Sveikos. Kazkam zadejau advento zaidimus ir daineles is Velickos vadovelio, issiunciau. Jei kazka ne taip supratau, ne ta ikeliau, sakykit Taisysiu klaidas nes as jau mokiniais nesistebiu mano pacios atmintis
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 16, 20:56)
Sveikos. Kazkam zadejau advento zaidimus ir daineles is Velickos vadovelio, issiunciau.
Man reikėjo
AČIŪ
QUOTE(ninkute @ 2013 10 16, 16:54)
Sveikutės,
Ateinu pas jus su savo bėdomis. Grįžau išsunkta kaip citrina. Apšvieskit mane, kaip mokyti trečiokus stengtis rašyti be klaidų. Jei dar nurašo tekstą, tai pakenčiama, bet jeigu jau koks rašinėlis, tai . Dabar darau taip, paraštėje pažymiu brūkšneliais kiek klaidų ir jie patys bando taisyti, aišku pridaro dar daugiau klaidų. Taisyklės kabo prieš nosį, bet tokios kaip ką? ko daug? ne visiems ką nors sako. Kokių turite skatinimo pavyzdžių, kad jeigu parašys su tiek ar tiek klaidų, tai kažkas bus . Apie parašymą be klaidų aš tyliu. Ot ir išugdyk Lietuvoje raštingumą. Gal jau nebemoku mokyt?Padėkit veiksmingais patarimai. Kas juos gali priverst galvoti apie rašymą be klaidų?
Ateinu pas jus su savo bėdomis. Grįžau išsunkta kaip citrina. Apšvieskit mane, kaip mokyti trečiokus stengtis rašyti be klaidų. Jei dar nurašo tekstą, tai pakenčiama, bet jeigu jau koks rašinėlis, tai . Dabar darau taip, paraštėje pažymiu brūkšneliais kiek klaidų ir jie patys bando taisyti, aišku pridaro dar daugiau klaidų. Taisyklės kabo prieš nosį, bet tokios kaip ką? ko daug? ne visiems ką nors sako. Kokių turite skatinimo pavyzdžių, kad jeigu parašys su tiek ar tiek klaidų, tai kažkas bus . Apie parašymą be klaidų aš tyliu. Ot ir išugdyk Lietuvoje raštingumą. Gal jau nebemoku mokyt?Padėkit veiksmingais patarimai. Kas juos gali priverst galvoti apie rašymą be klaidų?
tragedija ir su mano trečiokais. Nė vieno klasėj nėra vaiko, kad parašytų diktantą be klaidų...Rašom kiekvieną trečiadienį, po to taisom ir vis tiek rezultato nerasta.
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 16, 19:18)
Gal kas turit karaoke Džimbos "Sninga Kalėdos"? Dar anksti, bet jau renkuosi dainas
Vat cia radau tik kaip parsisiusti
http://www.karaokema.../sninga-kaledos
Tuoj nusiųsiu į paštą Sninga Kalėdos
QUOTE(ninkute @ 2013 10 16, 21:27)
Tuoj nusiųsiu į paštą Sninga Kalėdos
Bet čia ne karaoke
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 16, 21:31)
Bet čia ne karaoke
Ne, karaoke. Tai tada reikia siųstis iš nurodytos svetainės.
QUOTE(ninkute @ 2013 10 16, 21:35)
Ne, karaoke. Tai tada reikia siųstis iš nurodytos svetainės.
Bet kaip?
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 16, 21:17)
Siunčiu, pažiūrėkit ar tiks?
QUOTE(alaizy @ 2013 10 16, 21:50)
mano trečiokai galėtų būti visa spec. klasė
Bet tai ką daryti, kad nors kiek atsirastų noras stengtis.
QUOTE(b.s @ 2013 10 16, 21:46)
Siunčiu, pažiūrėkit ar tiks?
Vau... Super... Ačiū
Maniškiai antrokai rašo "bangom". Viena kartą dvi -trys klaidos, kitą kartą-10-15 Paskutinį kartą nuleidau rankas, sakiau:" Viskas. Nemoku mokyti"