Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Pukepukes mergyte ir vel NEREALIAI grazi wub.gif man labia graziai ziurisi ir sijonukas ir svarkiukas ir sportbaciukai wub.gif
Varinijos su gulbe man kazkodel nesiziuri g.gif bet derinukas "draugyste" ir su avyte taip pat NEREALUS bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 07 spalio 2013 - 09:46
Aciu labai uz grazius komentarus mano porytei 4u.gif

QUOTE(Zivilka @ 2013 10 07, 09:42)
Lolipop, Varinija, Pukepuke super derinukai.
Pukes dukrytes ti kapskutinis man neypatingai gražiai žiūrisi, kažkaip sportbačiai su švarkiuku ir sijonu lygtai viskas iš skirtingų operų. suprantu, kad čia toks užmanymas, bet matyt kiekvienam skirtingai matosi. Tu irgi kažkada prie maniškio kabinaisi, kad švarkiukas su sportbačiais keistai žiūrisi, nors man fainai atrodė

Aciu smile.gif
Del sportbaciu prie svarko ir tutu, tai tokio tipo sportbaciai su tutu puikiuojasi vaiku kolekcijose, tad tikrai manau nera kazkas neiprasto. O del pacio derinimo sportbaciu su svarkais ir tutu, tai esme kokie tie sportbaciai. Kokie nike su lipukais irgi sportbaciai, bet atrodytu baisiai cia ax.gif
Atsakyti
Derinukas pasipuosimui... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 07 spalio 2013 - 15:04
Varnija, labai grazus, as tik gal pedkelnes baltas deciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 07, 16:18)
Varnija, labai grazus, as tik gal pedkelnes baltas deciau 4u.gif

Dekoju 4u.gif
Ir as baltas vilkt norejau,tik kad mazoji keliais ropinejo...tai nebekokios,reikes pirkti naujs... tongue.gif
Atsakyti
Varinija Dar viena gulbė - kuo toliau tuo gražiau 4u.gif pėdkelnytės visumoj gražu ir rožinės, bet ir aš už baltas ax.gif Švarkelis ,,ledinis" ir tutukas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 10 07, 17:43)
Varinija  Dar viena gulbė - kuo toliau tuo gražiau  4u.gif pėdkelnytės visumoj gražu ir rožinės, bet ir aš už baltas ax.gif Švarkelis ,,ledinis" ir tutukas super thumbup.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 07, 15:10)
Aciu labai uz grazius komentarus mano porytei 4u.gif
Aciu smile.gif
Del sportbaciu prie svarko ir tutu, tai tokio tipo sportbaciai su tutu puikiuojasi vaiku kolekcijose, tad tikrai manau nera kazkas neiprasto. O del pacio derinimo sportbaciu su svarkais ir tutu, tai esme kokie tie sportbaciai. Kokie nike su lipukais irgi sportbaciai, bet atrodytu baisiai cia ax.gif

tai jo, jau apsisvietus del tutu ir conversu, Varinija tobula buvo idejus. man kazkap su svarkeliu susipjove si karta.
o tai maniskio nike su lipdukais, tai tipo taip baisiai, as visai ka skonio neturiuriu taip gaunasi, nu nafik
user posted image
Papildyta:
Varinija, nu anksciau derinukai ne itin mano skonio budavo, dabar jau pavargau girti, tikrai liuks paskutiniai
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 07, 20:41)
tai jo, jau apsisvietus del tutu ir conversu, Varinija tobula buvo idejus. man kazkap su svarkeliu susipjove si karta.
o tai maniskio nike su lipdukais, tai tipo taip baisiai, as visai ka skonio neturiuriu taip gaunasi, nu nafik
user posted image
Papildyta:
Varinija, nu anksciau derinukai  ne itin mano skonio budavo, dabar jau pavargau girti, tikrai liuks paskutiniai

Nesakiau kad jus skonio neturite, bet siu jusu nike prie savo tutu nedeciau biggrin.gif . O kad jums susipjove man tikrai neiko baisaus, man grazu, kitiems irgi, ir valio 4u.gif Kazkaip siu nike tikrai su mano merginos batukais nelyginciau, nes visai skirtingo tipo batukai. Tu musu inkariuku nelabai isvis sportbaciais pavadinciau smile.gif
Atsakyti
Miargai, baikit pestis user posted image ar cia siaip PMSinates slenkamuoju grafiku? biggrin.gif

Zivilka nieko ne"nafik" tas jusu skonis: viskas su juo gerai, ir derinukas puikus! Tie kedukai cia "kak raz" biggrin.gif Asmeniskai as gal kelnytes siauresnes pabandyciau, bet is esmes ir su tom viskas gerai, man cia toks a la pokario bachuriuko stiliukas. Man tas stiliukas beje labai labai prie sirdies ax.gif Manau Pukepuke kedukus paminejo su lipukais butent apie savo derinuka kalbedama, o ne jusiski prisiminus smile.gif

Pukepuke Super! Labai grazu thumbup.gif Mergytes derinukas kaip nulietas (pamenu anksciau daznokai buvo komentuojama kad tas ar anas rubelis didokas atrodo) smile.gif Ir bachuriukas labai fainai. Pirmoj foto koks nepanasus i ankstesnes, toks svajingas grazuolis smile.gif Maikyte labai superine, is kur?

Varinija visi be isimties superiniai thumbup.gif net neidomu, ner prie ko prisikabint smile.gif Ir baciokai Old navy... ex vaje, vaje- sirdi skauda, kad prazioplinau sad.gif

Lolipop labai labai wub.gif Labai jaukiai, spalvos, teksturos, fonas, nuotaika... na, vienu zo, net pavydas sueme nuo tokio grozio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 07 spalio 2013 - 20:44
QUOTE(Sensi @ 2013 10 07, 21:40)
Manau Pukepuke kedukus paminejo su lipukais butent apie savo derinuka kalbedama, o ne jusiski prisiminus smile.gif

Tikrai taip, jetau, nejau galima buvo pagalvoti kad as si derinuka prisimindama cia komentavau? bigsmile.gif turim ir mes tuos lipuckinius nike, nesioja mano bernas, tik prie ko zivilkos berniukas ir jo derinukas ir mano mergina su tutu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 07 spalio 2013 - 20:57
Nu Pukepuke, gausit vel pylos biggrin.gif Dabar ir nuo Zveikos, jei nesupras, kad ja su Zivilka supainiojot biggrin.gif
Atsakyti