Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

Sveikutės,
Prajuokinai, Mergele, kad taviškiai vienas kitą į katilą įstumtų. Bet kuo tolyn, tuo kažkas nebesuprantamo darosi su vaikais. Aš šiemet kažkaip nebetoleruoju to „cackinimo“. Kiek vaikas nusipelnė tiek ir rašau, jei neatliko, pirmyn dirbti per pertraukas, po pamokų, o tai tuoj greit nebemokės dviskiemenio žodžio be klaidų parašyti. Gana popinti su atsargiais vertinimais ir kitokiais ale negalimais įrašais.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 21, 17:58)
Sveikutės,
Prajuokinai, Mergele, kad taviškiai vienas kitą į katilą įstumtų. Bet kuo tolyn, tuo kažkas nebesuprantamo darosi su vaikais. Aš šiemet kažkaip nebetoleruoju to „cackinimo“. Kiek vaikas nusipelnė tiek ir rašau, jei neatliko, pirmyn dirbti per pertraukas, po pamokų, o tai tuoj greit nebemokės dviskiemenio žodžio be klaidų parašyti. Gana popinti su atsargiais vertinimais ir kitokiais ale negalimais įrašais.

drinks_cheers.gif
Aš lygiai taip pat. Nežaidžiu. Kiek gauna, tiek rašau.
Šiandien anglų mokytoja paglostė man širdį, pasakė, kad vaikai šaunūs, klauso per jos pamokas, noriai dirba. Sako, čia mokytojos įdėtas darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 10 21, 15:18)
sveikutės,
gal turit ką nors raidei ir garsui M m , smart ar skaidres, būčiau žiauriai dėkinga.
O Kalėdoms nusiunčiau į paštą.

Siunčiu SMART. pirmam psl. truputį paaiškinau
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 10 21, 17:48)
Siunčiu SMART. pirmam psl. truputį paaiškinau

nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 10 21, 19:00)

Turi būt antram pašte

Yra tikrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 21 spalio 2013 - 18:04
QUOTE(b.s @ 2013 10 08, 15:35)
Sveikutės, gal kas gali pamokyti, kaip daug failų sujungti į vieną?

Gal kas pamokys arba pagelbės?

QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 16:03)
Sveikutės, turėjome L. Remeikienės CD Žaidžiame dainą. Gal kas žino, kur rasti. Paštuose lyg ir nemačiau-peržiūrėjau.

Ar niekas neturite?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 19:05)
Ar niekas neturite?

Kokių failų?
Atsakyti
Sveikutės. Paruošiau testus, norėjau įmesti į paštą. Bet niekaip neįeinu, gal pražiopsojau pasikeitusį raktelį? Ir jei galit, patikslinkit į kurį paštą dabar siunčiat?
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 20, 20:11)
Sąsiuviny rašau komentarą, o Tame rašau taip, kad atėjus pusmečiui tie įrašai man padėtų išvesti lygį, t.y. lyg ir apie save,, pagalvoju" biggrin.gif . O dėl tų teisingai parašytų žodžių, svarstau, gal tada reikėtų procentaliai išsivesti, nes šiaip tai ..36 teisingi  žodžiai iš 41, kiek toks įrašas naudingas man ar tėvams bigsmile.gif Reikia pasvarstyt, kaip čia ,,savanaudingesniau" pasielgti 4u.gif

Papildyta:

Dešimt vaikų, stipriai per atlyginimą muša? biggrin.gif

O aš TAMO rašau, kokias esmines klaidas vaikas darė rašydamas diktantą, į ką reiktų atkreipti dėmesį..
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 19:05)
Ar niekas neturite?

Labutis 4u.gif . Aš kažkur turiu, tik reikia paieškoti mirksiukas.gif . Einu pasirausiu mirksiukas.gif
Radau, tik labai didelė apimtis. Priminkit per kokį pusląpį galima įkelti nuorodą ir atsisiųstumėte kam reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 spalio 2013 - 18:25
QUOTE(agė-melagė @ 2013 10 21, 19:08)
Kokių failų?

Atšviečiau knygutę PDF ir JPEG atskirais failiukais, noriu sudėti į vieną , bet nemoku. Kad būtų kaip vienas dokumentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 21 spalio 2013 - 18:26
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 20:05)
Ar niekas neturite?

Sveiki, siunčiu ,,Žaidžiame dainą" į 1 paštą
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2013 10 21, 19:25)

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 21, 19:17)
Labutis  4u.gif . Aš kažkur turiu, tik reikia paieškoti  mirksiukas.gif . Einu pasirausiu  mirksiukas.gif
Radau, tik labai didelė apimtis. Priminkit per kokį pusląpį galima įkelti nuorodą ir atsisiųstumėte kam reikia  ax.gif

būsiū labai dėkinga
Papildyta:
QUOTE(kara117 @ 2013 10 21, 19:25)

manau tiktų jis muzikiniame pašte g.gif
Atsakyti