Aciu pastebejusiom
Taip, kelnes ir megztukas is padavetu rubu
Tiesa, sunkiai ir as ka randu (arba nudeveti, arba kaina kaip naujo), bet buna, kad pasiseka.
Sea girl, grazu pas jus viskas. ir mazasis, ir rubai, ir ruduo dar koks grazus
Ačiū dar kartą toms, kas pagyrė po praeito dėkojimo
pagaliau dramos baigėsi, fju
Man tai irgi atrodo nieko tokio, jei derinukas sudėliotas be vaiko. Nu koks skirtumas? Jei vaikai nenusiteikę pozuoti, jiems kančia, tai taip dar ir geriau gi. Aišku, įdomiau ant vaiko pamatyti, bet geriau jau taip, negu vaiką kankinti ar išvis nesirodyti
Mes irgi jau Helovinui pasiruošę, tik šiemet ponaitis pasirinko Žmogum Voru būti, tai tas kostiumas toks ne itin išvaizdus
pagaliau dramos baigėsi, fju
Man tai irgi atrodo nieko tokio, jei derinukas sudėliotas be vaiko. Nu koks skirtumas? Jei vaikai nenusiteikę pozuoti, jiems kančia, tai taip dar ir geriau gi. Aišku, įdomiau ant vaiko pamatyti, bet geriau jau taip, negu vaiką kankinti ar išvis nesirodyti
Mes irgi jau Helovinui pasiruošę, tik šiemet ponaitis pasirinko Žmogum Voru būti, tai tas kostiumas toks ne itin išvaizdus
QUOTE(-Tynka- @ 2013 10 30, 21:20)
Nu ka zinot, dar nesusrinko visi dalyviai dramos
Nuotrauka kokia, o ir poza
Pas jus ten matos, kad svente rimta, LT tokios aplinkos nerasi manau
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 30, 20:16)
nu apsmukusios is tikruju si karta to kelnes. butu liuks derinukas jei butu kaip tik
o del devetu rubu, tai mano vaiku dauguma rubu is ten. suderinti tikrai sunkiau, nes nerandi butent to tinkamo daikto tos tinkamos spalvos ir dydzio ir bukles, kaip kad butinai deriniui reiketu
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 30, 16:37)
as tokiu languotu kelniu labai ieskau, bet cia turbut is Targeto seniau buvo pirkta? ziauriai patiko visas derinukas ir dekit vien tik rubus, viskas cia super matosi kaip suderinta
Taigi panasias languotas kelnes, kad ir pas ZaiZai galima pasisiut. Rodau ne derini, o pvz:
zai zai su nukarusiu klynu. man nepatinka
Mūsų tos languotos kelnės jau trečius metus eina į trasą... J niekaip neišauga jų
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 30, 22:17)
Taigi galit uzsiprasyt ir be nukarusio klyno. Nzn, as tai lengvai sutariu, ko uzsiprasau, ta pasiuva. Dabar svarkelio modeli susigalvojau, tai irgi pasius, tik issimatuot dar reik
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 30, 22:17)
O jei siuva pagal uzsakyma, gal gali pasiut ir su normaliu klynu?
Dekui uz komentarus maniskio deriniui Kelnes neatrodytu taip ziauriai dideles, jei batai nebutu auksti, dabar dar batai jas sukelia i virsu tai atrodo kaip su didelio brolio kelnem Vaikui 3 metai, bet kelnes pagal amziu visos dar beviltiskai dideles... viska nesioja 2T, o jei H&M arba zara, tai dar mazesnes ismieras.
Ir dar norejau pasakyti apie derinukus be vaiko man visiskai netrukdo, nuotraukos kokybiskos, deriniai puikiausiai matosi... kartais ir paciai tokios mintys kyla, nes tarkim jei kambaryje noreciau ka nors parodyti, tai be sansu...nei jis pozuos, nei rengsis Tai jei jau rengiu, reiskia einam i lauka, ten jis savo darbus dirba ir per daug demesio nekreipia i mane su fotiku, nors irgi buna kad rekia "NEfoookink" O kai orai atves ir noresis parodyd derinuka kuris yra po striuke tarkim...hmmm keblu, nes jis nesileidzia. Tad isdeliot graziai ant grindu pries rengiant ir nufotografuot jau ir man kilo mintys
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 30, 20:52)
Va cia tai pagarba jums Is padevetu sitaip suderinti man atrodo aukstasis pilotazas
Kartais užeinu į temą pasižvalgyti-pasigrožėti, o štai šito jau senokai laukiau. Tai yra tikrai ne lengviausias kelias, ir jis reikalauja kūrybiškumo ir gero stiliaus pojūčio.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 30, 23:38)
as.
Ir dar norejau pasakyti apie derinukus be vaiko man visiskai netrukdo, nuotraukos kokybiskos, deriniai puikiausiai matosi...
Ir dar norejau pasakyti apie derinukus be vaiko man visiskai netrukdo, nuotraukos kokybiskos, deriniai puikiausiai matosi...
Ant vaiko idomiau, bet tikrai nieko blogo ir ant grindu, graziai matosi rubeliai, derinuimas
Sea Girl labai nuostabiai viskas gražu:ir derinukas visas,ir foto...
Tynka nu smagu pas jus Pozuotojui ir
O man rodos derinukai yra geriau su vaiku , visas-pilnas. Va juk fonus net aptarėme,koks geriau būtų O ant stalo-lieka ant stalo.Čia per diena ir keliolika nufotkintume...O ir kaip tas rūbelis atrodo aprengtas-nesimato. Man tai taip rodosi
Tynka nu smagu pas jus Pozuotojui ir
O man rodos derinukai yra geriau su vaiku , visas-pilnas. Va juk fonus net aptarėme,koks geriau būtų O ant stalo-lieka ant stalo.Čia per diena ir keliolika nufotkintume...O ir kaip tas rūbelis atrodo aprengtas-nesimato. Man tai taip rodosi