Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Sveikos smile.gif

Na tikrai daug graziu berniuku derinuku maciau smile.gif

Labai grazu pasiziureti derinuka ir ant grindu, bet ant vaiko vis tiek smagiau smile.gif Neisivaizduoju, kad pas mus Lietuvoje galima atrasti kazka padevetu rubu parduotuvese. Kiek kartu buvau uzejusi, tai tik nuskalbti, nudeveti ir jau nekalbu apie grazius, geru firmu rubelius. Maziukam dar gal ir galima atrasti....Ir kainos nesakyciau, kad labai zemos. Gal mazesniuose mesteliuose kitokia situcija. O dar, kai zinai, kiek yra perpardavinetuoju. Net ir tuoje pacioje SM doh.gif Tai tokios jau zino kada atveza nauja partija, net susitaria su pardavejomis ir pan. Tad tikrai reikia tureti daug laiko ir ideti nemazai pastangu, norint atrasti grazius rubelius padevetuose parduotuvese smile.gif

Is tiesu graziausiai ziurisi derinukai, kurie yra vaikui nei per dideli, nei per mazi. Bet tikrai sudetinga pataikyti doh.gif Todel pas mane tiek rubu guli lentynoje, o veliau pardavineju per mazus doh.gif Bet as tikrai nemiegstu atraituoti, uzlenkti. Man is karto negrazu. Nors mano mama pvz. bamba, kad as viska vaikui rengiu tik tik biggrin.gif

Per daug teksto kazkaip isejo biggrin.gif

Va musu siandienos i darzeli
user posted image

O cia per didelis rubas...na nezinau ar labai krenta i akis? g.gif
user posted image
Atsakyti
O man rodos derinukai gali but tiek vyke- nevyke ant vaiko, tiek vyke-nevyke ant stalo smile.gif
Pastarieji ant stalo man labai vyke, netgi idomiau atrodo, gal tik smalsu kokius batukus derino smile.gif
Kartais rubeliai net ant vaiko ne taip graziai ziurisi, kaip siaip sudelioti smile.gif
Neveltuj ir tuose paciuose rubu kataluogese buna fotografuojami ir taip, ir taip. O jau kas kas, bet dizaineriai tikrai ismano apie vizualiojo meno itaka pardavimams, ty apie pati rubo/derinio ispudi ziurovui smile.gif
Nepamenu mamytes niko, bet abu derinukai superiniai! Ypac pirmas ir ypac ypatingai, kad pavyko surinkt derini tokiom aplinkybem bigsmile.gif

Del gincu, nagi mamos, bukit protingos, jei ne del savo ambiciju, tai bent del vaiku unsure.gif Cia juk ne siaip tema "mano vyras pas kita isejo"... Cia pat dedam vaiku foto, cia pat draskom jiems rubus ir akis viena kitai ax.gif Kartais is sono ziurint, tas kas nusileidzia, tas protingesnis cool.gif As tai nieko cia nemoralizuoju, nesakau nei "fe" tema, nei "fe" kelnes, bet jei jau kuriam tema apie savo vaikus, tai sukuria ir temos aura bei nuotaika atitinkama cool.gif

Sea Girl kaip fainai! Ar maziukas nebijo tu bauboku? Pamenu Jusu foto is pernai, ispudingos! Gal juodos kelnytes geriau ziuretusi, bet ir sitos neprastai smile.gif Ir tas lapuose ispudingas, kaip fainai, dar galit dziaugtis rudenio auksu wub.gif

Krikstynu foto labai grazios, sukneles abieju mergyciu fantastiskos. Gal ne i tema, bt imeskit kokia foto, kaip buvot sventes dekoracijas paruosus, labai smalsu! smile.gif

Dar keli derinukai patiko, pamenu berniukas blondinas madingas buvo... patiko tik noku nebepamenu smile.gif

Ksesanko abu superiniai thumbup.gif Ir tas kur "per didelis" man nieko ten neperdidelis ir labai grazus smile.gif

Tynka pa mirsau doh.gif Suriniperines foto, ir ju nuotaika smile.gif Derinuko su svarkeliu patiko kelnes su svarkeliu... Kiepka man nelabai, bet nesupratau kas... ten ji priejy susisega arba atsisega? g.gif ir batukai g.gif kaip kad minejo Seagirl kazkaip pagal ju stiliu norisi lengvesniu rubeliu...
kiti derinukai kiek pamenu patiko, o Anciukas- Voras is vis fantastiskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 31 spalio 2013 - 10:03
-Tynka- labai grazus derinukas wub.gif

JEma Jusu mergaites kaip is pasakos, Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

Sea Girl Jusu tiek derinukai, tiek modeliukas, tiek foto wub.gif wub.gif

kiti derinukai irgi puikus smile.gif

o cia musu paprastas smile.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=Sensi,2013 10 31, 09:40]
O man rodos derinukai gali but tiek vyke- nevyke ant vaiko, tiek vyke-nevyke ant stalo smile.gif
drinks_cheers.gif sutinku su sensi ,tik kad ant stalo nupaveiksluoti rūbeliai turi privalumą nesimato leliukiškų kepurių ar kelnių didelių biggrin.gif juokauju
o jei rimtai man ant vaiko smagiau žiūrisi rūbeliai nei taip sudėti,nes kitą kartą sudejus atrodo viskas tinka viskas gražu o apvilkus žiūrek kažko trūksta ,ir to norimo vaizdo nėra arba antraip ,rūbeliai gražūs bet tavo vaikui netinka ,jug nebūna taip kad viskas tiktų ir dar yra menas nuo galvos iki kojų visą pilną derinuką surinkt ,o ne kelnes su megztuku tik,na cia mano nuomonė,bet jei kitoms taip graziau lai deda ir taip
o del mūsų ginčų kilusių atsiprašau visų kam teko skaityti ir jaustis nepatogiai,nesu karinga bet kartais nebegaliu nutylėti....
Atsakyti
Aciu pastebejusiom uz gera zodi smile.gif

