Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 10 17, 17:02)
drinks_cheers.gif Ir apie mano...

Mano antrokai, bet situacija analogiška doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
žiūriu ne pas vieną vaikai tokie doh.gif nuo šiandien per muziką bus tik natų rašymas ir nurašymas, neįmanoma nei dūdelės paduot, nei dainelę kokią mokyt, apie muzikos klausymą iš vis tyliu doh.gif

gal galėtų kas nors smulkiau paaiškinti apie tą stotelių metodą blush2.gif labai noriu išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 10 15, 20:18)
4u.gif  Sveikos

o dabar blondiniškas klausimas flirt.gif Pirmokės, dirbančios pagal šaltinėlį, raktą ir skaičių šalį. Kuriuose vadovėlio puslapiuose  esat?

šaltinis, tik pradėjau N raidę, matematika 24 psl. raktas - baigiau pirma skyrių
Atsakyti
Perklausiau dainelę "sninga kalėdos" (karaoke) ir man pasirodė truputį per žema tonacija. Gal žinot kokią programą, kaip pakelti aukščiau ax.gif ?
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, vis dėlto, aš kaip tikras lietuvis, noriu pasidžiaugti. Gera, kad Lietuvoje ... esi ne viena tokia mokytoja, kuri jau pasirodo ir dirbti nebemoka... biggrin.gif ,kad ne mano vienos tokie vaikai, kad klasėje praktiškai nėra su kuo dirbti... Jie visai negalvoja per pamoką, neturi noro suprasti... O gal vis dėlto mokytoja tikrai negera... nemokanti į jų galvelę sudėti mokslo.... biggrin.gif doh.gif

Tuo pačiu noriu ir pasidžiaugti. Viena savo trečioką mokiau anglų kalbos. Ruošiau su juo namų darbus. Mama sakė, kad visa klasė bijo anglų kalbos mokytojos, kad ji labai pikta. Pasirodo tereikėjo man su tuo vaiku padirbėti pora valandų ir mokytoja ( anglų kalbos ) pasidarė gera, nes vaikas išmoko, tai ką turėjo išmokti namuose ir testą parašė gerai.

Bet ar tai reiškia ,kad aš dabar turėsiu su tuo vaiku ruošti namų darbus...Mokytis su juo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 10 17, 19:20)
Sveikutės mergaitės, vis dėlto, aš kaip tikras lietuvis, noriu pasidžiaugti. Gera, kad Lietuvoje ... esi ne viena tokia mokytoja, kuri jau pasirodo ir dirbti nebemoka... biggrin.gif ,kad ne mano vienos tokie vaikai, kad klasėje praktiškai nėra su kuo dirbti... Jie visai negalvoja per pamoką, neturi noro suprasti... O gal vis dėlto mokytoja tikrai negera... nemokanti į jų galvelę sudėti mokslo.... biggrin.gif  doh.gif

Tuo pačiu noriu ir pasidžiaugti. Viena savo trečioką mokiau anglų kalbos. Ruošiau su juo namų darbus. Mama sakė, kad visa klasė bijo anglų kalbos mokytojos, kad ji labai pikta. Pasirodo tereikėjo man su tuo vaiku padirbėti pora valandų ir mokytoja ( anglų kalbos ) pasidarė gera, nes vaikas išmoko, tai ką turėjo išmokti namuose ir testą parašė gerai.

Bet ar tai reiškia ,kad aš dabar turėsiu su tuo vaiku ruošti namų darbus...Mokytis su juo... doh.gif

O mama bent padekojo??
Isaiskink mamai, kad toki darba ji galetu pati atlikt namuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš manau, kad sugrąžinus pažymius grįžtų ir ankstesni mokiniai, kuriuos mokėme ne kažkaip ypatingai (dabar dar daugiau naujovių, galimybių turime), o mokėsi daug geriau, žinojo daug daugiau doh.gif . Ir visada būsiu pažymių šalininkė, nors ir užmėtytų supuvusiais pomidorais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 17, 19:17)
Perklausiau dainelę "sninga kalėdos" (karaoke) ir man pasirodė truputį per žema tonacija. Gal žinot kokią programą, kaip pakelti aukščiau  ax.gif ?

Taip. Ir man ji per žema. Pabandsiu pažiūrėt savaitgalį, jei sugebėsiu, nes nesu darius smile.gif Tik priminkit, nes atmintis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 spalio 2013 - 18:33
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 17, 19:32)
Taip. Ir man ji per žema. Pbandyisu pažiūrėt savaitgalį, jei sugebėsiu, nes nesu darius smile.gif

šiek tiek paguglinau ir viename forume radau info, kad jeigu kūrinys polifoninis, tai programa nesuvokia, kokias natas reikia atkurti ir tada net mušamuosius verčia natomis. Tokiu būdu padaroma visiška košė ax.gif . Gal nieko neišeis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 17, 19:25)
O aš manau, kad sugrąžinus pažymius grįžtų ir ankstesni mokiniai, kuriuos mokėme ne kažkaip ypatingai (dabar dar daugiau naujovių, galimybių turime), o mokėsi daug geriau, žinojo daug daugiau  doh.gif . Ir visada būsiu pažymių šalininkė, nors ir užmėtytų supuvusiais pomidorais  cool.gif

drinks_cheers.gif

Tik sugrąžinus pažymius vaikai ims mokytis, o ir tėvai tada supras, kad vaikui reikia mokytis. Dabar gi niekuo nepagąsdinsi - juk vis tiek keli į kitą klasę. O tas vertinimas - geba ar negeba, tai man nepatinka. Ir tėvai nelabai supranta,ką reiškia tas geba.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 10 17, 07:30)
toks jausmas, kad apie mano trečiokus rašot  smile.gif
laba  4u.gif

Nu ir man taip atrodo, kad apie maniškius. Tėvams visai DZIN. Neturi per pamokas net priemonių, knygų, pratybų sąsiuvinių. Reik apskritimą brėžt - nėra skriestuvų, nors net per rugsėjo 1-ąją tėvams buvau pasakiusi, kad jų reikės rugsėjo pabaigoje -spalio pradžioje. Ir dar prieš savaitę dar priminiau, kad būtų įsigiję.
Pamokos tempas klaikus. Nėra dar taip nei su viena laida buvę. Vos rėpliojam.
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 10 16, 20:07)
Sveikos, mergaitės, su mano trečiokais tas pat. Taip kad aš tik pasiguodžiu, kad pasirodo ne aš viena jau nemoku dirbti. Mano tai ir nurašyti jau nesugeba be klaidų. verkt norisi. gun_bandana.gif  bash.gif  Padėtis tragiška.

Pritariu, kad nors pasiguosti galim. Juk suprasi gali tik toks tokį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti