiu į pirmą paštą.