balte labai grazei atrodo mergyte nors tokei batukai man nelabai patinka
lara 22 be striukytes graziau atrodo nes labiau viska matosi
QUOTE(Asstule @ 2013 11 08, 22:53)
Musu dar vienas
Idealiai parinktos mergytei spalvos ir plaukučiai jai palaidi tinka ir lankelis, man pirma mintis šovė, kad Nikolė Kidman
QUOTE(angelelisane @ 2013 11 12, 19:34)
balte labai grazei atrodo mergyte nors tokei batukai man nelabai patinka
Ačiū... o mums tai labai patinka, tiesiog nepamainomi į darželį ar į lauką, lengvučiai patogūs ir t.t... Ilgai irgi buvau skeptikė, bet tereikia išbandyt pasirodo, ir jau kelintą sezoną nebegalime be jų... Derinuke, manau, visai neblogai dera, nes turi blizgumo ir striukė, ir batukai
Astule, gražu - jau sakiau kitur, bet pasikartosiu. Labai tinka spalvos
Balte, crocsus tokius abu nesioja, patogumas i darzeli Del grozio, na buna grazesniu batu man, bet jusu derinuke jie labai tinka
Patiko asstule derinukas
Patiko asstule derinukas
Temoje stilis
Na o pas mus pora rytu pasalo. Pirma karta ikalbejau biciukui uzsideti kepure, saliko niekaip neisiuliau, striuke vos uzvilkau, bet pirstines mielai uzsidejo...ta proga ir pasirodom
Na o pas mus pora rytu pasalo. Pirma karta ikalbejau biciukui uzsideti kepure, saliko niekaip neisiuliau, striuke vos uzvilkau, bet pirstines mielai uzsidejo...ta proga ir pasirodom
Sea Girl: kaip visad, tinka ryskios spalvos
Ksesanko: nerealios pedkelnytes+batukai, ir visas stiliukas - tiesiog nepaprastas!
Ksesanko: nerealios pedkelnytes+batukai, ir visas stiliukas - tiesiog nepaprastas!
Sea Girl- O jau koks grozis vyruko ,ir mes turim net kelias raudonas striukytes,grazi,ryski spalva
Tutifruti: stiliovi mergaites batai, super atrodo
Aciu mergaites
Labai tinka mergytei sios spalvos. Grazuu
Baltes paskutiniai derinukai labai patiko
QUOTE(Asstule @ 2013 11 08, 21:53)
Labai tinka mergytei sios spalvos. Grazuu
Baltes paskutiniai derinukai labai patiko
Asstule labai labai nuostabūs derinukai jūsų , o su violetinėm pėdkelnėm-TOBULAS. Nu toks visapusiškai gražus ir taip tinka mergaitei,tiesiog
Lara gražutis bezdžioniukas ir sekantis nieko...derinukas gražus ( nors jaučiu tokiom kelnėm ne meilę )
Sea Girl kaip visada foto dailu,gražu ir miela
Rodau saviškį laukuty...
Lara gražutis bezdžioniukas ir sekantis nieko...derinukas gražus ( nors jaučiu tokiom kelnėm ne meilę )
Sea Girl kaip visada foto dailu,gražu ir miela
Rodau saviškį laukuty...
Sea girl, labai grazu , nustebinot saltuku