Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Sensi @ 2013 10 07, 21:40)

Pukepuke Super! Labai grazu  thumbup.gif Mergytes derinukas kaip nulietas (pamenu anksciau daznokai buvo komentuojama kad tas ar anas rubelis didokas atrodo) smile.gif Ir bachuriukas labai fainai. Pirmoj foto koks nepanasus i ankstesnes, toks svajingas grazuolis smile.gif Maikyte labai superine, is kur?

Aciu 4u.gif
Na plocio pasirinkimo gamintojai kaip neduoda taip neduoda, kaip sakant, kas nores prie to plocio prisikabinti bus progu dar manau lotuliukas.gif
O svarkas sis tikrai labai tinkamas, siauras, labai vykes pirkinukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 10 07, 21:40)
Miargai, baikit pestis user posted image ar cia siaip PMSinates slenkamuoju grafiku? biggrin.gif

Zivilka nieko ne"nafik" tas jusu skonis: viskas su juo gerai, ir derinukas puikus! Tie kedukai cia "kak raz" biggrin.gif Asmeniskai as gal kelnytes siauresnes pabandyciau, bet is esmes ir su tom viskas gerai, man cia toks a la pokario bachuriuko stiliukas. Man tas stiliukas beje labai labai prie sirdies  ax.gif Manau Pukepuke kedukus paminejo su lipukais butent apie savo derinuka kalbedama, o ne jusiski prisiminus smile.gif

Pukepuke Super! Labai grazu  thumbup.gif Mergytes derinukas kaip nulietas (pamenu anksciau daznokai buvo komentuojama kad tas ar anas rubelis didokas atrodo) smile.gif Ir bachuriukas labai fainai. Pirmoj foto koks nepanasus i ankstesnes, toks svajingas grazuolis smile.gif Maikyte labai superine, is kur?

Varinija visi be isimties superiniai  thumbup.gif net neidomu, ner prie ko prisikabint  smile.gif Ir baciokai Old navy... ex vaje, vaje- sirdi skauda, kad prazioplinau sad.gif

Lolipop labai labai  wub.gif Labai jaukiai, spalvos, teksturos, fonas, nuotaika... na, vienu zo, net pavydas sueme nuo tokio grozio  cool.gif

ai, tie dzinsai ale skinny, bet kazkaip nelabai apmovus panasu, per kudas matyt. projekte ir buvo, akd lygtai siauri dzinsai
nu jasno, nike berniukui nieko blogo smile.gif as jau issigandau
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 07, 22:01)
nu jasno, nike berniukui nieko blogo smile.gif as jau issigandau

Gal ir mergaitei nieko blogo prie sportinio stiliaus, kalbejau apie savo konkretu derinuka, nesuprantu kazkaip tos ironijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 07, 22:02)
Gal ir mergaitei nieko blogo prie sportinio stiliaus, kalbejau apie savo konkretu derinuka, nesuprantu kazkaip tos ironijos doh.gif

as tai ironijos neturejau jei ka, as tiesiogiai rasiau. Jusu toks puikus skonis, kad pagalvojau, kad as gal ne i tema visai , nors ir prie meno kazkada buvau, tai savim pasitikiu daug maz, o cia suabejojau
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 07, 22:09)
as tai ironijos neturejau jei ka, as tiesiogiai rasiau.

Tada atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Ir vel pridiskutavote... lotuliukas.gif
Man tai si rudeni uzejo ,,bordomanija",po juodos spalvos man bordo spalva antroje vietoje mano pacios garderobe,o dabar va ir vaiku papilde... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
VARINIJA na negaliu nepakomentuoti, jusu paskutinis tobulas, kaip man patinka tokios spalvos tokios rudeniskos, ir kaip tinka jusu mergaitei, liemene superine, pedkelnes ir sijonukas, mmm wub.gif viskas tiesiog super, galetumet ir jus kada su savo dukruze pasirodyt mirksiukas.gif bent trumpam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 10 08, 08:12)
VARINIJA na negaliu nepakomentuoti,  jusu paskutinis tobulas, kaip man patinka tokios spalvos tokios rudeniskos, ir kaip tinka jusu mergaitei, liemene superine, pedkelnes ir sijonukas, mmm  wub.gif viskas tiesiog super, galetumet ir jus kada su savo dukruze pasirodyt  mirksiukas.gif bent trumpam  rolleyes.gif

Dekoju,*Lollipop* 4u.gif
Gal koki karteli ir isdrisiu pasirodyti kartu su vaikais... ax.gif Dazniausiai tai lieku uz kadro... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 06:59)

Tiesiog nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif Labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 08, 08:23)
Tiesiog nerealiai wub.gif  wub.gif  wub.gif  Labai labai thumbup.gif

Aciu,Sea Girl 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Varinija, tobula. kokia liemene grazi.
as irgi dievinu sita spalva, ypac rudeni
Atsakyti
Varnija, super wub.gif Mes sia spalva irgi megstam wub.gif