Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(NOKIA @ 2013 10 15, 16:02)
mergaitės, tikrai aš, nes buvau prisijungus  ir nepažiūrėjau,kad ne mano paštas. Labai, labai, atsiprašau. Tokia gėda... blush2.gif

4u.gif Na tai taip ir sakiau, kad kažkas iš mūsų šiame pašte beveik gyvena ir tai tik nesusipratimas thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(daivajazz @ 2013 10 15, 18:04)
aš ir iš ten, bet lyg ir nieko nespėjau prisidirbt g.gif

Na iš Klaipėdos manyčiau ne tu viena esi mirksiukas.gif Tiesiog mano bendradarbei draugė klaipedietė gyrėsi, kad jos kolegė pasidalino slaptažodžiu puikaus pašto, kur yra visko, ko tik nori.
Vat jums ir draugės - jūs dalinatės, o jos jus išduoda tongue.gif Lietuvėlė maža - visi kaimynai esam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 16 spalio 2013 - 14:27
QUOTE(b.s @ 2013 10 16, 16:03)
Labas, kokiu būdu taip padarei?

mokyklos vardu, per uzsakymas.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 10 16, 16:26)
4u.gif Na tai taip ir sakiau, kad kažkas iš mūsų šiame pašte beveik gyvena ir tai tik nesusipratimas thumbup.gif  lotuliukas.gif
Na iš Klaipėdos manyčiau ne tu viena esi mirksiukas.gif Tiesiog mano bendradarbei draugė klaipedietė gyrėsi, kad jos kolegė pasidalino slaptažodžiu puikaus pašto, kur yra visko, ko tik nori.
Vat jums ir draugės - jūs dalinatės, o jos jus išduoda tongue.gif Lietuvėlė maža - visi kaimynai esam.

Nesusireikšminu, tikrai žinau, kad ne vienintelė ax.gif
O dėl slaptažodžio esu rami - niekam nedaviau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 16, 15:26)
mokyklos vardu, per uzsakymas.lt 4u.gif

O asmeniškai negalima užsisakyti?
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2013 10 16, 15:26)
..........Tiesiog mano bendradarbei draugė klaipedietė gyrėsi, kad jos kolegė pasidalino slaptažodžiu puikaus pašto, kur yra visko, ko tik nori.

Tai gerai, kad tas reikalas liko bent jau kuriam laikui sustabdytas. Bet jei vieną kartą padalino, lauk ir kito.
Atsakyti
b.s., ar reikės Gilės 3 kl. testų? buvau pamiršus... blush2.gif rytoj parsineščiau ir bandyčiau nuskenuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 10 16, 16:12)
b.s., ar reikės Gilės 3 kl. testų? buvau pamiršus...  blush2.gif  rytoj parsineščiau ir bandyčiau nuskenuoti  4u.gif

Oi, ačiū, kad nepamiršai, bet kolegė jau atsiuntė, todėl esu rami. Dar kartelį dėkui už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 16, 16:48)
O asmeniškai negalima užsisakyti?

sito tai nzn.. gal knygynuose yra jau? as visada mokyklos vardu uzsakineju..
Atsakyti
Sveikutės,
Ateinu pas jus su savo bėdomis. Grįžau išsunkta kaip citrina. Apšvieskit mane, kaip mokyti trečiokus stengtis rašyti be klaidų. Jei dar nurašo tekstą, tai pakenčiama, bet jeigu jau koks rašinėlis, tai schmoll.gif. Dabar darau taip, paraštėje pažymiu brūkšneliais kiek klaidų ir jie patys bando taisyti, aišku pridaro dar daugiau klaidų. Taisyklės kabo prieš nosį, bet tokios kaip ką? ko daug? ne visiems ką nors sako. Kokių turite skatinimo pavyzdžių, kad jeigu parašys su tiek ar tiek klaidų, tai kažkas bus . Apie parašymą be klaidų aš tyliu. Ot ir išugdyk Lietuvoje raštingumą. Gal jau nebemoku mokyt?Padėkit veiksmingais patarimai. Kas juos gali priverst galvoti apie rašymą be klaidų?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Įmesiu kelias nuotraukas į paštą, gal pasinaudosit mūsų mokyklos idėja. Čia pradinių klasių bendri darbai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 spalio 2013 - 17:25
Gal kas turit karaoke Džimbos "Sninga Kalėdos"? Dar anksti, bet jau renkuosi dainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 16, 19:18)
Gal kas turit karaoke Džimbos "Sninga Kalėdos"? Dar anksti, bet jau renkuosi dainas biggrin.gif

Ir aš norėčiau šitos dainelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 16, 17:54)
Sveikutės,
Ateinu pas jus su savo bėdomis. Grįžau išsunkta kaip citrina. Apšvieskit mane, kaip mokyti trečiokus stengtis rašyti be klaidų. Jei dar nurašo tekstą, tai pakenčiama, bet jeigu jau koks rašinėlis, tai  schmoll.gif. Dabar darau taip, paraštėje pažymiu brūkšneliais kiek klaidų ir jie patys bando taisyti, aišku pridaro dar daugiau klaidų. Taisyklės kabo prieš nosį, bet tokios kaip ką? ko daug? ne visiems ką nors sako. Kokių turite skatinimo pavyzdžių, kad jeigu parašys su tiek ar tiek klaidų, tai kažkas bus . Apie parašymą be klaidų aš tyliu. Ot ir išugdyk Lietuvoje raštingumą. Gal jau nebemoku mokyt?Padėkit veiksmingais patarimai. Kas juos gali priverst galvoti apie rašymą be klaidų?

Sveikos, mergaitės, su mano trečiokais tas pat. Taip kad aš tik pasiguodžiu, kad pasirodo ne aš viena jau nemoku dirbti. Mano tai ir nurašyti jau nesugeba be klaidų. verkt norisi. gun_bandana.gif bash.gif Padėtis tragiška.
Atsakyti