Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Aciu visoms uz pagyras dukrytems. Labai stengiausi derinti ne tik sukneles, aksesuarus, savo apranga, bet ir aplinka, dekoracijas. Viska gaminau pagal tema wink.gif
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 30, 16:06)
Jema, nerealu, tikrai angeliška.
o ka nuo vasaros tik dabar fotkes tegavot?

Taip, tik dabar gavome nuotraukas, nors krikstynos buvo 07.07 smile.gif Kai uzsakinejom fotografe iskart buvo parasyta, kad iki 4 men teks laukti. Buvo baisiai sunkus laikotarpis smile.gif

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 16:45)
Tema "vaiku derinukai".
mano nuotraukose vaikiski rubai, namie suderinti, nei kokios int. pard., todel manau, kad  atitinka tema. Rubu prie vaiko , ar vaiko prie rubu nederinu.

Sios temos nebeplesiu.
Tynka, dekui smile.gif
Papildyta:
as irgi tokiu kelniu labai norejau kai pamaciau kazkada Erikiuxx vaika su panasiom.
bet mano finansai riboti... tai kai sitas padevetuose uz 7 lt. pasiciupau turbut savaite skraidziau padebesiuos.  lotuliukas.gif  jau nuo pavasario devim, tuoj isaugs Ziogas  doh.gif

Gyvas pvz, kad nebutina nauju kolekciju, kad vaikas butu stilingai aprengtas thumbup.gif

Man tai visai gerai ir graziai ziurejosi derinys ir ant stalo... Manau, kad nelabai cia temos neatitinka, nes zodziu junginys "Vaiku derinukai" tada turetu reiksti, kad reikia derinti vaikus, o ne ju rubelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 30, 18:03)

Man tai visai gerai ir graziai ziurejosi derinys ir ant stalo... Manau, kad nelabai cia temos neatitinka, nes zodziu junginys "Vaiku derinukai" tada turetu reiksti, kad reikia derinti vaikus, o ne ju rubelius smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif *Vaniliukė* grazus derinukai wub.gif

JEma-jusu megytes laabai labai patiko wub.gif wub.gif

vilmuteeee
-man jusu komentarai fuiiiii tikrai jus laabai jau staciokiska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2013 10 30, 18:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif *Vaniliukė* grazus derinukai wub.gif

JEma-jusu megytes laabai labai patiko wub.gif  wub.gif

vilmuteeee
-man jusu komentarai fuiiiii tikrai jus laabai jau staciokiska blush2.gif

Čia jūsų nuomonė-turiu gerbti 4u.gif
Atsakyti
Tynka, berniukas labai zaviai atrodo, tiek pirmoje pateiktoje fotonuotraukose su melynu kepuriuku, tiek antrame su pilku kepuriuku wub.gif
Sea Girl, nu jau ruosiates Helovynui, man sviesios kelnytes kazkaip nekliuna uz akiu.
*Vaniliukė*, gal toje nuotraukoje vyresnė mergina kazkaip pati susistume per pecius, nors kartais tu petnesu ir neuzdedu.... biggrin.gif gerai, kad galima nuiimti rolleyes.gif
JEma, labai zavios mergytes, labai viskas suderinta, sugrazinta, nuostabiai atrode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2013 10 30, 13:51)

Sekantį kartą po tokio "offtopinimo" neapsiribosiu vien žinučių trynimu.

Seniai reikėjo. Kartais užsuku tiesiog pasidairyti, bet kai randu keletą puslapių aiškinimosi ar kelnės per didelės ar ne tai wacko.gif

Ir aplamai menas mokėti tinkamai priimti kritiką.
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2013 10 30, 07:17)
Sea Girl kur jūs cia biggrin.gif kaip visada nuotaiką pataisot thumbup.gif

Prie kaimynu namo. Ten pas juos kaip Disneilande. O per Helovyna ir tikri piratai laksto, muzka ir sviesos efektai suderinti, rukas paciamas ir t.t. Neturejau su savim placiakampio objektyvo kad visa ta nerealuma nufotografuot, bet pernai jau buvau idejus berods...

