Sveikos mergaitės, per rudens atostogas rengiamės konferencijai. Gal turite nuorodų, ar šiaip galite pasidalinti kokia medžiaga apie pradinio ugdymo ypatumus, sėkmės kultūrą. Iš anksto dėkoju
Savaitgalis šventa diena, tai ir paklausiu apie šventes.
Kaip mokykloje švenčiate vaikų gimtadienius? Artėja gimtadienis, nežinau ką sugalvoti, ką šiais metais vaikams dovanoti, kaip pasveikinti?
gal kas turite kokią "lengvą" paprastą idėją, kad nereikalautų daug finansinių ir laiko išteklių.
Kaip mokykloje švenčiate vaikų gimtadienius? Artėja gimtadienis, nežinau ką sugalvoti, ką šiais metais vaikams dovanoti, kaip pasveikinti?
gal kas turite kokią "lengvą" paprastą idėją, kad nereikalautų daug finansinių ir laiko išteklių.
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 10 12, 19:05)
Savaitgalis šventa diena, tai ir paklausiu apie šventes.
Pirmokams pirkdavau tokius didelius balionus. Jie buvo iš kažkokios kiek storesnės gumos ir nesprogdavo greit. Ant jų rašydavau palinkėjimą ir ir vaikai pasirašydavo savo vardus. Paprastas balionas gal visų procedūrų ir neatlaikytų...
Antrokams iš A4 kartono lapo kirpdavau aitvarą ir ant jo palinkėjimą rašiau. Vaikai palinkėjimus rašė ant spalvotų 10x10cm lapelių, lankstė juos armonikėle. Taip vadinamu "krokodiliuku" prisegdavau palinkėjimus prie plastikinės dovanų juostelės ir padarydavau aitvarui uodegą.
Trečiokai dabar apsibrėžia savo rankeles, iškerpa, ant pirštukų parašo palinkėjimus, dar pamargina. Paskui visas rankeles suklijuoju ant didelio skritulio(iš A4) aplink ir išeina kaip didelė gėlė. Tepu klijus tik toj vietoj, kur delnas pereina į ranką. Tikiuosi, suprantamai aiškinu. Gaila, nuotraukos neturiu...
Dar galima jubiliatams dovanoti ženkliukus su užrašu "Švenčiu gimtadienį" ar panašiai, tik tam kad būtų pigiau, reikėtų su keliomis kolegėmis susitart kartu užsisakyt. Beje, ženkliukų firmos dažnai sutinka gaminti ir skirtingų pavadinimų ženkliukus. Svarbu tik, kad tų užsakomų ženkliukų būtų kuo daugiau...
QUOTE(simba3 @ 2013 10 10, 21:39)
1aviada, ka gali pasiulyt idomaus ir nebrangaus Panevezy aplankyt su mokinukais?
Leliu vezimo teatras, kas dar?
Leliu vezimo teatras, kas dar?
Galima apsilankyti Glasremis bendrovėje , kur pamatysite, kaip gaminami dekoratyvinio stiklo gaminiai, apžiūrėsite ekspoziciją. Galima užsisakyti kelionę Siauruku. Galima pasirinkti edukacinę programą kraštotyros muziejuje. Lėlių vežimo teatre dar galima susitarti, kad pavežiotų traukinuku po miestą. Rajone galima pakeliui į stumbryną apsilankyti Upytės linų muziejuje. Čia vaikai pereis visą lino kelią. O, jeigu važiuotumėt į stumbryną būtinai apsilankykite Krekenavos regioninio parko lankytojų centre, kur įvairūs eksponatai pateikiami netradiciškai, interaktyviomis priemonėmis. Čia ir stumbrą už uodegos palaikysite. O jeigu dar pasitaikytų geras oras, galėtumėt pasivaikščioti Girinio taku, susikurti laužą.
Daugiau kaip ir nebežinau, ką dar galėčiau pasiūlyti.
Papildyta:
QUOTE(laurija @ 2013 10 11, 17:25)
o vadovėlius turi visi vaikai? ar jais naudojatės?
Trečiai klasei vadovėlių nėra. Pratybas turi visi mokiniai. Jose pakankamai medžiagos. Dar naudojuosi metodinėmis rekomendacijomis, kur yra pateikti pamokų planai.
Sveikos
Gal kas dirbat iš Veličkos muzikos vadovėlių (nesvarbu kuriai klasei). Jo vadovėliuose yra daug liaudiškų dainų, žaidimų. Man reiktų Advento, Kalėdų dainų, ratelių ar žaidimų. Gal kas galėtumėt nuskenuot ar bent pavadinimus parašyt, sisrasčiau kur nors
O gal kas savo lobynuose turit adventinių, kalėdinių dainų, ratelių, žaidimų ar šokių?
