Sveikutės,
Prajuokinai, Mergele, kad taviškiai vienas kitą į katilą įstumtų. Bet kuo tolyn, tuo kažkas nebesuprantamo darosi su vaikais. Aš šiemet kažkaip nebetoleruoju to cackinimo. Kiek vaikas nusipelnė tiek ir rašau, jei neatliko, pirmyn dirbti per pertraukas, po pamokų, o tai tuoj greit nebemokės dviskiemenio žodžio be klaidų parašyti. Gana popinti su atsargiais vertinimais ir kitokiais ale negalimais įrašais.
QUOTE(ninkute @ 2013 10 21, 17:58)
Sveikutės,
Prajuokinai, Mergele, kad taviškiai vienas kitą į katilą įstumtų. Bet kuo tolyn, tuo kažkas nebesuprantamo darosi su vaikais. Aš šiemet kažkaip nebetoleruoju to cackinimo. Kiek vaikas nusipelnė tiek ir rašau, jei neatliko, pirmyn dirbti per pertraukas, po pamokų, o tai tuoj greit nebemokės dviskiemenio žodžio be klaidų parašyti. Gana popinti su atsargiais vertinimais ir kitokiais ale negalimais įrašais.
Aš lygiai taip pat. Nežaidžiu. Kiek gauna, tiek rašau.
Šiandien anglų mokytoja paglostė man širdį, pasakė, kad vaikai šaunūs, klauso per jos pamokas, noriai dirba. Sako, čia mokytojos įdėtas darbas
QUOTE(GEG @ 2013 10 21, 15:18)
sveikutės,
gal turit ką nors raidei ir garsui M m , smart ar skaidres, būčiau žiauriai dėkinga.
O Kalėdoms nusiunčiau į paštą.
gal turit ką nors raidei ir garsui M m , smart ar skaidres, būčiau žiauriai dėkinga.
O Kalėdoms nusiunčiau į paštą.
Siunčiu SMART. pirmam psl. truputį paaiškinau
QUOTE(agė-melagė @ 2013 10 21, 17:48)
Siunčiu SMART. pirmam psl. truputį paaiškinau
nerandu
QUOTE(b.s @ 2013 10 08, 15:35)
Sveikutės, gal kas gali pamokyti, kaip daug failų sujungti į vieną?
Gal kas pamokys arba pagelbės?
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 16:03)
Sveikutės, turėjome L. Remeikienės CD Žaidžiame dainą. Gal kas žino, kur rasti. Paštuose lyg ir nemačiau-peržiūrėjau.
Ar niekas neturite?
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 19:05)
Kokių failų?
Sveikutės. Paruošiau testus, norėjau įmesti į paštą. Bet niekaip neįeinu, gal pražiopsojau pasikeitusį raktelį? Ir jei galit, patikslinkit į kurį paštą dabar siunčiat?
Papildyta:
O aš TAMO rašau, kokias esmines klaidas vaikas darė rašydamas diktantą, į ką reiktų atkreipti dėmesį..
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 20, 20:11)
Sąsiuviny rašau komentarą, o Tame rašau taip, kad atėjus pusmečiui tie įrašai man padėtų išvesti lygį, t.y. lyg ir apie save,, pagalvoju" . O dėl tų teisingai parašytų žodžių, svarstau, gal tada reikėtų procentaliai išsivesti, nes šiaip tai ..36 teisingi žodžiai iš 41, kiek toks įrašas naudingas man ar tėvams Reikia pasvarstyt, kaip čia ,,savanaudingesniau" pasielgti
Papildyta:
Dešimt vaikų, stipriai per atlyginimą muša?
Papildyta:
Dešimt vaikų, stipriai per atlyginimą muša?
O aš TAMO rašau, kokias esmines klaidas vaikas darė rašydamas diktantą, į ką reiktų atkreipti dėmesį..
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 19:05)
Labutis . Aš kažkur turiu, tik reikia paieškoti . Einu pasirausiu
Radau, tik labai didelė apimtis. Priminkit per kokį pusląpį galima įkelti nuorodą ir atsisiųstumėte kam reikia
QUOTE(agė-melagė @ 2013 10 21, 19:08)
Kokių failų?
Atšviečiau knygutę PDF ir JPEG atskirais failiukais, noriu sudėti į vieną , bet nemoku. Kad būtų kaip vienas dokumentas.
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 20:05)
Sveiki, siunčiu ,,Žaidžiame dainą" į 1 paštą
QUOTE(kara117 @ 2013 10 21, 19:25)
ačiū
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 21, 19:17)
Labutis . Aš kažkur turiu, tik reikia paieškoti . Einu pasirausiu
Radau, tik labai didelė apimtis. Priminkit per kokį pusląpį galima įkelti nuorodą ir atsisiųstumėte kam reikia
būsiū labai dėkinga
Papildyta:
QUOTE(kara117 @ 2013 10 21, 19:25)
manau tiktų jis muzikiniame pašte