Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(zuzanele @ 2013 10 10, 18:40)
Sveikos 4u.gif
Kiek žinau, visos raidės turi būt pasvirusios į vieną pusę- ar į kairę, ar į dešinę, ar statmenai. Bet jei vartosi į skirtingas puses- negerai. Kažkur skaičiau, bet labai seniai ir nepamenu ax.gif

Gavau nuo savo mokinuko matematikos užduotis iš "Gabių vaikų akademijos". Jis antrokas, pirmi metai mokosi. Ar jų reikia? Siųsti į paštą? rolleyes.gif

dar klausi mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 10 10, 19:11)
Nu va..as ir pasimeciau. Turiu ketvirtoke, kuri raso idealiomis raidelemis, bet jos visos vienodai i kaire palinkusios, kolege aiskina, kad negalima taip rasytini, kad netaisyklingas rastas...o as tikrai nezinau, nes niekur neparasyta, kad privaloma taip, o ne kitaip... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Juk raštas charakterio atspindys, jis gali būt pasviręs kur nori - kairė, dešinė, stačias, apvalus, kampuotas. Svarbiausia, kad visos raidės būtų tokios pat. Nebūtų visko miksas. Ir jeigu raštas idealus, koks skirtumas į kurią krypsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 10, 18:52)
dar klausi  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Siunčiu pirmas dvejas užduotis (tiek, kiek jau gavo) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 10 spalio 2013 - 17:55
QUOTE(janiku @ 2013 10 10, 19:26)

Turiu spektaklį apie vabalus. V.Žilinskaitės "Žiogas stiklinėje". Bet jis mokykloje, o aš jau savaitė namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 10, 17:40)
Kiek žinau, visos raidės turi būt pasvirusios į vieną pusę- ar į kairę, ar į dešinę, ar statmenai. Bet jei vartosi į skirtingas puses- negerai. Kažkur skaičiau, bet labai seniai ir nepamenu ax.gif

O aš turiu mergytę, kurios raidės vartaliojasi į visas puses. Ir rašiklį laiko kažkaip įdomiai. Net parodyt kaip nesugebėčiau. Ir per keturis metus nieko su ja padaryt nesugebėjau, kad reikalai pagerėtų. Blogai, pati žinau. Bet neišeisiu iš darbo dėl to... doh.gif

gal zinote tokia vaikiska dainele: kap kap kap lietutis lyja as lietucio nebijau ir marga sketi as rankytese laikau?
Atsakyti
Gal galite pasidalinti patirtim, kaip dirbate su vaikais, kuriuos reikia nuolatos "niuksėti", kad ką nors darytų? Jau nusibodo! Klasėje turiu keletą, tai pastoviai "rašyk, skaityk, skaičiuok, piešk..." doh.gif . Mamos į tai: nu jam neįdomu, net nežinau, kaip sudominti... Tai tada galvoji pati apie save: va kaip aš nemoku sudominti vaikų, ir ką aš čia veikiu doh.gif ? Jiems įdomu per pertrauką žaisti, bėgioti, išdykauti, o per pamoką dirbti neįdomu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 10, 19:43)
Gal galite pasidalinti patirtim, kaip dirbate su vaikais, kuriuos reikia nuolatos "niuksėti", kad ką nors darytų? Jau nusibodo!

Turiu tokį vienintelį- nepakartojamą doh.gif
Jau kaip jis mane išsunkia iki paskutinio prakaito lašo doh.gif Šypsosi, juokiasi, o jei dar išgirdo, kad kas už nugaros sukikeno, tai iš suolo krenta, kaip linksma. Niekas nepadeda- nei pastabos į tamo, nei skambučiai mamai, nei pažadėjimas palikti po pamokų, nes žino, kad mama ateis, laiko ji neturi laukt ir pasiims unsure.gif
Pamokoje padaro vos puse užduoto darbo. Neseka, ko paklausi- to negausi. Kaip iš medžio iškritęs. Kažkaip jis man dar skaito, rašo ir skaičiuoja. Nesivelka uodegoj, bet ir ne priekyje. Su mama kalbėta ne kartą, tai ji šypsosi ir vis klausia:"Kodėl tu nedirbi, neklausai?" Vaikas glaustosi prie jos, net nesiklauso ir vis tempia namo. Aišku, kad mama valdoma vaiko ir jis lepinamas.
Kai jau užknisa, pasistatau jo suolą šalia savojo ir vis šneku, raginu. Tai dar dirba, nors ir tai su dideliais vargais.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 10, 19:43)
Gal galite pasidalinti patirtim, kaip dirbate su vaikais, kuriuos reikia nuolatos "niuksėti", kad ką nors darytų? Jau nusibodo! Klasėje turiu keletą, tai pastoviai "rašyk, skaityk, skaičiuok, piešk..."  doh.gif . Mamos į tai: nu jam neįdomu, net nežinau, kaip sudominti... Tai tada galvoji pati apie save: va kaip aš nemoku sudominti vaikų, ir ką aš čia veikiu  doh.gif ? Jiems įdomu per pertrauką žaisti, bėgioti, išdykauti, o per pamoką dirbti neįdomu  doh.gif

Kaip tai pažįstama. Jausmas bjaurus. Pas mane taip pat tokių yra. Guodžiuosi tik tuo, kad jiems neįdomu nei kitų mokytojų pamokose - muzikos, anglų, šokių. Tai gal problema yra juose (vaikuose)? Juk visi mokytojai negali būti tokie neįdomūs.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 10 10, 19:54)
Kaip tai pažįstama. Jausmas bjaurus. Pas mane taip pat tokių yra. Guodžiuosi tik tuo, kad jiems neįdomu nei kitų mokytojų pamokose - muzikos, anglų, šokių. Tai gal problema yra juose (vaikuose)? Juk visi mokytojai negali būti tokie neįdomūs.

Pas mane analogiškai drinks_cheers.gif , anglų k. mokytojos irgi skundžiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 10 10, 19:55)
Pas mane analogiškai  drinks_cheers.gif , anglų k. mokytojos irgi skundžiasi  ax.gif

Pas mane ir anglų, ir tikybos, per prtraukas visos budinčios mokytojos skundžiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 10 10, 18:54)
Siunčiu pirmas dvejas užduotis (tiek, kiek jau gavo) mirksiukas.gif

Zuzanėle, ačiū už užduotis. Turiu vieną mokinuką, kuris dabar tikrai turės ką veikti. O gal ir atsakymus gauna šie vaikai?
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 10, 20:39)
Zuzanėle, ačiū už užduotis. Turiu vieną mokinuką, kuris dabar tikrai turės ką veikti. O gal ir atsakymus gauna šie vaikai?

Nepaklausiau g.gif Ryt pasiteirausiu kaip čia viskas vyksta. Sakė, kad maniškiui labai lengvos čia užduotys. Šį savaitgalį vėl važiuoja į mokyklėlę smile.gif
Lygtai jis minėjo, kad tas užduotis jam atsiunčia elektroniniu paštu, išsprendžia ir siunčia atgal. Bet pasitikslinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti