Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(b.s @ 2013 10 20, 14:39)
O aš rašau viską į dienyną. Kai reikia vesti pusmečius, aiškiai matai kiekvieno vaiko atsikaitomųjų darbų rezultataus.

drinks_cheers.gif Pilu viską ir diktante ir TAMO. Bet man lengva kalbėti, aki klasėje dešimt vaikų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2013 10 20, 14:53)
ir aš taip rašau - kiek teisingai parašė žodžių.

O kaip tada skyrybos klaidas isskiriate?
Atsakyti
Sąsiuviny rašau komentarą, o Tame rašau taip, kad atėjus pusmečiui tie įrašai man padėtų išvesti lygį, t.y. lyg ir apie save,, pagalvoju" biggrin.gif . O dėl tų teisingai parašytų žodžių, svarstau, gal tada reikėtų procentaliai išsivesti, nes šiaip tai ..36 teisingi žodžiai iš 41, kiek toks įrašas naudingas man ar tėvams bigsmile.gif Reikia pasvarstyt, kaip čia ,,savanaudingesniau" pasielgti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2013 10 20, 19:58)
drinks_cheers.gif Pilu viską ir diktante ir TAMO. Bet man lengva kalbėti, aki klasėje dešimt vaikų schmoll.gif

Dešimt vaikų, stipriai per atlyginimą muša? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 10 18, 20:20)
Sveikutės, aš su savo trečiokais rašau iš Pupos diktantus. Imu antrą variantą, vadinamą sunkesnį. Man atrodo Pupoj visai neblogi. Jie pritaikyti temai ir taisyklėms, kurias jau mokam. smile.gif

thumbup.gif pritariu visiškai.. Juk programa patvirtinta, kam dar save ir vaikus apkrauti. Dažnai mes pačios persistengiam... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 20, 19:11)
Dešimt vaikų, stipriai per atlyginimą muša? biggrin.gif

Nesuku galvos biggrin.gif Kiek dirbu, tiek ir gaunu...O gal atvirkščiai g.gif
Įtariu, kad jau ir nesugebėčiau su didele klase dirbti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 10 20, 22:20)
Nesuku galvos biggrin.gif Kiek dirbu, tiek ir gaunu...O gal atvirkščiai g.gif
Įtariu, kad jau ir nesugebėčiau su didele klase dirbti doh.gif

Sugebėtum, aišku, bet kam to reikia drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2013 10 20, 22:15)
thumbup.gif pritariu visiškai.. Juk programa patvirtinta, kam dar save ir vaikus apkrauti. Dažnai mes pačios persistengiam... smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 10 20, 18:58)

koks geras jausmas blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbininkutės, 4u.gif liko savaitė iki atostogų, o po to pasiruošimas Kalėdoms. manau jau pats laikas pradėti galvoti ir užsisakinėti smile.gif . kviečiu pasidalinti gerąja patirtimi kur kas buvote, kokias kalėdines edukacijas išbandėte, rekomenduoti ką verta rinktis ir ko ne. taip norisi, kad Kalėdos vaikams būtų stebuklingos

p.s. su diktantais pas mane ir gi šiaip sau.
diktantus taisome - iki 3kl, perrašo sakinius, daugiau - dailyraščiu visą diktantą.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 10 20, 18:58)
O kaip tada skyrybos klaidas isskiriate?

paršau : 3 skyrybos klaidos.

QUOTE(domassss @ 2013 10 20, 20:15)

O kai būna rajono diktantas, tai tikrai ne pagal pupą.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 10 20, 21:21)
Sveikos darbininkutės, 4u.gif  liko savaitė iki atostogų,

O mes jau nuo rytojaus atostogaujam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 10 20, 21:03)

oho, šitaip ir pavydas užgraužti gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 10 20, 22:03)

Menininkus anksčiau išleidžia pailsėti? mirksiukas.gif
Atsakyti