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 14:09)
Mano Žiogo pastarųjų dienų:

Man abu labai labai patiko thumbup.gif

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 16:25)
Tieasa Sea Girl derinukas biggrin.gif
gi pravertinedama, nepaziurejau i nicka ir pagalvojau, kad ten erikiuxxx kokia senesne foto ikele biggrin.gif

Apie kuri cia? Riteri? biggrin.gif

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 16:45)
bet mano finansai riboti... tai kai sitas padevetuose uz 7 lt. pasiciupau turbut savaite skraidziau padebesiuos.  lotuliukas.gif

wow thumbup.gif As pati megstu second hanf parduotuve apziureti, bet paskutiniu metu nieko isvis nerandu, nebent zaisliuka vaikui biggrin.gif Norisi kazka vienetinio surast, bet kad cia padevetose pagrinde visokie osh kosh ar carters maziems vaikams, tai net neidomu...Tokias raudonas kelnytes su mielu noru paimciau uz $7 thumbup.gif

kleckas dziaugiasi rudeneliu
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 30 spalio 2013 - 19:13
Huh, atsiprasau visu skaityoju, kurie buvo priversti skaityti sia diskusija, sutinku, kad nereikejo man isivelti 4u.gif Kazkaip nutinka man taip kartais, veliau gailiuosi smile.gif O realiam gyvenime visi galoja kad as super islaikyta, ale ne, islenda virtualiai bjaurus bruozas doh.gif lotuliukas.gif

Menas ir priimti kritika, ir pasakyti ja mirksiukas.gif O kai dar asmeniskaumai lenda. Vnz., gyvenkime draugiskai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 30, 20:09)
kleckas dziaugiasi rudeneliu

Fainas derinukas thumbup.gif
Kelnes tik apsmukusios kazkokios lotuliukas.gif Juokauju, zinoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 30 spalio 2013 - 19:19
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 30, 19:16)
Kelnes tik apsmukusios kazkokios lotuliukas.gif Juokauju, zinoma biggrin.gif

Kelnes kiek didokos is tiesu bigsmile.gif Bet ka daryt...vaikui 3 metai, kelnes 1.5-2 years. Nepirksiu gi 18 months kelniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 15:09)
Mano Žiogo pastarųjų dienų:

Na deriniai jusu tikrai suzavejo, ziauriai geri bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 30, 20:19)
Kelnes kiek didokos is tiesu bigsmile.gif  Bet ka daryt...vaikui 3 metai, kelnes 1.5-2 years. Nepirksiu gi 18 months kelniu biggrin.gif

Zinau zinau sia beda mirksiukas.gif Mazei perku 3-4 metai rubus, nors jai 5 ziema, ir tai va kartais lyg kazkas....Bet jau 2-3 tikrai nepirsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 17:45)
bet mano finansai riboti... tai kai sitas padevetuose uz 7 lt. pasiciupau turbut savaite skraidziau padebesiuos.  lotuliukas.gif  jau nuo pavasario devim, tuoj isaugs Ziogas  doh.gif

Va cia tai pagarba jums 4u.gif Is padevetu sitaip suderinti man atrodo aukstasis pilotazas rolleyes.gif
Mano labiau gal laikas ribotas, nors nieko tikrai pries nesu tas devetu pardes, bet simtas metu nesu buvusi, kiek buvau, nieko as ten nematau doh.gif O naujausias kolekcijas supirkti yra daug paprasciau nei sitaip surasti smile.gif
Atsakyti
Sea girl-nuostabu thumbup.gif ir liuks tos kelnes, manau reta mama jau taip skrupulingai auganciam ir besikeicianciam vaikui parenka drabuzelius, kad centimetras i centimetra atitiktu smile.gif mano mazyliui irgi nuolat reik mazesniu rubeliu budamas triju metuku daznai skesta savo dydyje pagal amziu ir puikiai telpa i dvimecio kelnes. man tai jusu nuotraukelese visai vaizdo negadina-viskas cia super smile.gif ilgiau grazios kelnes tiks, cia irgi privalumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelmante: 30 spalio 2013 - 19:57
QUOTE(JEma @ 2013 10 30, 18:03)
Gyvas pvz, kad nebutina nauju kolekciju, kad vaikas butu stilingai aprengtas  thumbup.gif 

Jo, bet tada atsiranda laiko investicijos. Bet kuriuo atveju tai daug sudetingiau nei supirkti nauju kolekciju rubus drinks_cheers.gif
Atsakyti