Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(NOKIA @ 2013 10 15, 15:21)

Nieko čia gi tokio, kam nepasitaiko. console.gif
Labai vertinu žmones, kurie, kad ir kaip klysta, sugeba pripažinti. Ne visi turi tokios drąsos, o ir sąžinės.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 10 15, 16:29)
Nieko čia gi tokio, kam nepasitaiko.  console.gif
Labai vertinu žmones, kurie, kad ir kaip klysta, sugeba pripažinti. Ne visi turi tokios drąsos, o ir sąžinės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 10 15, 16:02)
mergaitės, tikrai aš, nes buvau prisijungus  ir nepažiūrėjau,kad ne mano paštas. Labai, labai, atsiprašau. Tokia gėda... blush2.gif

Panika atšaukiama, sekliai siunčiami poilsio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 15, 15:53)
Panika atšaukiama, sekliai siunčiami poilsio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif visiems pasitaiko... smile.gif
Atsakyti
"Laselis" 2 ir 3 kl paste wink.gif
Ketvirtai klasei ryt gal sutvarkysiu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 15 spalio 2013 - 16:28
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 15, 16:28)
"Laselis" 2 ir 3 kl paste wink.gif
Ketvirtai klasei ryt gal sutvarkysiu wink.gif 4u.gif

kuriam pašte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 10 15, 18:43)
kuriam pašte? ax.gif

kalbos
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 15, 16:52)

gal ir kvaila pasirodysiu, o koks kalbos paštas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 10 15, 16:58)
Na ir prajuokinai mane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Smagu tik tiek, kad kvailysčių dabar tikrai sumažėjo. Ir tik slaptažodžio keitimo dėka. Ir mūsų tarpe, pasirodo, gali būti nesąžiningų. Pati esu susekus vieną žmogų nelegalą, kuris po pakeisto slaptažodžio kaip į vandenį dingo. Ir su klaipėdos mokytojomis buvo nesusipratimų ( atsiprašau sąžiningų kolegių ). Tai faktai, o ne pletkai.

aš ir iš ten, bet lyg ir nieko nespėjau prisidirbt g.gif

QUOTE(NOKIA @ 2013 10 15, 17:02)
mergaitės, tikrai aš, nes buvau prisijungus  ir nepažiūrėjau,kad ne mano paštas. Labai, labai, atsiprašau. Tokia gėda... blush2.gif

va čia tikra SM, tiesiog jau į kraują įaugę lotuliukas.gif svarbu kad išsiaiškinta. O čia už drąsą ir sąžiningumą4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 15 spalio 2013 - 17:05
QUOTE(NOKIA @ 2013 10 15, 18:00)
gal ir kvaila pasirodysiu, o koks kalbos paštas? g.gif

Tai specializuotas paštas, į kurį narės siunčia skenuotas pratybas, ar kitą medžiagą. Apie taisykles, kaip gauti slaptažodį nuo šių dėžučių galite paskaityti pirmame pašte.

NOKIA, tu tiek laiko su mumis, o nežinai apie šiuos paštus. Va žmogus prie mūsų prisijungė tik rugsėjo paskutinėmis dienomis, o žino viską ax.gif ax.gif ir apie specializuotus paštus, ir jų adresus blush2.gif blush2.gif . O gal aš čia kažko nežinau ir per daug jautriai reaguoju, paskutiniu metu visos smulkmenos užkliūna doh.gif doh.gif Vaikai net mokykloje aimanuoja, laukia, kada mokytojai nuplauks debesėlis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 15 spalio 2013 - 17:40
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 15, 17:32)
Tai specializuotas paštas, į kurį narės siunčia skenuotas pratybas, ar kitą medžiagą. Apie taisykles, kaip gauti slaptažodį nuo šių dėžučių galite paskaityti pirmame pašte.

NOKIA, tu tiek laiko su mumis, o nežinai apie šiuos paštus. Va žmogus prie mūsų prisijungė tik rugsėjo paskutinėmis dienomis, o žino viską  ax.gif  ax.gif  ir apie specializuotus paštus, ir jų adresus  blush2.gif  blush2.gif . O gal aš čia kažko nežinau ir per daug jautriai reaguoju, paskutiniu metu visos smulkmenos užkliūna  doh.gif  doh.gif  Vaikai net mokykloje aimanuoja, laukia, kada mokytojai nuplauks debesėlis  thumbup.gif  thumbup.gif

ko gero atsilikus nuo įvykių.. g.gif Labai noriu gauti raktelį, tad reiks paskanuoti. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ar gerai žiūrėjau, paštuose "Riešuto" 3 kl. mokytojo knygos nėra? O labai reikėtų blush2.gif
Atsakyti