Amelijos pirmasis derinukas toks pasiuteliskas thumbup.gif
Atsakyti
Ksesanko, pirmajam derinuke tu kaspinu lygtai jau nebereikėtų
antras fainas. matosi, kad truputi didelis
Žvirblis, gražus megztinukas

taip, sudėliojus ant stalo ne visad atrodo taip kaip ant vaiko. buvau viena susidejus, galvoju nufotkinsiu aprengus, ikelsiu, o gavosi kaip pas Seagirl, kad kelnes ir taip ilgokos ir dar ant batuku pasikele ir pūpso. o kadangi buvo su "dieduko" švaku (ot prilipo pavadinimas), tai atrodė iš viso kolūkietis, net nebefotkinau. o ant stalo būtų gražiai buvę. bet pvz. jei derinukas ir ant vaiko buvo mėgintas, tik nesidavė fotkinamas, tai kodėl gi ne. čia mamos, kurių vaikai pozuotojai ,nesupras...
Atsakyti
Merginos, tikrai nefotografuosiu asarojancio vaiko del derinio.
Be to esu jautri vaiko kritikai biggrin.gif
O dauguma cia nuo bereikalingos nesusilaiko biggrin.gif mirksiukas.gif

Batus db turim dvejus, viena striuke , tai mazas cia derinimas. Man svarbiau, kas po laukiniais rubais aprengta.

Ps. su batais po namus nevaikstom, o prie stiriukes jie dera lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vaniliukė*: 31 spalio 2013 - 11:13
QUOTE(Požiūris @ 2013 10 30, 22:33)
Taigi galit uzsiprasyt ir be nukarusio klyno. Nzn, as tai lengvai sutariu, ko uzsiprasau, ta pasiuva. Dabar svarkelio modeli susigalvojau, tai irgi pasius, tik issimatuot dar reik smile.gif

aciu, turesiu omeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 10 29, 20:15)
Mes ir vel tik pasirodom savo darzelini ir dingstam. Komentaru, ziuriu, ir taip cia netruksta lotuliukas.gif

patinka, miela wub.gif spalvytės thumbup.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 10 29, 20:43)
Šiandienos.. bespalvis toks smile.gif

Nepriekaištingai suderinta, ir kiekvienas rūbas atskirai labai fainas ir kaip derinukas - puikus thumbup.gif Berniukėlis tik blyškokas šioje foto... gerai užvadinot, bespalvis... biggrin.gif

QUOTE(Fantalux @ 2013 10 29, 20:51)
Na aš irgi nuolat skaitau/seku temą/žaviuosi/mokausi thumbup.gif .
Tai, kad būtų truputį daugiau vaizdų, reikia pasirodyti  biggrin.gif .

Dryžuotas patiko, o jis ne iš mergyčių skyriaus, nes lyg ir pas mergytes HM esu mačius smile.gif Unisex turbūt skaitosi. smile.gif Ir smėlinis derinukas taip pat įdomesnis thumbup.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 30, 00:18)
Cia taikos sargybinis biggrin.gif  Jei neklausysit ir toliau pyksites tuoj as jums parodysiu....

Juodos ar pilkos kelnytės, mano manymu, labiau tiktų drinks_cheers.gif

QUOTE(Amica @ 2013 10 30, 13:51)
Jei ir toliau tokias "diskusijas" vystysite <...>

Nepykite, bet moderatorės darbas 'pamokslauti'... Šis postas grynas poster_offtopic.gif nes nei rūbelių parodėt, nei juos aptarėt, o kalbate tik apie temos bendravimo etiką... Tokiu būdu tik tęsiate betikslę diskusiją, nors ir gero norėdama 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 14:09)
Mano Žiogo pastarųjų dienų:

Super derinukai, bet ant vaiko įdomiau, nes čia galima sudėlioti skirtingų dydžių, o ar derinys gyvai 'skamba' - to nesimato... Bet neslėpsiu ir man buvo tokių minčių - be vaiko parodyti, bet susilaikiau smile.gif

QUOTE(JEma @ 2013 10 30, 14:20)
Kad jau gavau krikstynu sventes nuotraukas tai rodau ir derinukuose savo dukrytes.

Nuostabu, labai dailu wub.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 30, 19:09)
kleckas dziaugiasi rudeneliu

Kaip iš katalogo wub.gif Jauku, miela wub.gif megstukas paprastutis, bet mielas wub.gif

QUOTE(Požiūris @ 2013 10 30, 22:12)
Taigi panasias languotas kelnes, kad ir pas ZaiZai galima pasisiut. Rodau ne derini, o pvz:

Gražios kelnytės, gal šiek tiek pasmukęs klynukas atisbodo, tačiau tinka Jūsų berniukui smile.gif

QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 31, 09:32)
Va musu siandienos i darzeli

Gražuolytė wub.gif
p.s. ir aš nemėgstu per didelių rūbelių, man jie turi būti tip top, kaip ir batukai smile.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2013 10 31, 10:00)
o cia musu paprastas smile.gif

Žavuolis wub.gif
Atsakyti
Ziogo rubeliai "pas mociutes tetas"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2013 10 31, 10:00)

megztukas mielas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 31, 11:50)
Žvirblis, gražus megztinukas