Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(elbitele @ 2013 10 21, 20:49)
Labas vakaras. Norėčiau pasiteirauti, ar ne per maži pirmokiukai važiuoti į žvakių fabriką. Ir kiek ten kainuoja te edukacinė pamokėlė.

Nieko ten sudėtingo nėra. Vienoj vietoj panardina žvakę į spalvotą parafiną, kitose patalpose pažiūri kaip jos gaminamos, dažomos. Grįžę į bendrą ptalpą, kur stalai ir suolai, susėda ir stikliniame indelyje pasidaro žvakutę su visokiais akmenukais, gėlytėmis, užpila ten esanti moteris žele ir palieka ją stingti. Per tą laiką dar susisuka vaško žvakutę. Vyksta anketa, žaidimai, jos metu visi gauna po dar papildomą žvakutę.
Trumpą aprašymą galiu atsiųsti į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 10 14, 19:55)

o ar galima vieną dalyką vesti dviems mokytojoms? kaip ilgalaikius planus pasirašėt? ir kaip bus pusmečio vertinimas?

Pasirodo galima, o kaip reiks vertinti doh.gif Bus matyt...
QUOTE(nonele @ 2013 10 17, 20:25)
Labas visoms:)
Norėčiau paklausti gal kas turit Džimbos dainų karaoke. Ypač reikia  "Pasakų šalis " ir "Laiškelis pasakų šalin" Būčiau labai dėkinga , jei atsirastų mūsų pašte....

Yra tikrai pašte mirksiukas.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 21, 19:24)
Sveikos, dar kartelį pasikartosiu. Vis dar neturiu žinių apie šias nares:

[size=7][color=purple]nengute (02 13)
Betukas (03 29) –
Tema jau įpusėta, norėčiau atnaujinti duomenis naujoje temoje.

Betukas - muzika pradinėms klasėms 4u.gif

Sveikutės 4u.gif
Ieškau Džimbukų "Sninga Kalėdos". Einu žiūrėt , gal rasiu ką smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 20:14)
va radau ta tema, kur buvote kalbėje. Age-melage, gal pavyktų?

GALI MAN ATSIŲST FAILIUKUS, JEI IŠEIS , SUJUNGSIU
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 10 21, 21:36)
GALI MAN ATSIŲST FAILIUKUS, JEI IŠEIS , SUJUNGSIU

parašiau tau a.ž.
Atsakyti
gavau 4 klases ta pratybu sasiuvini su igarsintais diktantais smile.gif einu studijuoti 4u.gif ir skenuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 22, 15:55)
gavau 4 klases ta pratybu sasiuvini su igarsintais diktantais smile.gif einu studijuoti  4u.gif ir skenuoti 4u.gif

Labas, laukiam naujienų g.gif
Atsakyti
pirma zvilgsni uzmetus, tai man cia tokia uzduociu knygele, kuri skirta mokiniui papildomai namuose dirbti, ir diktantai igarsinti tam, kad mokiniui kazkas namuose juos diktuotu..as tikejausi kazko daugiau smile.gif

o diktantai nepasileidzia... rodo diktantus. leidzia pasirinkti sakinius, spaudi PLAY ir nieko nevyksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 22 spalio 2013 - 15:39
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 22, 16:35)
pirma zvilgsni uzmetus, tai man cia tokia uzduociu knygele, kuri skirta mokiniui papildomai namuose dirbti, ir diktantai  igarsinti tam, kad mokiniui kazkas namuose juos diktuotu..as tikejausi kazko daugiau smile.gif

Ar įmanoma diską įsirašyti? Ar nėra kodų, kurie neleidžia perrašyti?
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 22, 16:35)
pirma zvilgsni uzmetus, tai man cia tokia uzduociu knygele, kuri skirta mokiniui papildomai namuose dirbti, ir diktantai  igarsinti tam, kad mokiniui kazkas namuose juos diktuotu..as tikejausi kazko daugiau smile.gif

o diktantai nepasileidzia... rodo diktantus. leidzia pasirinkti sakinius, spaudi PLAY ir nieko nevyksta...

Taip ir maniau, kad nemokamas sūris tik pelėkautuose doh.gif
Atsakyti
Parasiau, paklausiau ar cia tik man tokios laikinos problemos, ar ne taip kazka darau. Isirasyti tuos diktantus galeciau, jei diktofona salia koloneles pasistatyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 22, 16:46)
Parasiau, paklausiau ar cia tik man tokios laikinos problemos, ar ne taip kazka darau. Isirasyti tuos diktantus galeciau, jei diktofona salia koloneles pasistatyciau lotuliukas.gif

O tai ne diske jie?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 22, 18:24)
O tai ne diske jie?

neeee lotuliukas.gif internete su kodu prisijungiu ir matau tuos diktantus smile.gif) doh.gif doh.gif
Atsakyti