Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Sea girl, nerodo man foto unsure.gif

asedita, puikiai suderinus, gražuolė mergytė thumbup.gif

tutifruti, gražus koloritas, thumbup.gif sijonas ypač ir kepurė wub.gif

Lara22, nužiūrėtas ar ne, bet šaunus thumbup.gif Kelnytės gerai viskas man atrodo smile.gif

Asstule, abi versijos labai patiko thumbup.gif , kūdučiukei sunku jaučiu, kad jau idealiai gulėtų rūbeliai, bet labai žavu ta rožinė, na tokia princesiška wub.gif

O dėl paltuko, petukai lyg ir normos ribose gyvai, kol nepaminėjai, tai dėmesio neatkreipiau smile.gif Niu gal ir platu atrodo... g.gif Kažaip labiau žiurėjau į rankoves saviškės, ar ne per trumpos, nes jai 2,5 m, o palčiukas 18-24 men. ir pirštinės didokos, bet kadangi iš vilnos, tai po skalbimo gali būti net per mažos biggrin.gif

Na, ir dar pajuokinsiu truputį, tik išėjus pasipuošėm kleckais ant kelių biggrin.gif (čia ta pačią dieną, gaudė vaikas zuikį biggrin.gif )

user posted image

Atsakyti
balte, kad idealiai tas paltukas jums guli mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū kam patikom 4u.gif

na ir dar vieną, leidos damutė fotkinama, pagalvių mūšis... viską spėjom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Paskutine mergyte puikiai, kaip man grazu neaplikuoti, nerastuoti vaikiskais piesiniais rubai... biggrin.gif
Atsakyti
Asstule grazu wub.gif Kazkaip galvojau, kad auksaplaukems rausva spalva netinka ax.gif bet jusiskei labai tinka wub.gif

Balte abu derinukai fainuoliski wub.gif
Atsakyti
Balte, man su melynu paltuku irgi labiausiai patiko
Atsakyti
Ačiukas blush2.gif 4u.gif

Žioplas daiktas aš, nepaminėjau Varinijos, gal, kad matytas jau tas derinukas buvo, bet šiaip labai mielas wub.gif

Ksesanko, simpatulka ji man nereali... Kaip čia galėjau praleist... Derinys man labai gražus, sunku suderint tokius raštus... bet man žiūrisi thumbup.gif Ir batai man labai labai į temą... Manau, visokių švenčių būna, labai iškilmingų, tai gal jau inkariukai būtų nelabai, bet jei šeimos rate, jei vyrauja laisvas stiliukas, tai labai labai į temą... Dėčiau ir aš drinks_cheers.gif Ir beje, šalikutis labai žavesio priduoda... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 11 06, 21:54)
na ir dar vieną, leidos damutė fotkinama, pagalvių mūšis... viską spėjom smile.gif

Grazu, rysku thumbup.gif

Musu siek tiek kitoks derinukas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Balte, fainas ir paskutinis, bet nesu tikra del tos geltonos spalvos. Bet gal as nesuprantu, gal neiprasta akiai, nezinau net blush2.gif

QUOTE(Asstule @ 2013 11 07, 21:41)
Musu siek tiek kitoks derinukas  wub.gif

Graziai wub.gif A labai grazi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 07 lapkričio 2013 - 20:45
Nerealiai graži Asstules mergytė, nesusilaikiau nepakomentavus beje ir derinukas super smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 11 07, 20:44)
Graziai wub.gif A labai grazi smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Luna888 @ 2013 11 07, 20:44)
Nerealiai graži Asstules mergytė, nesusilaikiau nepakomentavus beje ir derinukas super  smile.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2013 11 07, 20:41)
Grazu, rysku  thumbup.gif

Musu siek tiek kitoks derinukas  wub.gif

user posted image

iš paskutinių jūsų 3 man šitas pats pačiausias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti