Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(SiditaV @ 2013 10 22, 18:23)
neeee lotuliukas.gif  internete su kodu prisijungiu ir matau tuos diktantus smile.gif) doh.gif  doh.gif

Tai tikriausiai įmanoma prisijungti tik vienam vartotojui.
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2013 10 21, 19:49)
Labas vakaras. Norėčiau pasiteirauti, ar ne per maži pirmokiukai važiuoti į žvakių fabriką. Ir kiek ten kainuoja te edukacinė pamokėlė.

Prieš 4 metus buvau su antrokais, tai viskas buvo čiki. Man tai labai patiko. Prieš 4 metus kaina buvo 25 Lt. Bet jie dar parsiveža dovanėlių. Kaina tikrai reali. Man labai tokia kalėdiška išvyka. Mums tada irgi Kalėdų senelis pakvietė patiems pasigaminti dovanėles.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Gal kas turite knygele "Nuo raidės iki teksto. Diktantai, atpasakojimai, rašiniai I-II klasei" Vida Plentaitė,Elena Marcelionienė. ax.gif ieskau internete elektronio varianto bet kazkaip neuztinku g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ar dar reikia Džimbos „Pasakų šalis“, nes pašte yra Nedos. Kad nesiųsčiau bereikalingai.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 22, 19:29)
Tai tikriausiai įmanoma prisijungti tik vienam vartotojui.

visi prisijungia su savo kodu, rastu ant knygeles, tik va klausimas, kas bus, jei as paplatinsiu ta koda ? blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif mane uzblokuos? ax.gif lotuliukas.gif
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 22, 20:22)
Sveikos mergaites. Gal kas turite knygele "Nuo raidės iki teksto. Diktantai, atpasakojimai, rašiniai I-II klasei" Vida Plentaitė,Elena Marcelionienė.  ax.gif ieskau internete elektronio varianto bet kazkaip neuztinku  g.gif

as turiu ir I-II klasei ir III-IV klasei 4u.gif
beje, paste tai yra? nes galvojau jas skenuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 22 spalio 2013 - 18:36
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 22, 19:22)
Sveikos mergaites. Gal kas turite knygele "Nuo raidės iki teksto. Diktantai, atpasakojimai, rašiniai I-II klasei" Vida Plentaitė,Elena Marcelionienė.  ax.gif ieskau internete elektronio varianto bet kazkaip neuztinku  g.gif

turiu, bet su skenavimu problemos. kažin darbe ar yra g.gif

laukiu atostogų kaip išganymo biggrin.gif

mes buvom edukacinėj pamokoj IX forte, tai pats tas judriems vaikams po tunelius palakstyt smile.gif ir velnių muziejuj šauni edukacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 22, 19:22)

Turiu ir aš jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 10 22, 19:45)
ir velnių muziejuj šauni edukacija  thumbup.gif

Ten norėjau patekt šią savaitę, bet sakė, kad vedančioji išvykus ir pamokėlių neorganizuoja sad.gif
Atsakyti
"Nuo raidės iki teksto. Diktantai, atpasakojimai, rašiniai I-II klasei" siaip gerai butu jei kas padirbetumete blush2.gif , man uzteks tik 2klasei, nes musu paste as nemaciau, nebent tame skenuotoju klube , bet as ten dar neuzsidirbusi priejimo ax.gif
Atsakyti
Laba diena, ar nieko negirdėti apie pratybas iš Alma Littera spaustuvės? Jau reikia pradėti rūpintis II dalimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 10 23, 11:39)
Laba diena, ar nieko negirdėti apie pratybas iš Alma Littera spaustuvės? Jau reikia pradėti rūpintis II dalimi  g.gif

o ko negavote? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 23, 10:55)
o ko negavote? ax.gif  4u.gif

Na pirma dalis buvo laaabai nekokybiška, kai kurios skundėsi spaustuvei. Aš ir skambinau užregistravo nusiskundimą. Žadėjo kažkaip spręsti šitą problemą, bet kol kas tyla. Tai ir domiuosi 4u.gif
Atsakyti