Zuzanėle, lauksiu žinių
Dar kartelį noriu paraginti nares pranešti su kokia klase dirba. Dar info neatsiuntė šios narės:
viga (01 25) 1- 2 klasės
nengute (02 13)
vai2 (02 26)
nonele (03 05)
NOKIA (03-23) - 2 klasė
eda77 (03 24) - 4 klasė
Šarkka (03 24)
Betukas (03 29) 3 klasė
Toblera (04 26) 1 klasė ir anglų kalba
pirmokiukė (05 14) 2 klasė
naminukė (05 28) - 2 klasė
ernija05 (05 29) 2 klasė
suilibuk(05 30)
Eknos (06 08) 3 klasė
dimming (06 21)
Riki-tiki (06 29) 4 klasė
pauliausirmosmama (06 30)
Donatuke (07 08) 1 klasė
rutagra (07 21) - 1 klasė
calkusl (07 23) 2 klasė
virgulyte (07 31)
tigruole (08 21) 1 klasė
auglina (08 28) - 3 klasė
rollick (08 28)
VAMI (09 17)
gitė(10 02) 2 klasė
Irma.r (10 06)
INEXS (10 08) -1 klasė
Ašura (11 09)
LeTa-BeTa (11 25) 1 klasė
Natele - rūpinasi
Dainelej - rūpinasi
Nata123
vasariene
Žinias siųskite man į až forume, taip paprasčiau viską susekti.
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 10, 19:40)
Sveikos
Kiek žinau, visos raidės turi būt pasvirusios į vieną pusę- ar į kairę, ar į dešinę, ar statmenai. Bet jei vartosi į skirtingas puses- negerai. Kažkur skaičiau, bet labai seniai ir nepamenu
Kiek žinau, visos raidės turi būt pasvirusios į vieną pusę- ar į kairę, ar į dešinę, ar statmenai. Bet jei vartosi į skirtingas puses- negerai. Kažkur skaičiau, bet labai seniai ir nepamenu
Labai aciu jums uz atsiliepimus, dabar drasiau jauciuosi nejauku buvo gincytis, nes nebuvau tikra siuo klausimu. O informacijos kazkaip niekur neradau...Jos raides visos visos pasvirusios i kaire puse, man tai grazu, neiprasta, unikalu...norim dalyvauti dailyrascio konkurse, o kolege aiskina, kad negalima jos darbo duoti, nes raides ne i desine puse ziuri,o i kaire..
QUOTE(laurija @ 2013 10 10, 17:15)
sveikos, gal kuri dėstote etiką pagal Nendrę?
Dėstau trečiokams.
QUOTE(1aviada @ 2013 10 10, 21:20)
Dėstau trečiokams.
1aviada, ka gali pasiulyt idomaus ir nebrangaus Panevezy aplankyt su mokinukais?
Leliu vezimo teatras, kas dar?
QUOTE(simba3 @ 2013 10 10, 20:39)
1aviada, ka gali pasiulyt idomaus ir nebrangaus Panevezy aplankyt su mokinukais?
Mūsų kelionės į Panevėžį aprašas:
Panevėžys penktas pagal dydį Lietuvos miestas, dar vadinamas Aukštaitijos sostine. Vykdami į Panevėžį užsuksime į Pašilių Stumbryną. Čia turėsime unikalią galimybę iš arti pamatyti didžiausius laukinius Europos gyvūnus, įrašytus ne tik į Lietuvos , bet ir Tarptautinę Raudonąją knygą. Dengta pakyla-apžvalgos aikštelė-suteiks puikią progą stebėti kaimenės gyvenimą kaip gyvūnai maitinasi, braižo savo didžiules nugaras į medžių kamienus, ilsisi saulės atokaitoje. Vėliau lankysimės Panevėžio kraštotyros muziejuje, apžiūrėsime ekspoziciją, sudalyvausime edukacinėje programoje Rankų darbo popierius, sužinosime apie popieriaus perdirbimo procesą ir išsaugojimo svarbą; išbandysime ypatingą metodą ir priemones, kurių reikia unikaliam popieriaus lakštui pasigaminti.
Po to keliausime į Lėlių vežimo teatrą, kuris yra vienintelis toks Europoje. Teatre žiūrėsime nuotaikingą spektaklį, taip pat dalyvausime edukacinėje programoje Aktoriuslėlininkas, susipažinsime su aktoriaus profesija bei įvairių lėlių valdymo technika, lėlių gamyba. Trumpam tapsime lėlių teatro aktoriais. Vėliau apsilankysime meninio stiklo dirbtuvėse, kuriose pamatysime kaip iš bespalvio stiklo masės gimsta nepaprastai dailūs, fantastiški dirbiniai. Ekskursiją baigsime apsilankymu Cido arenoje. Didžiausias arenos išskirtinumas yra viduje įrengtas dviračių trekas, kuris yra vienintelis Baltijos šalyse dengtas trekas ir įeina į geriausių pasaulio trekų penketuką.
