Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(ninkute @ 2013 10 14, 19:55)
Pupos skaitinųkų 1 kl.  labai reikia. Jei kas galite pagelbėti, širdingai dėkoju.

Jei kam nors dar reikia šių kortelių, tai ieškokite jų antrame pašte. Laiškas siųstas 2011 12 02 . Ieškoti reiktų prie skenuotų knygų arba prie lietuvių kalbos 1 kl.

Ir dar klausimėlis:

kas siunčiate iš mūsų pašto tokius laiškelius:
Laba diena, taip ir negavau 20lt. maximos čekio, nors jau taškai pasinaudojo. Autorius xxxxxxxxxxxxxxx

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 14 spalio 2013 - 19:58
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 14, 19:52)
supratau, reik pasiziuret ka cia naujo siais metais prisipirkau...Turiu "Laseli" (liet.k.) antrai, treciai ir ketvirtai klasei, pirmos tai tikrai yra paste, o del situ nzn..
mes ir piestuku rasome, maziau vargo ir daugiau tvarkos su tais, kuriems labai sunkiai sekasi  blush2.gif  ax.gif

labai norėtųsi pažiūrėti, lauksim

QUOTE(Betukas @ 2013 10 14, 21:46)
Pirmokėlius mokau šios dainelės. Gal kokiam šimtadieniui pritaikys  ax.gif

O man labai įdomu pasidarė - muziką , kaip suprantu, dauguma pačios vedate? Ar abi pamokas atsiduodate, ar kaip? Aš turiu įvairiai, vienoms klasėms abi pamokas vedu, kitoms tik vieną iš dviejų  ax.gif  Mokytojos veda teoriją, o man muzikinę dalį reikia  smile.gif  Tai dainuojam, dainuojam... biggrin.gif

o ar galima vieną dalyką vesti dviems mokytojoms? kaip ilgalaikius planus pasirašėt? ir kaip bus pusmečio vertinimas?
Atsakyti
Labai labai ačiū peliukui už nuorodą dėl skaitymo kortelių.Jau susiradau. Ačiū visoms, kas žadęjo nuskenuoti, jau turiu. Tik jūsų dėka gauni visą informaciją.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 14, 21:53)
Jei kam nors dar reikia šių kortelių, tai ieškokite jų antrame pašte. Laiškas siųstas 2011 12 02 . Ieškoti reiktų prie skenuotų knygų arba prie lietuvių kalbos 1 kl.

Ir dar klausimėlis:

Laba diena, taip ir negavau 20lt. maximos čekio, nors jau taškai pasinaudojo. Autorius xxxxxxxxxxxxxxx

blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

o kas čia per briedas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 10 14, 20:26)

o jūs rašote rašikliu? Tol kol ranka neįgūs rašysime paprastu pieštuku.

Aš irgi už pieštukus ir už tai, kad nereikia skubėti ir spausti 4u.gif Maniškiai pieštukais rašo tol, kol pribręsta parkeriui biggrin.gif ir man atrodo, kad tai natūralu, streso mažiau, vaikas dirba mieliau, negu susirašalavęs ir niekaip nepataikantis į eilutę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 14, 21:53)

kas siunčiate iš mūsų pašto tokius laiškelius:[/size][/color] Laba diena, taip ir negavau 20lt. maximos čekio, nors jau taškai pasinaudojo. Autorius xxxxxxxxxxxxxxx

blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

doh.gif gossip.gif gerai cia smile.gif tikriausiai pastus sumaise smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 14, 22:21)
o kas čia per briedas blink.gif

ir sugalvok taip... siaubas
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 10 15, 15:15)
ir sugalvok taip... siaubas

Sveikutės 4u.gif . Aš žiūriu tam mūsų pašte visokių kvailysčių būna lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 14, 20:53)

Ir dar klausimėlis:

Na ir prajuokinai mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 15, 15:51)
Sveikutės  4u.gif . Aš žiūriu tam mūsų pašte visokių kvailysčių būna  lotuliukas.gif .

Smagu tik tiek, kad kvailysčių dabar tikrai sumažėjo. Ir tik slaptažodžio keitimo dėka. Ir mūsų tarpe, pasirodo, gali būti nesąžiningų. Pati esu susekus vieną žmogų nelegalą, kuris po pakeisto slaptažodžio kaip į vandenį dingo. Ir su klaipėdos mokytojomis buvo nesusipratimų ( atsiprašau sąžiningų kolegių ). Tai faktai, o ne pletkai.

O šis reikaliukas, tikėkimės, tiesiog nesusipratimas. Gal kažkas taip susigyveno su mūsų bendru paštu, kad nė pamiršo persijungti prieš siunčiant asmeninį laiškutį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 14, 19:53)

Ir dar klausimėlis:

mergaitės, tikrai aš, nes buvau prisijungus ir nepažiūrėjau,kad ne mano paštas. Labai, labai, atsiprašau. Tokia gėda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 10 15, 16:02)
mergaitės, tikrai aš, nes buvau prisijungus  ir nepažiūrėjau,kad ne mano paštas. Labai, labai, atsiprašau. Tokia gėda... blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 15, 15:08)

blush2.gif
Atsakyti