Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(raganieška @ 2013 10 23, 12:03)
Na pirma dalis buvo laaabai nekokybiška, kai kurios skundėsi spaustuvei. Aš ir skambinau užregistravo nusiskundimą. Žadėjo kažkaip spręsti šitą problemą, bet kol kas tyla. Tai ir domiuosi  4u.gif

ai, tisingai, kalbejot.. apie pupas berods..nu mes tokiu bedu neturime ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat rašiau dėl nekokybiškų pratybų. Gavau atsakymą, kad galima būtų pakeisti ,,Rakto" II dalį. Bet ten tiek punktų prirašė, ką reikia padaryti ( suvynioti, suantspauduoti ir t.t.), kad man praėjo noras keisti.... schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 10 23, 10:39)
Laba diena, ar nieko negirdėti apie pratybas iš Alma Littera spaustuvės? Jau reikia pradėti rūpintis II dalimi  g.gif

Pas mus atvažiavo ir pakeitė visas pratybas (Šok serijos) naujomis.
Atsakyti
laba,
dalyvausit šiandien webinare? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 10 23, 11:03)
Na pirma dalis buvo laaabai nekokybiška, kai kurios skundėsi spaustuvei. Aš ir skambinau užregistravo nusiskundimą. Žadėjo kažkaip spręsti šitą problemą, bet kol kas tyla. Tai ir domiuosi  4u.gif

Mūsų Kiseliovų senesnės pratybos (Matematikos pasaulyje) irgi tragiškos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 10 23, 13:42)
Pas mus atvažiavo ir pakeitė visas pratybas (Šok serijos) naujomis.

Kada taip įvyko? blink.gif
Atsakyti
na stai, issiaiskinau, pasirodo man diktantai neveike, nes naudojuosi Mozilla narsykle, su Explorer viskas veikia, beto radau, kad igarsintu diktantu tekstai yra ir paciiose pratybose. Nuskenuosiu per atostogas knygele, nes dabar neveikia aparatas doh.gif o kad igarsinti diktantai butu kazkas stebuklingo, tai nepasakyciau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 10 23, 15:49)
laba,
dalyvausit šiandien webinare?  smile.gif

labas, taip, kad tik nepamirščiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 23, 16:38)
labas, taip, kad tik nepamirščiau  ax.gif

sudalyvausim ir kad griebsim rytoj savo vaikucius... smile.gif
Atsakyti
Ir aš užsiregistravau ką tik ax.gif
Atsakyti