Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

SiditaV laukiame skaitinių ir iš anskto dėkojame.
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 13, 12:44)
as turiu tuos skaitinius, ryt is ryto nuskanuosiu kiek spesiu ir atsiusiu wink.gif 4u.gif

Yra jie liet.k. pašto dėžutėje. Juos nuskenavo pirmokiukė
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 13, 10:23)
Sveikutės,
Koks nuostabus ruduo, neapsakomo grožio medžiai. Labai gražu gamtoje, bet mintys mokykloje. Gal žinote patarimų, kaip  išmoskyti kai kuriuos pirmous skaityti. Į namus jau įdedu lapelius skaitymui. Tie, kurie skaito viskas tvarkoje, bet vienas asmuo išmoksta atmintinai, kai kurie visai neskaito. Sako, kad namuose vieną kartąbandė skaityti. Juk klasėje vaikas tikrai neišmoks skaityti, kai dar plius dirbama su dviem klasėmis. Pasidalinkite pirmokiukės savo patirtimi. Ar vis kalate tėvams, kad reikia namuose skaityti. Žinau, kad prie Pupos yra papildomi skaitymui trumpi tekstukai, gal kas turite ar galite nuskenuoti, būčiau dėkinga.

Sveikutės. Kaip greitai prabėga savaitgaliai verysad.gif Aš taip pat turiu kelis vaikus nejungiančius dar raidžių. Nežinau kaip juos ir mokyti g.gif Duodu korteles namuose skaityti, bet vis dar neišeina. kai kurie labai nori ir stengiasi, o kitiems visai neįdomu, nenori skaityti verysad.gif O kiek laiko jūs skiriate skaitymui per pamokas, man labai mažai jo lieka ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 13, 11:42)
kiek pamenu kažkas žadėjo nuskanuoti tuos tekstus. man irgi norėtųsi jų ax.gif

Aš žadėjau , bet, kai kažkas sakė, kad juos turi ir atsiųs į paštą, tai ir nebedariau cool.gif

QUOTE(GORGONE @ 2013 10 13, 14:52)
Galeciau, tik neprizadu kad pirmadieni tai padarysiu, nes darbais apsikrovusi iki ausu verysad.gif

Gerai. Lauksiu 4u.gif

QUOTE(Snaudale @ 2013 10 13, 17:34)

Aš jau rašiau, kad į šiuos paštus ne visos patenkam, nes neturim galimybės skenuoti ir dalintis knygom, pratybom. Todėl, jei turim galimybę kokį kartą tai padaryt, tai ir siunčiam į bendrą paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 10 13, 17:34)

Tai, kad neturiu galimybės įeiti.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 10 13, 18:34)

Ko tai nerandu ax.gif
Soriukas, radau 4u.gif Ačiū už nuorodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 13 spalio 2013 - 16:53
O aš turiu vieną tokį pirmokiuką, kuris bando skaityti skiemenį tik tada, kai prisimena, kad pats žadėjo mokytis blink.gif Jei pamiršo savo pažadą, būk rami, stovės kaip druskos stulpas. Gali net nelaukt nušvitimo... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Nebekreipiu dėmesio. Tiesiog tėvams pranešiau, kad taip yra. Nebegadinu sau nervų. Dar savo vaiką turiu užaugint...
O šiaip nuo pat pirmo tekstelio visi būtinai turi paskaityt po pamokų. Gal ir negerai taip. Papildomas apkrovimas vaikams, bet kol nieks nesiskundžia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 13 spalio 2013 - 17:10
Apšvieskit mane dėl spec. pašto dėžučių. Į kokį paštą siųsti nuskenuotą knygelę apie metų šventes? Labai noriu gauti raktelį nuo tų dėžučių, bet kiek peržiūrėjau labai jau daug visko yra nuskenuota. Bandysiu užsitarnauti.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 10 12, 18:05)
Savaitgalis šventa diena, tai ir paklausiu apie šventes.
Kaip mokykloje švenčiate vaikų gimtadienius? Artėja gimtadienis, nežinau ką sugalvoti, ką šiais metais vaikams dovanoti, kaip pasveikinti? g.gif
gal  kas turite kokią "lengvą" paprastą idėją, kad nereikalautų daug finansinių ir laiko išteklių.

Antrokams praėjusiais metais dovanojau didelę saulėgrąžą. Čia kažkuri forumietė buvo pateikusi šią nuostabią idėją, tai pasinaudojau. Ant saulėgrąžos žiedlapių rašydavo vaikai linkėjimus klasės draugams. Viduriuką juodą iškirpau iš juodo kartono. Iš pradžių kirpau iš dėžės, lupinėdavau popierių, kad gautųsi gofruotas ir spalvindavau su tušu. Gražiai gaunasi ir tvirtas viduriukas, bet daug vargo. Tai supaprastinau, iškirpdama du juodo kartono skritulius, kurių tarpe priklijuoju žiedlapius ir vytelę.

Šiais metais dovanoju skirtukus-pakabukus ant durų su linkėjimais. Nusiųsiu į p.d. pavyzdį. Buvo mintis kilusi dovanoti tiesiog sumuštinį, nes dainuojame gimtadienio dainelę, kurioje yra tokie žodžiai:

Sumuštiniu aš vadinuos.
Yra dešros many.
Tau dešrą norim dovanot.
Dešra labai skani
Gimtadienio sulaukusiam dešra bus dovanų,
Gimtadienio sulaukusiam - labai labai skanu.
[I]

Tokią dainelę dainuoja Ro-ko-ko, bet labai lėtai ir daug kartų kartoja tą patį. O mes, kad ir be muzikinio pritarimo, bet vaikams ta dainelė labai patinka, nes linksma ir šiek tiek „crazy“ („kreizi“).

Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 10 13, 20:17)
Antrokams praėjusiais metais dovanojau didelę saulėgrąžą. Čia kažkuri forumietė

Sumuštiniu aš vadinuos.
Yra dešros many.
Tau dešrą norim dovanot.
Dešra labai skani
Gimtadienio sulaukusiam dešra bus dovanų,
Gimtadienio sulaukusiam - labai labai skanu.
[I]

Tokią dainelę dainuoja Ro-ko-ko, bet labai lėtai ir daug kartų kartoja tą patį. O mes, kad ir be muzikinio pritarimo, bet vaikams ta dainelė labai patinka, nes linksma ir šiek tiek „crazy“ („kreizi“).

Pralinksmino mane šita dainelė, puoliau ieškoti muzikos yotubėj, bet neradau, gal pavadinimo nežinau tikro bigsmile.gif , o gimtadieniui dovanoju pirktinius atvirukus, nusiperku rugsejį visiems metams, netgi užsirašau ir teikiu:), vaikai visi individualiai ruošia atvirukus.Darydavau anksščiau bendrus, bet pastebėjau, kad tada tai ir lieka Mokytojos rūpesčiu, tad perėjau į individualias atvirutes, o kas neturi, spaudžia ranką ir visi laimingi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nusiunčiau į paštą taisykles. Jas ypač skiriu toms, kurios laukia audito 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 10 13, 17:15)

Išsiunčiau info į tavo p.d.
Atsakyti