QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 10 12, 19:05)
Kaip mokykloje švenčiate vaikų gimtadienius?
Vaikai padaro namuose po atvirutę, o aš nuperku puodelį arbatai gerti.
QUOTE(ninkute @ 2013 10 13, 11:23)
Gal žinote patarimų, kaip išmoskyti kai kuriuos pirmous skaityti. Į namus jau įdedu lapelius skaitymui. Tie, kurie skaito viskas tvarkoje, bet vienas asmuo išmoksta atmintinai, kai kurie visai neskaito. Sako, kad namuose vieną kartąbandė skaityti. Juk klasėje vaikas tikrai neišmoks skaityti, kai dar plius dirbama su dviem klasėmis. Pasidalinkite pirmokiukės savo patirtimi. Ar vis kalate tėvams, kad reikia namuose skaityti. Žinau, kad prie Pupos yra papildomi skaitymui trumpi tekstukai, gal kas turite ar galite nuskenuoti, būčiau dėkinga.
Ir man tas pats galvos skausmas. Laisvai skaitančio neturiu nei vieno. Keli skiemenuoja, vienas net nebando. Kaip užsikirtus plokštelė kartoja "Aš nemoku skaityti, aš nemoku skaityti". Yra mėgėjų ateiti namuose išmokus mintinai. Naudos iš to- nulis. Tai rašau ant lapelių visokius žodelius, duodu neštis namo. Tos kortelės tikriausiai šaunus dalykas...QUOTE(tigruole @ 2013 10 13, 17:44)
O kiek laiko jūs skiriate skaitymui per pamokas, man labai mažai jo lieka
Nedaug to laiko lieka. Su garsine analize užsižaidi, o apie rašymą apskritai atskira kalba. Raštai baisūs. Du vaikai parkerius laiko Net nemoku nupasakoti kaip. Su pirmu, ketvirtu ir penktu pirštais vienas, kitas- guldo ne į delno, o į pirštų pusę(plunksna po delnu pasislepia). Papildyta:
Tiesa, Zuzanėle, agurkai pagal tavo receptą ore sprogsta. Skanumėlis Ačiū, ačiū, ačiū