Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

4u.gif Sveikos
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 10 12, 19:05)
Kaip mokykloje švenčiate vaikų gimtadienius?

Vaikai padaro namuose po atvirutę, o aš nuperku puodelį arbatai gerti.
QUOTE(ninkute @ 2013 10 13, 11:23)
Gal žinote patarimų, kaip  išmoskyti kai kuriuos pirmous skaityti. Į namus jau įdedu lapelius skaitymui. Tie, kurie skaito viskas tvarkoje, bet vienas asmuo išmoksta atmintinai, kai kurie visai neskaito. Sako, kad namuose vieną kartąbandė skaityti. Juk klasėje vaikas tikrai neišmoks skaityti, kai dar plius dirbama su dviem klasėmis. Pasidalinkite pirmokiukės savo patirtimi. Ar vis kalate tėvams, kad reikia namuose skaityti. Žinau, kad prie Pupos yra papildomi skaitymui trumpi tekstukai, gal kas turite ar galite nuskenuoti, būčiau dėkinga.
Ir man tas pats galvos skausmas. Laisvai skaitančio neturiu nei vieno. Keli skiemenuoja, vienas net nebando. Kaip užsikirtus plokštelė kartoja "Aš nemoku skaityti, aš nemoku skaityti". Yra mėgėjų ateiti namuose išmokus mintinai. Naudos iš to- nulis. Tai rašau ant lapelių visokius žodelius, duodu neštis namo. Tos kortelės tikriausiai šaunus dalykas...
QUOTE(tigruole @ 2013 10 13, 17:44)
O kiek laiko jūs skiriate skaitymui per pamokas, man labai mažai jo lieka ax.gif
Nedaug to laiko lieka. Su garsine analize užsižaidi, o apie rašymą apskritai atskira kalba. Raštai baisūs. Du vaikai parkerius laiko doh.gif doh.gif doh.gif Net nemoku nupasakoti kaip. Su pirmu, ketvirtu ir penktu pirštais vienas, kitas- guldo ne į delno, o į pirštų pusę(plunksna po delnu pasislepia). doh.gif

Papildyta:
Tiesa, Zuzanėle, agurkai pagal tavo receptą ore sprogsta. Skanumėlis thumbup.gif Ačiū, ačiū, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 13, 17:28)
Pralinksmino mane šita dainelė, puoliau ieškoti muzikos yotubėj, bet neradau, gal pavadinimo nežinau tikro bigsmile.gif , o gimtadieniui dovanoju pirktinius atvirukus, nusiperku rugsejį visiems metams, netgi užsirašau ir teikiu:), vaikai visi individualiai ruošia atvirukus.Darydavau anksščiau bendrus, bet pastebėjau, kad tada tai ir lieka Mokytojos rūpesčiu, tad perėjau į individualias atvirutes, o kas neturi, spaudžia ranką ir visi laimingi bigsmile.gif

Ir nateles, ir dainelės tekstą ir RO-ko-ko įdainuotą versiją išsiunčiau į muzikos p.d.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 10 13, 19:17)
Sumuštiniu aš vadinuos.
Yra dešros many.
Tau dešrą norim dovanot.
Dešra labai skani
Gimtadienio sulaukusiam dešra bus dovanų,
Gimtadienio sulaukusiam - labai labai skanu.
[I]

Tokią dainelę dainuoja Ro-ko-ko, bet labai lėtai ir daug kartų kartoja tą patį. O mes, kad ir be muzikinio pritarimo, bet vaikams ta dainelė labai patinka, nes linksma ir šiek tiek „crazy“ („kreizi“).

Šita dainelė yra I kl. "Pupos" CD
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 10 13, 18:18)
Šita dainelė yra I kl. "Pupos" CD

Ot geras, o aš kažkaip nepastebėjau ten tos dainelės. Dabar paklausiau - tikrai geresnis variantas, bent man.
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 10 13, 19:02)
4u.gif Sveikos
Tiesa, Zuzanėle, agurkai pagal tavo receptą ore sprogsta. Skanumėlis thumbup.gif Ačiū, ačiū, ačiū thumbup.gif