QUOTE(1aviada @ 2013 10 10, 21:20)
Dėstau trečiokams.
o vadovėlius turi visi vaikai? ar jais naudojatės?
sveikos,
jau be kvapo penktadienį visiškai. Bet idėja tokia, gal kuri pasinaudosit. Šiandien taip sutapo, kad vaikus supažindinau per lietuvių kalbą su garsu, raide E (o ten daug kalbama apie paukščių balsus), o per dailę piešėme rudeninį medį. Tai tokią pamoką būtų idealu vesti gamtoje, bet sąlygų tokių nėra. Todėl gamtą sukūriau klasėje. Atsinešiau kalną lapų ir pribėriau pilną klasę (ant žemės, ant stalų, ant lentynų), interaktyvioje lentoje paleidau skaidres su paukščių balsais (tokių pilnas internetas). Efektas buvo nerealus. Vaikams kaip patiko, tėvai irgi su žavesiu žiūrėjo.
gal kuri pasinaudosit mintimi, kol dar lapų yra
jau be kvapo penktadienį visiškai. Bet idėja tokia, gal kuri pasinaudosit. Šiandien taip sutapo, kad vaikus supažindinau per lietuvių kalbą su garsu, raide E (o ten daug kalbama apie paukščių balsus), o per dailę piešėme rudeninį medį. Tai tokią pamoką būtų idealu vesti gamtoje, bet sąlygų tokių nėra. Todėl gamtą sukūriau klasėje. Atsinešiau kalną lapų ir pribėriau pilną klasę (ant žemės, ant stalų, ant lentynų), interaktyvioje lentoje paleidau skaidres su paukščių balsais (tokių pilnas internetas). Efektas buvo nerealus. Vaikams kaip patiko, tėvai irgi su žavesiu žiūrėjo.
gal kuri pasinaudosit mintimi, kol dar lapų yra
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 10, 18:54)
Siunčiu pirmas dvejas užduotis (tiek, kiek jau gavo)
Ačiū, zuzanėle, už užduotis. Mano praeitais metais po "Kengūros" konkurso 3 vaikai gavo pakvietimus į Gabių vaikų akademiją, bet mamoms buvo per brangu, tai taip ir liko Va, dabar tai padirbės
Papildyta:
QUOTE(GEG @ 2013 10 11, 18:15)
Atsinešiau kalną lapų ir pribėriau pilną klasę (ant žemės, ant stalų, ant lentynų), interaktyvioje lentoje paleidau skaidres su paukščių balsais (tokių pilnas internetas). Efektas buvo nerealus.
Ir man patiktų tokia rudeninė klasė Liuks mokytoją vaikai turi! Pilna kūrybiškumo
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 10, 19:43)
Gal galite pasidalinti patirtim, kaip dirbate su vaikais, kuriuos reikia nuolatos "niuksėti", kad ką nors darytų? Jau nusibodo!
Turiu ir aš porą tokių džiaugsmelių. Tai pasodinu prie mokinio greituolio, kuris atlieka "niuksėtojo" pareigą.
Sveikos
Klausiau aš savo gudruolio dėl atsakymų, tai sakė, jis išsprendžia ir nusiunčia, o nuvažiavęs į mokyklėlę, sužino, kaip išsprendė. Jis sakė, kad atsakymų neturi. Dar reiks tėvų užklausti, kai atvyks kada į mokyklą, kaip ten iš tikrųjų yra
Taip. Brangiai gaunasi. Nesistebiu, kad ne visi pakviesti važinėja. Ne kiekvienas išgali. Todėl džiaugiuosi, jei pagelbėjau Jei kada vėl gausiu, įmesiu
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 10, 20:56)
Zuzanėle, lauksiu žinių
Klausiau aš savo gudruolio dėl atsakymų, tai sakė, jis išsprendžia ir nusiunčia, o nuvažiavęs į mokyklėlę, sužino, kaip išsprendė. Jis sakė, kad atsakymų neturi. Dar reiks tėvų užklausti, kai atvyks kada į mokyklą, kaip ten iš tikrųjų yra
QUOTE(lutute1 @ 2013 10 11, 21:39)
Ačiū, zuzanėle, už užduotis. Mano praeitais metais po "Kengūros" konkurso 3 vaikai gavo pakvietimus į Gabių vaikų akademiją, bet mamoms buvo per brangu, tai taip ir liko Va, dabar tai padirbės
Taip. Brangiai gaunasi. Nesistebiu, kad ne visi pakviesti važinėja. Ne kiekvienas išgali. Todėl džiaugiuosi, jei pagelbėjau Jei kada vėl gausiu, įmesiu
QUOTE(laurija @ 2013 10 11, 19:25)
o vadovėlius turi visi vaikai? ar jais naudojatės?
labukas, aš irgi nendriukė trečiokė.Turiu vienas pratybas ir vieną knygą. Nu tikras išbandymas ta etika.Šviečiu pratybas daugiausia, o kaip jūs?
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 12, 10:23)
labukas, aš irgi nendriukė trečiokė.Turiu vienas pratybas ir vieną knygą. Nu tikras išbandymas ta etika.Šviečiu pratybas daugiausia, o kaip jūs?
Aš pati neturiu etikos ir esu tik pirmokė bet pas mus nuo šių metų etiką visose klasėse veda pagal Nendrę. Vadovėlius užsakė mokykla, pratybas pirkosi vaikai.