Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 06, 20:23)
Berniukas labai liuks thumbup.gif  Mergyte kur su gulbyte, siaip grazu, bet man per storai rubeliu kad butu sukista i sijoniuka...gal ant virsaus bliuzele geriau ziuretusi g.gif

Dekavoju 4u.gif Tik kad ten ne bliuskute,o tokia suknyte...Taip kad niekaip nepavyks istraukti ,,bliuzeles"... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 06, 19:33)
Dekavoju 4u.gif Tik kad ten ne bliuskute,o tokia suknyte...Taip kad niekaip nepavyks istraukti ,,bliuzeles"... ax.gif

Aaaaa biggrin.gif Grazi suknyte tada, labai nematyta...na bent jau man...auginanciai berniukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 06, 19:56)
Pasirodom ir einu komentuoi biggrin.gif

Labai grazu,patiko abieju derinukaii wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 06, 19:56)
Smagus batai smile.gif Jusu derinuko sio spalva nereali, rudenine roze, mmmm wub.gif

as tai sia spalva vadinu ,,vystancios rozes" spalva... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 06, 20:35)
Aaaaa biggrin.gif  Grazi suknyte tada, labai nematyta...na bent jau man...auginanciai berniukus biggrin.gif

lotuliukas.gif smile.gif
Sirdingai dekoju visoms,kas pakomentavo maniskiu derinukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 06 spalio 2013 - 19:43
Derinukas ,,Draugyste",meskute aprenge mazoji...net triusikelius apvilko... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 06 spalio 2013 - 20:22
Varinija, wow bigsmile.gif sis paskutinis dukrytes idealus wub.gif 4u.gif
p.s. na ir meskute reikia pagirti- suderinta puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 06 spalio 2013 - 20:25
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 06, 20:23)
As jau nebeturiu zodziu kaip jusu porele girti doh.gif  lotuliukas.gif  Berniukas idealiai, mergyte griuk negyvas kaip grazu... biggrin.gif  su tuo svarkeliu melynu...mmm wub.gif

Aciu labai wub.gif biggrin.gif
QUOTE(Varinija @ 2013 10 06, 20:33)

Pamenu ta suknyte is pernai metu bigsmile.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 10 06, 20:42)
Labai grazu,patiko abieju derinukaii  wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:

as tai sia spalva vadinu ,,vystancios rozes" spalva... bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Kaip pavadinsi taip nesugadinsi, grazi spalva smile.gif
Papildyta:
Varnija, nerealus, labai labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 05, 17:06)
Siandieninis smile.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 10 05, 19:54)
Prisiminiau,kad dar nerodziau sio derinuko... smile.gif

QUOTE(*Lollipop* @ 2013 10 06, 17:27)
Musu siandieninis, toks fainas, tikras rudeniskas oras buvo wub.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 06, 18:56)
Pasirodom ir einu komentuoi biggrin.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 10 06, 20:14)
Derinukas ,,Draugyste",meskute aprenge mazoji...net triusikelius apvilko...

visi puikiai smile.gif
Atsakyti
Varinija patiko berniukelio derinukas, viskas nuo iki, o jau paskutinis mergaiciukes pasaka wub.gif ir paskutine nuotrauka su meskiuku wub.gif wub.gif

Pukepuke labai patiko berniuko dryziukai ir sleikytes su burbuliukais, labai idomiai ziurisi, apie jusu uogyte tai isvis be zodziu, na su tuo svarkeliu derinukas tooooks grazus, ziureciau ir ziureciau wub.gif wub.gif

dekui visoms uz liaupses, bent si karta niekas nekliuvo biggrin.gif ai dar klauset del kepiuriuko, cia vienos auksarankes megzta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mazoji laaabai dziaugiasi,kad komentaru sulauke ir jos geriause drauge maskute Puke smile.gif
Atrodo ,kad sio derinuko dar nerodziau... g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 07 spalio 2013 - 08:04
Lolipop, labai stilingas wink.gif

Varinija, paskutinis pritrenke. Labai labai patiko wink.gif O gulbyte faina. Buvo idomu ja gyvai pamatyti. Zadejau pernai Kaledoms dukrytei tokia pirkti karnavalui, nes lopselinukams jokiu temu nebuvo. Tai pagalvojau, kad ir visai puosni ta suknyte, o ir kazkoks personazas gaunasi...

Pukepuke, paskutiniu metu tampat favoritais wink.gif Matyt man vistik Gymboree ne tiek grazu, kiek next ir ju stiliaus kiti brandai.
Atsakyti
Lolipop, Varinija, Pukepuke super derinukai.
Pukes dukrytes ti kapskutinis man neypatingai gražiai žiūrisi, kažkaip sportbačiai su švarkiuku ir sijonu lygtai viskas iš skirtingų operų. suprantu, kad čia toks užmanymas, bet matyt kiekvienam skirtingai matosi. Tu irgi kažkada prie maniškio kabinaisi, kad švarkiukas su sportbačiais keistai žiūrisi, nors man fainai atrodė
Atsakyti
Varinija derinukas gesintos rožinės spalvytės su tutu sijonėliu -
žaismingas ir skoningas biggrin.gif
Juodoji ir baltoji gulbės: gražus pasirinkimas - ištaiginga, šiek tiek klasikos... smile.gif
Mėlynas derinukas – klasika visada mane ,,veža“ , vaikai priartinti prie šio stiliaus ypaš žiūrisi ...kepuriukas verčia iš klumpių thumbup.gif
Pilka – ružava su meška – kurią vertinti – abi nuostabios manekenės lotuliukas.gif
Berniuko šiltas derinukas paprastas ( bet ne prastas), stilingas...Ypač kelnytės gražios... biggrin.gif
Avytė ( jau mačiusi anksčiau0 - labai nuotaikingas derinukas wub.gif
Olgunia 2006 Militaristinis, šiek tiek klasikinis ( man panašu šiek tiek ir į ,,jojiko“ stilių, kuris ...vau thumbup.gif ), kepuriukas, kaip ir Varinijos mergytės, priduoda bendro žavumo.... žiūrisi gražiai... thumbup.gif
Ksesanko Pilka – ružava: šiltų spalvelių ir mielas derinukas... rolleyes.gif
Lollipop berniukas gamtos prieglobsty su šiltais ir stilingais rūbeliais – super reginukas bigsmile.gif
pukepuke dvyniai nuostabūs, mamytė matosi labai stengiasi dėl pupų , be galo mieli...o mergytė su tututku – tikras saldainiukas thumbup.gif. Man inkariukai prie tokio pasirinkimo kaip tik super wub.gif
Atsakyti