Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 18, 19:59)
Aš ramiausiai rašau sau iš Pupos bigsmile.gif , o kur nuostatai, kiek tų žodžių turi būti?Pupoj pritaikyti pagal einamas taisykles, manau, kad jie tinkami, dabar pasimečiau g.gif ...pasidalinkit pagal ką nusprendžiat apie diktantų ilgį ir sudėtingumą? bigsmile.gif

Nieko nesprendžiu, tiesiog naudoju diktantų knygelė (seną).
Atsakyti
Mano ketvirtokai turi išrašyti klaidingai parašytus žodžius ir parašyti taisyklę.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 18, 19:59)
Aš ramiausiai rašau sau iš Pupos bigsmile.gif , o kur nuostatai, kiek tų žodžių turi būti?Pupoj pritaikyti pagal einamas taisykles, manau, kad jie tinkami, dabar pasimečiau g.gif ...pasidalinkit pagal ką nusprendžiat apie diktantų ilgį ir sudėtingumą? bigsmile.gif

Sveikutės, aš su savo trečiokais rašau iš Pupos diktantus. Imu antrą variantą, vadinamą sunkesnį. Man atrodo Pupoj visai neblogi. Jie pritaikyti temai ir taisyklėms, kurias jau mokam. smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, į pradinukiukita paštą išsiunčiau nuskenuotą knygelę ,,Mes žaidžiame". Gal kuri pasinaudosit.

gabija4
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(naminukė @ 2013 10 18, 19:54)
Parašėm tokį, tai tik vienas vaikas parašė be klaidų.  doh.gif

Tik vienas? unsure.gif Aš labai džiaugiuosi, jei nors vienas parašo be klaidų. Nes kuo toliau, tuo blogiau rašo. Atsimenu laikus, kai be klaidų rašydavo 5, o su viena klaida dar 5. Tai džiaugdavaus. Dabar to nebesulaukiu unsure.gif

Priminkit, kaip ten su balsavimo lentele į tinklalapį, kad būtų galima padaryti, jog balsuotų tik vieną kartą, ne daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 spalio 2013 - 20:40
QUOTE(gabija4 @ 2013 10 18, 20:09)
Mergaitės, į pradinukiukita paštą išsiunčiau nuskenuotą knygelę ,,Mes žaidžiame". Gal kuri pasinaudosit.

gabija4

Labai ačiū. Tikrai man ši knygelė bus naudinga.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 18, 20:37)
Mes diktantus taisom taip. Su stipresniais mokiniais rašom žodį, kuriame buvo klaida, po to taisyklę, pvz. ką? ir po tris panašius žodžius galvojam. Silpnesnieji perrašo diktantą.

aš savo stipresniesiems mokinukams diktante pieštuku pabraukiu klaidingą žodį, taisosi patys, po to dar man tenka papildomai peržiūrėti. kai kuriems padeda, atidesni pasidaro, taisykles atsimena ir klaidas išsitaiso.
silpnesniesiems ištaisau ir liepiu perrašyti sakinius, kuriame yra klaidingas žodis. Patikėkit, iš pradžių net sunkiai rasdavo sakinio pradžias.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 10 18, 21:09)

gabija4

O as nematau g.gif cia turbut i skenuotoju pasta siuntei? gal galima butu ir i musu bendra pasta blush2.gif
Atsakyti
as ir diktantus imu is ivairiu diktantu knygeliu. Ten klasemis suskirstyta, bet kartais ir ilgis nevienodas, tai ziuriu pagal klases lygi.. taisymas ivairus..ir perrasymas, ir aptarimas, ir taisykliu pritaikymas..kad nors tos naudos butu.. g.gif doh.gif
Atsakyti
Liūdna su mokinių raštingumu ir kuo tolyn, tuo liūdniau. Kai pradedi trečiokų rašinėlius taisyti, tai ujujui schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės. Pirmokiukų mokytojoms gal tiks šis puslapis. Šiandien jį radau ir patiko

http://www.kidsunder7.com/
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 18, 21:37)
Aš labai džiaugiuosi, jei nors vienas parašo be klaidų. Nes kuo toliau, tuo blogiau rašo. Atsimenu laikus, kai be klaidų rašydavo 5, o su viena klaida dar 5. Tai džiaugdavaus. Dabar to nebesulaukiu unsure.gif.

Laba visoms 4u.gif
Turiu klasėje 6 mokinius, kurie diktantus rašo be klaidų, 5 mokiniai- dažnai su 1 klaida. Vienas malonumas tokius diktantus "taisyti" smile.gif Ir yra 2, kurių klaidų net skaičių pametu. doh.gif
Zuzanėle, koks šaunus konkursas tavo svetainėje thumbup.gif Tik, deja, esu užuomarša. Nebeatgaminu, kaip ten dariau su balsadėže, kad leistų balsuoti tik kartą. verysad.gif Et, senatvė artėja unsure.gif
Atsakyti