Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Na nesinori man dar tamsiu spalvu... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 05, 12:08)
Na nesinori man dar tamsiu spalvu... lotuliukas.gif

puikus derinys good.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 04, 19:49)
Kad nebutu tik diskusijos ...siek tiek ryskiu spalvu... smile.gif

ir is gerulis

QUOTE(arunele @ 2013 10 04, 22:19)
Naujokės ir mes šioje temutėje bigsmile.gif

smagus kepurės ir šaliko komplektukas smile.gif
Atsakyti
Spalvų gama 10 balų. Nerealiai gražu ir rudeniškkai nuotaikai pakelti - vau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Varinija, o jusiskiai daznai serga? Jei ne, vadinasi viskas ten tvarkoj su tuo "silta-salta" biggrin.gif Kai viena pazystama atsalus orams vaika prikutulojo a la "kad tik nesusaltu" jos daktare paklause: O jus siuo metu pati noretumet but tiek prirengta? Ji pamaste, ir suprato kad tikrai NE! biggrin.gif Tai daktare ir atsake: o kodel manot, kad vaikui taip patogu ir ne per karsta? bigsmile.gif Manau pati mama zino kaip jos vaikams geriau, juk ir uzgrudinti vaikai skirtingai buna
Ir kas per mintis apie ketvirta? Kiba vyra pakeitet? lotuliukas.gif

Del; derinuku, visi patiko. Labai jau visos detales suderintos, daug sirdies ideta smile.gif Baciuku to kramtoskinio (kaip kazkas pakrikstyjo) labai faina? Kas ten per spalva? kakavine? ar pilkai rozine? Man nerealiai baciuku ir kelnyciu spalvinis derinys! wub.gif Ir geltonasis fainas, ir juodas irgi! O berniuko labiausiai paltukas patiko: labai grazus! biggrin.gif

Vilmuteeee grazus, tvarkingas, vilmutiskas toks biggrin.gif Baciukai labai faini biggrin.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 04, 17:11)
Derinukas fainas, kaip sakant, be jokiu issiiskokimu biggrin.gif

Du kartus skaiciau: "issikakojimu" Nu, galvojau va, vel drakes prasides biggrin.gif Bet is trecio supratau,kad rasybos klaida- ramiau pasidare biggrin.gif

Del spalvu tai man visokios fainai smile.gif Aisku, rudeni akis jau pasiilgus ramesniu spalvu, bet man dar veikia faktorius, kad pradejus lietingiems orams ir anksti pradejus temt man kazkaip ramiau, kad vaikutis ryskesnis ir labiau pastebimas smile.gif

Arunele man pirstinytes irgi nelabai, bet kadangi mociutes, bei deri prie kuprines- uzskaitau derinuka smile.gif

SeaGirl kaip visada viskas perfect smile.gif Fainas Jusu pupis wub.gif Uz baciukus- 10 balu! biggrin.gif Paskutinej foto violetines-bordo ir pilkos derinys superinis. O is antros serijos, tai derinukas kaip derinukas, bet paskutine foto kokia ispudinga blink.gif Cia jis kabo ant vienos rankos pakibes? Stipruolis koks, gi dar toks mazuliukas. Ir drasuolis koks! bigsmile.gif

Atsakyti
Varnija, superinis mergaites su geltonu thumbup.gif Nei prideti nei atimti, labai viskas thumbup.gif
Vaikinuko irgi thumbup.gif

Sea girl, labai wub.gif Megztuka irgi toki turim, fainuolis smile.gif

Arunele, matosi dabar, graziai smile.gif
Atsakyti
Siandieninis smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir bobulka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 05 spalio 2013 - 17:07
QUOTE(Sensi @ 2013 10 05, 15:57)
noretumet but tiek prirengta? Ji pamaste, ir suprato kad tikrai NE! biggrin.gif

Na nepulkime i krastutinumus 4u.gif Vaikai mano aprengti kaip as panasiai labai, anyta mano pastoviai burbuliuoja kad nedarengiu lotuliukas.gif Ta pati jai sakau - jei man nesalta, tai ir jiems nesalta. Bet su medvilniniu svarkeliu plonu siandien nemaciau nei vieno zmogaus. Visi absoliuciai su striukem ir paltais, mes su mazaja tame tarpe smile.gif

Tas pats ir del spalvu drinks_cheers.gif As uz spalvas, kur pasakiau, kad reikia tamsiai rengtis bigsmile.gif Apie atspalvius kalbejau, kad vasara ir rudeni ju man norisi skirtingu ax.gif
Atsakyti
Pukepuke labai grazu bigsmile.gif Tokia elagantiska damute biggrin.gif
Del komentaro ne jums taikiau, siaip istorija i tema prisiminiau... Nes labai sunku nusprest kiek ta vaika rengt, ypac pavasari ir rudeni. Susaldyt nesinori, bet perkaitint irgi nieko gero... Tai man dabar ana istorija kaip rodiklis sioks toks- kartais net pati truputi silciau rengiuosi nei vaika rengiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 10 05, 19:01)
Pukepuke labai grazu  bigsmile.gif Tokia elagantiska damute biggrin.gif
Del komentaro ne jums taikiau, siaip istorija i tema prisiminiau... Nes labai sunku nusprest kiek ta vaika rengt, ypac pavasari ir rudeni. Susaldyt nesinori, bet perkaitint irgi nieko gero... Tai man dabar ana istorija kaip rodiklis sioks toks- kartais net pati truputi silciau rengiuosi nei vaika rengiu biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Taip, sutinku, perkaitinti blogiau, as sia tiesa irgi vadovaujuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 10 05, 09:50)
Jūros šlapio smėlio ir akmenėlių efektas - super  thumbup.gif

Visaip krapsciau galva ir bandziau suprasti si komentara g.gif biggrin.gif paskui dasilo, kad turbut apie paskutine foto, su akmenine siena, komentaras buvo biggrin.gif

QUOTE(Sensi @ 2013 10 05, 14:57)
Cia jis kabo ant vienos rankos pakibes? Stipruolis koks, gi dar toks mazuliukas. Ir drasuolis koks!  bigsmile.gif

Jis ne kabo, abiem rankom isikibes ir viena kojyte, paziurek, i akmeneli isiremus, tik akmenelis melynas tai nelabai krenta i akis ax.gif Ir zeme ten prasideda kur nuotrauka baigasi apcioje, taigi labai zemai istiesu biggrin.gif

Aciu kam patikom 4u.gif

Varinija, mergyte velgi WOW bigsmile.gif geltona ir juoda/balta dryzuota- puikumelis thumbup.gif

pukepuke, nuostabiai graziai wub.gif 10 balu, ka cia desimt, visas 100 thumbup.gif Negaliu atsigeret as jusu mergyte.Ne tik derinukai, bet ir vaizdai uz derinuku grazus wub.gif
Atsakyti
Prisiminiau,kad dar nerodziau sio derinuko... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 05 spalio 2013 - 20:17
Labas vakaras.

Varnija melynasis ir geltonasis derinukai labai faini thumbup.gif

Pukepuke labai grazu wub.gif

O mes mylime rozine spalva ir labai miegstu rozinio/pilko, rozinio/rudo derinius smile.gif

user posted image
Atsakyti