Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(Snaudale @ 2013 10 15, 17:29)
Nieko čia gi tokio, kam nepasitaiko.  console.gif
Labai vertinu žmones, kurie, kad ir kaip klysta, sugeba pripažinti. Ne visi turi tokios drąsos, o ir sąžinės.

pritariu 100 procentų
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 15, 18:28)
"Laselis" 2 ir 3 kl paste wink.gif
Ketvirtai klasei ryt gal sutvarkysiu wink.gif 4u.gif

ačiū thumbup.gif
QUOTE(rityte @ 2013 10 15, 19:46)
Sveikutės  4u.gif  Ar gerai žiūrėjau, paštuose "Riešuto" 3 kl. mokytojo knygos nėra? O labai reikėtų  blush2.gif

jei nėra, tai galiu pasidarbuoti ir pasėdėti prie skanerio, tik tarkit žodelį
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 10 15, 18:01)
jei nėra, tai galiu pasidarbuoti ir pasėdėti prie skanerio, tik tarkit žodelį

Tai būtų puiku, iš anksto didelis AČIŪ 4u.gif Aš paštuose neradau, atrodo, kad atidžiai ieškojau.
Atsakyti
Labai reikia testatorių užduočių 2 klasei. Gal kas turit?
Daviau saviškiams padėlioti testatorius- "užsikabino", o užduočių 2 klasei neturiu verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turit Balčyčio testus 3 klasei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 14, 18:06)
O mes su pieštukais labai mažai rašom, nes parkelius tai laiko teisingai, o pieštukus doh.gif kas gudriau, košmaras blink.gif todėl ir rašom rašaliniais, bent laiko gerai.

naudojam tribriaunį pieštuką, tai laikimą galima kontroliuoti.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 10 15, 20:21)
naudojam tribriaunį pieštuką, tai laikimą galima kontroliuoti.

Kažkaip tėvai parkelius pirko gerus, o pieštukus turi bet kokius. Ir tik su pieštukais sugeba taip įmantriai susukti rankas, nemoku net parodyti doh.gif Ir dar jiems laaaaabai patinka rašyti rašaliniais. Tarp kitko jiems visai gerai tai sekasi. O klasėj rašaluota tik aš būnu lotuliukas.gif pasirodo mano rašalinis tikrai nekokybiškas, nors ir paauksuota plunksna blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 15 spalio 2013 - 18:35
O aš su pieštukais nesicackinu. Rašom parkeriais
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 15, 20:33)
Kažkaip tėvai parkelius pirko gerus, o pieštukus turi bet kokius. Ir tik su pieštukais sugeba taip įmantriai susukti rankas, nemoku net parodyti doh.gif Ir dar jiems laaaaabai patinka rašyti rašaliniais. Tarp kitko jiems visai gerai tai sekasi. O klasėj rašaluota tik aš būnu lotuliukas.gif pasirodo mano rašalinis tikrai nekokybiškas, nors ir paauksuota plunksna blink.gif

rašaluota būnu ir aš....raudonu rašalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 10 15, 20:39)
O aš su pieštukais nesicackinu. Rašom parkeriais
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes su pieštukais nežaidėm ilgai, nuo antros savaitės pradėjom parkeriais rašyti ir dėl laikymo jau nėra problemų. Kurie rašo gražiai, tai ir rašo, o kurie keverzoja, tai nepadeda jokios rašymp priemonės.
Atsakyti
Sveikutes bitutes. Gal kas nors turi sveikos mitybos dienai.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 15, 19:32)

NOKIA, tu tiek laiko su mumis, o nežinai apie šiuos paštus. Va žmogus prie mūsų prisijungė tik rugsėjo paskutinėmis dienomis, o žino viską  ax.gif  ax.gif

cia apie mane? ax.gif blush2.gif as su jumis ne pirmi metai, bet labai tyli forume, kaip seklys tik sekiau ir semiausi is jusu blush2.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 10 15, 20:07)
Labai reikia testatorių užduočių 2 klasei. Gal kas turit?
Daviau saviškiams padėlioti testatorius- "užsikabino", o užduočių 2 klasei neturiu verysad.gif

o kas cia per TESTATORIU uzduotys? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 15 spalio 2013 - 20:04
4u.gif Sveikos

Pasijuokiau skaniai iš to maxsimonio nesusipratimo:)

QUOTE(linastri @ 2013 10 15, 19:39)

drinks_cheers.gif

Gal kuri turit 1 klasės šaltinėlio diską? Labai reikia "Apie roputę, apie senelį, apie pypkutę ir smilę pelę“. blush2.gif

o dabar blondiniškas klausimas flirt.gif Pirmokės, dirbančios pagal šaltinėlį, raktą ir skaičių šalį. Kuriuose vadovėlio puslapiuose esat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tili Mili: 15 spalio 2013 - 20:19