Šaunu, kad patiko thumbup.gif
Mano namuose agurkai irgi neužsilaiko. Tik pradarau ir nebėr biggrin.gif Aišku, pirmuosius aš paragaunu, o paskui jau garsiai visiems pasakau biggrin.gif
Atsakyti
labas vakarėlis 4u.gif
su praėjusia profesine švente 4u.gif

peliukui sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif

zuzanėlė, jei vesi pamoką stotelių metodu, įmesk planą, nes turbūt adaptuota jau, ne tik, kad nežinojau tokio, bet ir nelabai suprantu kas ir kaip blush2.gif

man tai jau verkt noris nuo savų mokinių, motyvacijos 0, mąstymo 0, pastangų 0, ištisai nusikalba, suvaldyt sunku. v.ž. paskutinis anekdotas: viena dalina daugina lentoje stulpeliu 254x2, garsiai: 2x4, 8. 2x5 tyla... tada į mane klausdama 15? 17? 20? nesidalina.
va taip ir gyvenam biggrin.gif
Papildyta:
aš irgi dariau pagal zuzanėlės receptą, bet nepažymėjau kurie yra kurie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 10 13, 19:36)
zuzanėlė, jei vesi pamoką stotelių metodu, įmesk planą, nes turbūt adaptuota jau, ne tik, kad nežinojau tokio, bet ir nelabai suprantu kas ir kaip  blush2.gif

aš irgi dariau pagal zuzanėlės receptą, bet nepažymėjau kurie yra kurie  blush2.gif

Manau, nevesiu. Nes man tai nauja, o mėgstu daryti parodomąją pamoką, kai esu išbandžius ir tvirtai viską žinau rolleyes.gif Nedaug laiko turiu g.gif

Tie, kurie bus skaniausi, tai pagal mano receptą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 spalio 2013 - 18:42
QUOTE(arden @ 2013 10 13, 19:36)
aš irgi dariau pagal zuzanėlės receptą, bet nepažymėjau kurie yra kurie  blush2.gif

O aš susižymėjau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 10 13, 21:26)
Ot geras, o aš kažkaip nepastebėjau ten tos dainelės. Dabar paklausiau - tikrai geresnis variantas, bent man.

Negaliu patikėt, būtinai rytoj pas pirmokes paklausysiu lotuliukas.gif , kaip galėjau pražiopsot g.gif

Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2013 10 10, 15:19)
Kiekvienas vaikas turi turėti savo kelionės lapą, kuriame surašyti stotelių numeriai arba pavadinimai. Kiekvienas savo lape įsivertina SAVE už kiekvienoje stotelėje atliktą uūžduotį. Atsakymų lapas turi būti ant to pačio stalo, kaip ir užduotis. geriausiai jį įdėti į voką, kad taip grit neatverstų ir nežiūrėtų. Bet ir nežiūri, kol neatlieka tos užduoties. Išmoksta ir laikosi šių taisyklių.

Supratau 4u.gif , tai mes kai visa grupe keliauti išmoksim, pamažu prie individualaus pereisim bigsmile.gif , nes grupelėje irgi gerai dirba bigsmile.gif , kai pasakiau, kad už tinginiaujančius gupės narius dedu minusą lentoje, vaje, kaip visi galvas sukišo į krūvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 13, 18:32)
Šaunu, kad patiko thumbup.gif
Mano namuose agurkai irgi neužsilaiko. Tik pradarau ir nebėr biggrin.gif Aišku, pirmuosius aš paragaunu, o paskui jau  garsiai visiems pasakau biggrin.gif

Laba, Gal galima pasikartoti? blush2.gif Praleidau. blush2.gif Susikonspektuosiu, tai bus kitiems metams. Galima ir į paštą, įdėsim į asmeninę papkutę.
Apie mokinius atskira kalba. Nei motyvacijos, nei suvokimo, nei nieko .............. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Jau imu skaičiuoti dieneles iki atostogų.
Iniciatyvioms ir turinčioms noro dalyvauti kompiuterinių piešinių konkurse „Žvelk kitaip“ siunčiu nuorodą:
http://e-piesiniai.eu/nuostatai.html
Atsakyti
Tai kaip suprantu nebereik Pupos skaitiniu smile.gif o reikia tokiu skaitinuku ? http://radikal.ru/fp...97c284073ad5ab3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 14 spalio 2013 - 07:15