Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(Vildinga @ 2013 10 20, 23:03)
O mes jau nuo rytojaus atostogaujam blush2.gif

mes nuo ketvirtadienio atostogausime, laikiu nesulaukiu blush2.gif bus bent laiko mintis susidėlioti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 10 20, 21:21)
Sveikos darbininkutės, 4u.gif  liko savaitė iki atostogų, o po to pasiruošimas Kalėdoms. manau jau pats laikas pradėti galvoti ir užsisakinėti smile.gif . kviečiu pasidalinti gerąja patirtimi kur kas buvote, kokias kalėdines edukacijas išbandėte, rekomenduoti ką verta rinktis ir ko ne. taip norisi, kad Kalėdos vaikams būtų stebuklingos

Aš užsisakiau pamokėlę Jakelio žvakėse. Vyksime prieš Adventą. Vaikams ten patinka mirksiukas.gif

Mūsų atostogos už savaitės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2013 10 20, 14:44)
Gal kas ruošiatės konkursui "Sveikuolių sveikuoliai"? Gal, kuri turite pasirengusi mokomąją medžiagą šiam konkursui? Šiais metais aš turiu paruošti vaikus, tai galvoju, kaip čia tą visą medžiagą surinkti ir susisteminti, nes konkrečių klausimų nėra, tik temos, kurios labai plačios.  unsure.gif

Sveiki 4u.gif ,
Mane irgi tie sveikuoliai neramina. Sakė reikės dalyvauti, bet ką vaikus pamokyti konkrečiau - pirmą kartą susiduriu g.gif Kažkada anksčiau pamenu viena forumietė gyrėsi, kad puikiai sekėsi, tai gal pasidalins patirtimi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 10 20, 22:40)
oho, šitaip ir pavydas užgraužti gali biggrin.gif

QUOTE(lutute1 @ 2013 10 20, 23:18)
Menininkus anksčiau išleidžia pailsėti? mirksiukas.gif

Nepavydėkit, juk mes pavasarį turėsime mažiau atostogų, kurių, mano manymu, jiems labiau reiktų, nei dabar.
O dabar per 2 savaites vaikai vėl iš vėžių išvažiuos, ech...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 21, 09:37)
Sveikos 4u.gif
Aš užsisakiau pamokėlę Jakelio žvakėse. Vyksime prieš Adventą. Vaikams ten patinka  mirksiukas.gif

Mūsų atostogos už savaitės  rolleyes.gif

O smile.gif kas čia per pamokėlė? Kur ji vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 10 21, 14:06)
smile.gif kas čia per pamokėlė? Kur ji vyksta?

Turbut bus cia http://www.candles.lt/index.php?p=10 idomu Vln kur vyksta g.gif reikia paieskoti
Atsakyti
sveikutės,
gal turit ką nors raidei ir garsui M m , smart ar skaidres, būčiau žiauriai dėkinga.
O Kalėdoms nusiunčiau į paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 21 spalio 2013 - 14:24
Sveikutės, turėjome L. Remeikienės CD Žaidžiame dainą. Gal kas žino, kur rasti. Paštuose lyg ir nemačiau-peržiūrėjau.
Atsakyti
Laba diena,
Pilu viską ir aiškiai tegul žino kas ir iš kur. Šiandien tai visai supykau. Sėdžiu vaiko gerovės posėdį, svarsto buvusį mano mokinį dėl siuntimo į PPT. Ir ką galvojat viskas parėjo ant manęs tipo aš neleidau. O kad mamelė neleido, tai neįdomu. Ir kas svarbiausia kalba spec. pedagogė. Ui piktas šiandien.
Man rodos pradinių klasių mokytojas jau negali savo žodyne turėti puiku, labai gerai, gerai. Išradinėja dviratį visi kas netingi. Tad nusispjoviau ir varau. Ką matau, ką turiu tai dienai ir surašau. Mums kai buvo seminaras lektorė sakė, kad baikim čiūčiuoti, leliuoti vaikus. Kiekvienam pagal pastangas.
Bet vis dėl to kaip greitai bėga laikas. Jau kalbat apie Adventą doh.gif . Jakelio žvakių fabrikėlį thumbup.gif . Bet su šita laida dar nedrįsčiau važiuoti, nes ko gero įstumtų vienas kitą ir į katilą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 21, 14:52)
Turbut bus cia http://www.candles.lt/index.php?p=10 idomu Vln kur vyksta g.gif reikia paieskoti

Taip. Čia. Turiu informaciją jų atsiųsta, jei reikia kam mirksiukas.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 10 21, 16:17)
Bet vis dėl to kaip greitai bėga laikas. Jau kalbat apie Adventą doh.gif . Jakelio žvakių fabrikėlį  thumbup.gif . Bet su šita laida dar nedrįsčiau važiuoti, nes ko gero įstumtų vienas kitą ir į katilą. doh.gif

Atrodo dar toli, bet kai pasižiūriu į kalendorių, jau plaukai šiaušiais- kaip viską supėti padaryti- tiek darbų unsure.gif

Mergaitės, gal vis dėl to kažkas žinot, kaip su tuo balsavimu tinklalapy, kad būtų galima kuo teisingiau balsuoti? (Vieną kartą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 spalio 2013 - 15:59
QUOTE(Mergelė @ 2013 10 21, 17:17)
Bet su šita laida dar nedrįsčiau važiuoti, nes ko gero įstumtų vienas kitą ir į katilą. doh.gif

lotuliukas.gif Gal čia apie maniškius kalba sukasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 21 spalio 2013 - 15:43
QUOTE(b.s @ 2013 10 21, 16:03)
Sveikutės, turėjome L. Remeikienės CD Žaidžiame dainą. Gal kas žino, kur rasti. Paštuose lyg ir nemačiau-peržiūrėjau.

O man atrodo kad jis i pasta netilpo ir mes siuntemes per kazkur..... as jau nepamenu blush2.gif kazkaip sukelia ir nuoroda ideda g.gif as tai kompe turiu bet darbiniame tai ryt galiu paziureti
Atsakyti