Na nesinori man dar tamsiu spalvu...
QUOTE(Varinija @ 2013 10 05, 12:08)
Na nesinori man dar tamsiu spalvu...
puikus derinys
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 04, 19:49)
Kad nebutu tik diskusijos ...siek tiek ryskiu spalvu...
ir is gerulis
QUOTE(arunele @ 2013 10 04, 22:19)
Naujokės ir mes šioje temutėje
smagus kepurės ir šaliko komplektukas
Spalvų gama 10 balų. Nerealiai gražu ir rudeniškkai nuotaikai pakelti - vau
Varinija, o jusiskiai daznai serga? Jei ne, vadinasi viskas ten tvarkoj su tuo "silta-salta" Kai viena pazystama atsalus orams vaika prikutulojo a la "kad tik nesusaltu" jos daktare paklause: O jus siuo metu pati noretumet but tiek prirengta? Ji pamaste, ir suprato kad tikrai NE! Tai daktare ir atsake: o kodel manot, kad vaikui taip patogu ir ne per karsta? Manau pati mama zino kaip jos vaikams geriau, juk ir uzgrudinti vaikai skirtingai buna
Ir kas per mintis apie ketvirta? Kiba vyra pakeitet?
Del; derinuku, visi patiko. Labai jau visos detales suderintos, daug sirdies ideta Baciuku to kramtoskinio (kaip kazkas pakrikstyjo) labai faina? Kas ten per spalva? kakavine? ar pilkai rozine? Man nerealiai baciuku ir kelnyciu spalvinis derinys! Ir geltonasis fainas, ir juodas irgi! O berniuko labiausiai paltukas patiko: labai grazus!
Vilmuteeee grazus, tvarkingas, vilmutiskas toks Baciukai labai faini
Du kartus skaiciau: "issikakojimu" Nu, galvojau va, vel drakes prasides Bet is trecio supratau,kad rasybos klaida- ramiau pasidare
Del spalvu tai man visokios fainai Aisku, rudeni akis jau pasiilgus ramesniu spalvu, bet man dar veikia faktorius, kad pradejus lietingiems orams ir anksti pradejus temt man kazkaip ramiau, kad vaikutis ryskesnis ir labiau pastebimas
Arunele man pirstinytes irgi nelabai, bet kadangi mociutes, bei deri prie kuprines- uzskaitau derinuka
SeaGirl kaip visada viskas perfect Fainas Jusu pupis Uz baciukus- 10 balu! Paskutinej foto violetines-bordo ir pilkos derinys superinis. O is antros serijos, tai derinukas kaip derinukas, bet paskutine foto kokia ispudinga Cia jis kabo ant vienos rankos pakibes? Stipruolis koks, gi dar toks mazuliukas. Ir drasuolis koks!
Ir kas per mintis apie ketvirta? Kiba vyra pakeitet?
Del; derinuku, visi patiko. Labai jau visos detales suderintos, daug sirdies ideta Baciuku to kramtoskinio (kaip kazkas pakrikstyjo) labai faina? Kas ten per spalva? kakavine? ar pilkai rozine? Man nerealiai baciuku ir kelnyciu spalvinis derinys! Ir geltonasis fainas, ir juodas irgi! O berniuko labiausiai paltukas patiko: labai grazus!
Vilmuteeee grazus, tvarkingas, vilmutiskas toks Baciukai labai faini
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 04, 17:11)
Derinukas fainas, kaip sakant, be jokiu issiiskokimu
Du kartus skaiciau: "issikakojimu" Nu, galvojau va, vel drakes prasides Bet is trecio supratau,kad rasybos klaida- ramiau pasidare
Del spalvu tai man visokios fainai Aisku, rudeni akis jau pasiilgus ramesniu spalvu, bet man dar veikia faktorius, kad pradejus lietingiems orams ir anksti pradejus temt man kazkaip ramiau, kad vaikutis ryskesnis ir labiau pastebimas
Arunele man pirstinytes irgi nelabai, bet kadangi mociutes, bei deri prie kuprines- uzskaitau derinuka
SeaGirl kaip visada viskas perfect Fainas Jusu pupis Uz baciukus- 10 balu! Paskutinej foto violetines-bordo ir pilkos derinys superinis. O is antros serijos, tai derinukas kaip derinukas, bet paskutine foto kokia ispudinga Cia jis kabo ant vienos rankos pakibes? Stipruolis koks, gi dar toks mazuliukas. Ir drasuolis koks!
Varnija, superinis mergaites su geltonu Nei prideti nei atimti, labai viskas
Vaikinuko irgi
Sea girl, labai Megztuka irgi toki turim, fainuolis
Arunele, matosi dabar, graziai
Vaikinuko irgi
Sea girl, labai Megztuka irgi toki turim, fainuolis
Arunele, matosi dabar, graziai
QUOTE(Sensi @ 2013 10 05, 15:57)
noretumet but tiek prirengta? Ji pamaste, ir suprato kad tikrai NE!
Na nepulkime i krastutinumus Vaikai mano aprengti kaip as panasiai labai, anyta mano pastoviai burbuliuoja kad nedarengiu Ta pati jai sakau - jei man nesalta, tai ir jiems nesalta. Bet su medvilniniu svarkeliu plonu siandien nemaciau nei vieno zmogaus. Visi absoliuciai su striukem ir paltais, mes su mazaja tame tarpe
Tas pats ir del spalvu As uz spalvas, kur pasakiau, kad reikia tamsiai rengtis Apie atspalvius kalbejau, kad vasara ir rudeni ju man norisi skirtingu
Pukepuke labai grazu Tokia elagantiska damute
Del komentaro ne jums taikiau, siaip istorija i tema prisiminiau... Nes labai sunku nusprest kiek ta vaika rengt, ypac pavasari ir rudeni. Susaldyt nesinori, bet perkaitint irgi nieko gero... Tai man dabar ana istorija kaip rodiklis sioks toks- kartais net pati truputi silciau rengiuosi nei vaika rengiu
Del komentaro ne jums taikiau, siaip istorija i tema prisiminiau... Nes labai sunku nusprest kiek ta vaika rengt, ypac pavasari ir rudeni. Susaldyt nesinori, bet perkaitint irgi nieko gero... Tai man dabar ana istorija kaip rodiklis sioks toks- kartais net pati truputi silciau rengiuosi nei vaika rengiu
QUOTE(Sensi @ 2013 10 05, 19:01)
Pukepuke labai grazu Tokia elagantiska damute
Aciu
Taip, sutinku, perkaitinti blogiau, as sia tiesa irgi vadovaujuosi
QUOTE(arunele @ 2013 10 05, 09:50)
Visaip krapsciau galva ir bandziau suprasti si komentara paskui dasilo, kad turbut apie paskutine foto, su akmenine siena, komentaras buvo
QUOTE(Sensi @ 2013 10 05, 14:57)
Cia jis kabo ant vienos rankos pakibes? Stipruolis koks, gi dar toks mazuliukas. Ir drasuolis koks!
Jis ne kabo, abiem rankom isikibes ir viena kojyte, paziurek, i akmeneli isiremus, tik akmenelis melynas tai nelabai krenta i akis Ir zeme ten prasideda kur nuotrauka baigasi apcioje, taigi labai zemai istiesu
Aciu kam patikom
Varinija, mergyte velgi WOW geltona ir juoda/balta dryzuota- puikumelis
pukepuke, nuostabiai graziai 10 balu, ka cia desimt, visas 100 Negaliu atsigeret as jusu mergyte.Ne tik derinukai, bet ir vaizdai uz derinuku grazus
Prisiminiau,kad dar nerodziau sio derinuko...