Būčiau labai dėkinga
Gal kas dirbat iš Veličkos muzikos vadovėlių (nesvarbu kuriai klasei). Jo vadovėliuose yra daug liaudiškų dainų, žaidimų. Man reiktų Advento, Kalėdų dainų, ratelių ar žaidimų. Gal kas galėtumėt nuskenuot ar bent pavadinimus parašyt, sisrasčiau kur nors
O gal kas savo lobynuose turit adventinių, kalėdinių dainų, ratelių, žaidimų ar šokių?
Būčiau labai dėkinga
O kas ten taip pasidarbavo pirmam pašte?Ar ten taip turi būti? Paskutinių siuntinių nieko nesimato
Sveikutės,
Koks nuostabus ruduo, neapsakomo grožio medžiai. Labai gražu gamtoje, bet mintys mokykloje. Gal žinote patarimų, kaip išmoskyti kai kuriuos pirmous skaityti. Į namus jau įdedu lapelius skaitymui. Tie, kurie skaito viskas tvarkoje, bet vienas asmuo išmoksta atmintinai, kai kurie visai neskaito. Sako, kad namuose vieną kartąbandė skaityti. Juk klasėje vaikas tikrai neišmoks skaityti, kai dar plius dirbama su dviem klasėmis. Pasidalinkite pirmokiukės savo patirtimi. Ar vis kalate tėvams, kad reikia namuose skaityti. Žinau, kad prie Pupos yra papildomi skaitymui trumpi tekstukai, gal kas turite ar galite nuskenuoti, būčiau dėkinga.
Koks nuostabus ruduo, neapsakomo grožio medžiai. Labai gražu gamtoje, bet mintys mokykloje. Gal žinote patarimų, kaip išmoskyti kai kuriuos pirmous skaityti. Į namus jau įdedu lapelius skaitymui. Tie, kurie skaito viskas tvarkoje, bet vienas asmuo išmoksta atmintinai, kai kurie visai neskaito. Sako, kad namuose vieną kartąbandė skaityti. Juk klasėje vaikas tikrai neišmoks skaityti, kai dar plius dirbama su dviem klasėmis. Pasidalinkite pirmokiukės savo patirtimi. Ar vis kalate tėvams, kad reikia namuose skaityti. Žinau, kad prie Pupos yra papildomi skaitymui trumpi tekstukai, gal kas turite ar galite nuskenuoti, būčiau dėkinga.
QUOTE(ninkute @ 2013 10 13, 12:23)
Sveikutės,
kiek pamenu kažkas žadėjo nuskanuoti tuos tekstus. man irgi norėtųsi jų Mano klasėje irgi visaip, vienų tėvai labai namuose dirba, kiti jau patys knygas skaito. Keli vaikai sunkiau skiemenimis skaito ir tik viena dar ne visas raides pažįsta. Mama žadėjo padirbėti namuose.
Aš jau savaitė kaip nebuvau mokykloj ir dar savaitė laukia namuose tai nežinau kaip bus po to
QUOTE(elbitele @ 2013 10 13, 10:44)
O kas ten taip pasidarbavo pirmam pašte?Ar ten taip turi būti? Paskutinių siuntinių nieko nesimato
Aš pasidarbavau, paplušėjau
Paspausk ant užrašo VISI LAIŠKAI ir pamatysi, laiškelius kurie nukeliavo į savo stalčiukus.
QUOTE(daivajazz @ 2013 10 13, 12:42)
kiek pamenu kažkas žadėjo nuskanuoti tuos tekstus. man irgi norėtųsi jų Mano klasėje irgi visaip, vienų tėvai labai namuose dirba, kiti jau patys knygas skaito. Keli vaikai sunkiau skiemenimis skaito ir tik viena dar ne visas raides pažįsta. Mama žadėjo padirbėti namuose.
Aš jau savaitė kaip nebuvau mokykloj ir dar savaitė laukia namuose tai nežinau kaip bus po to
as turiu tuos skaitinius, ryt is ryto nuskanuosiu kiek spesiu ir atsiusiu
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 13, 14:44)
as turiu tuos skaitinius, ryt is ryto nuskanuosiu kiek spesiu ir atsiusiu
Is anksto dekojame ir laukiame
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 12, 21:58)
Sveikos
Būčiau labai dėkinga
Būčiau labai dėkinga
Galeciau, tik neprizadu kad pirmadieni tai padarysiu, nes darbais apsikrovusi iki ausu