Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(SiditaV @ 2013 10 14, 19:52)
supratau, reik pasiziuret ka cia naujo siais metais prisipirkau...Turiu "Laseli" (liet.k.) antrai, treciai ir ketvirtai klasei, pirmos tai tikrai yra paste, o del situ nzn..
mes ir piestuku rasome, maziau vargo ir daugiau tvarkos su tais, kuriems labai sunkiai sekasi  blush2.gif  ax.gif

Lašelį pirmokams esu atsiuntusi, bet kitoms klasėms tikrai tiks 4u.gif
O mes su pieštukais labai mažai rašom, nes parkelius tai laiko teisingai, o pieštukus doh.gif kas gudriau, košmaras blink.gif todėl ir rašom rašaliniais, bent laiko gerai.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 10 14, 20:04)
Sveikute, maciau pirmai klasei "Lašelį", man patiko. Būtų smalsu žvilgtert ir kitų klasių knygeles. Gal gali nuskenuoti? smile.gif

ok, ryt pabandysiu bent vienai klasei nuskanuoti, man patiko, treciokams ir ketvirtokams naudoju kaip papildomas uzduotis per pamokas. Taip pat tiems, kurie greiciau dirba ir dar darbo reikalauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 10 14, 18:45)
ar turit kuri dainelės "Šimtakojis" ( ar vabaliukų dainelė, tiksliai nežinau. Žodžiai prasideda "Vabaliukai kėlė puotą puotą...) fonogramą? Pašte lyg buvo, bet kur randu, tai ne ta melodija visai  g.gif Pagelbėkit, jei kas turit, prašau  blush2.gif

Siunčiu į muzikinį paštą mirksiukas.gif
Papildyta:
Šimtakojis jau pašte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 12, 09:23)
labukas, aš irgi nendriukė trečiokė.Turiu vienas pratybas ir vieną knygą. Nu tikras išbandymas ta etika.Šviečiu  pratybas daugiausia, o kaip jūs? blink.gif

QUOTE(daivajazz @ 2013 10 12, 10:35)
Aš pati neturiu etikos ir esu tik pirmokė ax.gif bet pas mus nuo šių metų etiką visose klasėse veda pagal Nendrę. Vadovėlius užsakė mokykla, pratybas pirkosi vaikai.

nuo rugsėjo vidurio leido man dėstyt etiką, tai šioj srity naujokė, turiu tik pratybas, vadovėlio- ne.
bet labai patinka, pratybose yra ką veikt.
ar vadovėlis naudingas?
Atsakyti
Pupos skaitinųkų 1 kl. labai reikia. Jei kas galite pagelbėti, širdingai dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2013 10 14, 20:48)
nuo rugsėjo vidurio leido man dėstyt etiką, tai šioj srity naujokė, turiu tik pratybas, vadovėlio- ne.
bet labai patinka, pratybose yra ką veikt.
ar vadovėlis naudingas?

Dukros klausiau (ji trečiokė), sakė dirba tik su pratybom, vadovėlio neturi
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 14, 17:51)
Kas atlieka šią dainelę? Labai girdėti žodžiai, bet neatgaminu kas ir kaip...

Kas dainuoja nežinau g.gif

O, jau matau, kad greitoji pagalba atlėkė bigsmile.gif AČIŪŪŪŪŪŪŪŪ 4u.gif Einu žiūrėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 14, 18:23)
Siunčiu į muzikinį paštą  mirksiukas.gif
Papildyta:
Šimtakojis jau pašte  mirksiukas.gif

O kuriam? Nerandu blush2.gif Muzikinis? Čia kitas paštas dar? Atsilikau matyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 14 spalio 2013 - 19:23
QUOTE(ninkute @ 2013 10 14, 19:55)
Pupos skaitinųkų 1 kl.  labai reikia. Jei kas galite pagelbėti, širdingai dėkoju.

Jei iki savaitgalio niekas neatsiųs, tai parsinešiu iš darbo ir pasidarbuosiu. Gal per daug nesispyrios mano skaneris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 10 14, 20:22)
O kuriam? Nerandu  blush2.gif Muzikinis? Čia kitas paštas dar? Atsilikau matyt  doh.gif

rašau į až
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 14, 19:24)
rašau į až

aciuks.gif

Šita šita thumbup.gif Ačiū dar kartelį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 14 spalio 2013 - 19:31
QUOTE(Betukas @ 2013 10 14, 20:25)
aciuks.gif

Šita šita  thumbup.gif Ačiū dar kartelį  wub.gif

Smagu, kad pataikiau thumbup.gif . Man irgi labai patinka šita dainelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 14, 19:33)
Smagu, kad pataikiau  thumbup.gif . Man irgi labai patinka šita dainelė  thumbup.gif

Pirmokėlius mokau šios dainelės. Gal kokiam šimtadieniui pritaikys ax.gif

O man labai įdomu pasidarė - muziką , kaip suprantu, dauguma pačios vedate? Ar abi pamokas atsiduodate, ar kaip? Aš turiu įvairiai, vienoms klasėms abi pamokas vedu, kitoms tik vieną iš dviejų ax.gif Mokytojos veda teoriją, o man muzikinę dalį reikia smile.gif Tai dainuojam, dainuojam... biggrin.gif
Atsakyti