Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

Sveikos. Kazkam zadejau advento zaidimus ir daineles is Velickos vadovelio, issiunciau. Jei kazka ne taip supratau, ne ta ikeliau, sakykit blush2.gif Taisysiu klaidas ax.gif nes as jau mokiniais nesistebiu mano pacios atmintis doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 16, 20:56)
Sveikos. Kazkam zadejau advento zaidimus ir daineles is Velickos vadovelio, issiunciau.

Man reikėjo bigsmile.gif
AČIŪ
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 spalio 2013 - 20:04
QUOTE(ninkute @ 2013 10 16, 16:54)
Sveikutės,
Ateinu pas jus su savo bėdomis. Grįžau išsunkta kaip citrina. Apšvieskit mane, kaip mokyti trečiokus stengtis rašyti be klaidų. Jei dar nurašo tekstą, tai pakenčiama, bet jeigu jau koks rašinėlis, tai  schmoll.gif. Dabar darau taip, paraštėje pažymiu brūkšneliais kiek klaidų ir jie patys bando taisyti, aišku pridaro dar daugiau klaidų. Taisyklės kabo prieš nosį, bet tokios kaip ką? ko daug? ne visiems ką nors sako. Kokių turite skatinimo pavyzdžių, kad jeigu parašys su tiek ar tiek klaidų, tai kažkas bus . Apie parašymą be klaidų aš tyliu. Ot ir išugdyk Lietuvoje raštingumą. Gal jau nebemoku mokyt?Padėkit veiksmingais patarimai. Kas juos gali priverst galvoti apie rašymą be klaidų?

tragedija ir su mano trečiokais. Nė vieno klasėj nėra vaiko, kad parašytų diktantą be klaidų...Rašom kiekvieną trečiadienį, po to taisom ir vis tiek rezultato nerasta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 16, 19:18)
Gal kas turit karaoke Džimbos "Sninga Kalėdos"? Dar anksti, bet jau renkuosi dainas biggrin.gif

Vat cia radau tik kaip parsisiusti g.gif
http://www.karaokema.../sninga-kaledos
Atsakyti
Tuoj nusiųsiu į paštą „Sninga Kalėdos“
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 16, 21:27)
Tuoj nusiųsiu į paštą „Sninga Kalėdos“

Bet čia ne karaoke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 16, 21:31)
Bet čia ne karaoke  unsure.gif

Ne, karaoke. Tai tada reikia siųstis iš nurodytos svetainės.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 16, 21:35)
Ne, karaoke. Tai tada reikia siųstis iš nurodytos svetainės.

Bet kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 10 16, 21:17)
Vat cia radau tik kaip parsisiusti  g.gif
http://www.karaokema.../sninga-kaledos

Siunčiu, pažiūrėkit ar tiks?
Atsakyti
Gabija4, ninkute, NOKIA, kvėpuokit ramiai ir džiaukitės, kad dar vienos nusivylusios trečiokų mokytojos sulaukėt savo draugijoj. Būkit sveikos drinks_cheers.gif

mano trečiokai galėtų būti visa spec. klasė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 10 16, 21:50)
mano trečiokai galėtų būti visa spec. klasė doh.gif

Bet tai ką daryti, kad nors kiek atsirastų noras stengtis.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 16, 21:46)
Siunčiu, pažiūrėkit ar tiks?

Vau... Super... Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maniškiai antrokai rašo "bangom". Viena kartą dvi -trys klaidos, kitą kartą-10-15 doh.gif Paskutinį kartą nuleidau rankas, sakiau:" Viskas. Nemoku mokyti" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 spalio 2013 - 21:00