Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(klaipedike @ 2013 10 17, 19:07)
Pritariu, kad nors pasiguosti galim. Juk  suprasi gali tik toks tokį  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Labas visoms:)
perskaičiau nuomones ir bėdas ir aš prisijungiu. Pas mus lygiai tas pats...

Papildyta:
Norėčiau paklausti gal kas turit Džimbos dainų karaoke. Ypač reikia "Pasakų šalis " ir "Laiškelis pasakų šalin" Būčiau labai dėkinga , jei atsirastų mūsų pašte....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 17 spalio 2013 - 20:23
QUOTE(NOKIA @ 2013 10 16, 23:08)
tragedija ir su mano trečiokais. Nė vieno klasėj nėra vaiko, kad parašytų diktantą be klaidų...Rašom kiekvieną trečiadienį, po to taisom ir vis tiek rezultato nerasta. verysad.gif

Prisidedu prie trečiokių vargų biggrin.gif , viskas viens prie vieno biggrin.gif , bet patebėjau, kad, kai reikia perrašyti sakinius, kuriuose yra klaida, tai atsiranda,, sąmoningumo koeficientas" lotuliukas.gif , labiau stengiasi kitą diktantą. Na, o testus pupos tai rašom taip: parašom pirmą variantą, tada taisom, kiekvienas individualiai visą pamoką pertaiso į sąsiuvinį, klausia, kodėl čia taip ar anaip reikėjo.O sekančią pamoką rašom testo antrą variantą. Aišku, čia į jokius laiko rėmus netelpu, bet tai, jei paliksiu tokius testus, kaip parašo pirmą kartą, tai mokytis toliau tada būtų išvis beprasmiška bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 17, 18:25)
O aš manau, kad sugrąžinus pažymius grįžtų ir ankstesni mokiniai, kuriuos mokėme ne kažkaip ypatingai (dabar dar daugiau naujovių, galimybių turime), o mokėsi daug geriau, žinojo daug daugiau  doh.gif . Ir visada būsiu pažymių šalininkė, nors ir užmėtytų supuvusiais pomidorais  cool.gif

Būtent ir aš laaaabai už pažymius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 17, 21:25)
O aš manau, kad sugrąžinus pažymius grįžtų ir ankstesni mokiniai, kuriuos mokėme ne kažkaip ypatingai (dabar dar daugiau naujovių, galimybių turime), o mokėsi daug geriau, žinojo daug daugiau  doh.gif . Ir visada būsiu pažymių šalininkė, nors ir užmėtytų supuvusiais pomidorais  cool.gif

Niekas neužmėtys, visi už pažymius, 4u.gif čia užmėtyti kai ką kita reikėtų ax.gif
Atsakyti
ir aš už pažymius... rolleyes.gif
Atsakyti
aš irgi už pažymius - nors esu pradinukė su 25 metų stažu, bet tik už pažymius thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, na ir greitos Jūs arba aš lėtapėdė, tiek pritauškėjot. Aš paskaitau,bet kol paveju, tai nėr jėgų rašyti, tik dabar užkabinot man jautrią vietą - trečiokus. Man baisu darosi, ar aš čia debilėju ir dirbti jau nebemoku, ar bėdos su vaikais? doh.gif Visisškai nėr su kuo dirbti, nėra smalsių akyčių, dėl kurių reiktų pasistengi. Ne tik nesimoko, bet ir nesitvarko savo daiktų, sąsiuviniai baisūs, vienu žodžiu doh.gif N.d. taip pat nedaro. kiek aš save galiu palikinėti po pamokų? schmoll.gif
Ar Jums užtenka edienyno, ar dar kaip informuojat tėvus, nes maniškių pusė net nebuvo prisijungę,
Gal grįžti prie knygelių, bet tik save užsikrausiu, o tėvams dzin.
Ryt pas mus Rudenėlio šventė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2013 10 17, 20:25)
Norėčiau paklausti gal kas turit Džimbos dainų karaoke. Ypač reikia  "Pasakų šalis " ir "Laiškelis pasakų šalin" Būčiau labai dėkinga , jei atsirastų mūsų pašte....

Jau atsirado muzikiniam pašte mirksiukas.gif Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Visos mokytojos už pažymius, bet argi kas nors mūsų klauso? blush2.gif Yra žinančių kaip reikia dirbti, o mes nieko nežinom doh.gif Ir kas mus tokias prie vaikų prileidžia lotuliukas.gif

Kiekvienų metų pradžioje sakau, kad klasė katastrofiška, kad nėra su kuo dirbti, kad kalbu kaip į sieną, bet guodžiu save, kad kaip ir visada bus geriau, vėliau, tik reikia palaukti ir pripratinti juos dirbti smile.gif
Atsakyti
Ir aš už pažymius. smile.gif Pirmoje klasėje, per pirmą susirinkimą pristatinėjau vertinimą tėvams. Ir ką? Jie paprašė paukščių kalbą išversti pažymiais, nes jie tik pažymius ir težino. Juk jie ir jų vaikai vėl 5 klasėje susidurs su pažymiais. Tai kam 4 metus žaisti? Gal užtektų pirmoje ir antroje klasėje? Trečioje vaikai jau brandesni, o ketvirtokas palyginus su pirmoku, visas profesorius.
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 10 18, 08:12)
Ir aš už pažymius. smile.gif  Pirmoje klasėje, per pirmą susirinkimą pristatinėjau vertinimą tėvams. Ir ką? Jie paprašė paukščių kalbą išversti pažymiais, nes jie tik pažymius ir težino. Juk jie ir jų vaikai vėl 5 klasėje susidurs su pažymiais. Tai kam 4 metus žaisti? Gal užtektų pirmoje ir antroje klasėje? Trečioje  vaikai jau brandesni, o ketvirtokas palyginus su pirmoku, visas profesorius.

drinks_cheers.gif Būtent!
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2013 10 17, 23:09)

Jau kokia tavo liniuotė įspūdinga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pagarba notworthy.gif
Man tam valios neužtenka blush2.gif
Atsakyti