QUOTE(Zivilka @ 2013 10 30, 16:06)
Taip, tik dabar gavome nuotraukas, nors krikstynos buvo 07.07 Kai uzsakinejom fotografe iskart buvo parasyta, kad iki 4 men teks laukti. Buvo baisiai sunkus laikotarpis
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 16:45)
Tema "vaiku derinukai".
mano nuotraukose vaikiski rubai, namie suderinti, nei kokios int. pard., todel manau, kad atitinka tema. Rubu prie vaiko , ar vaiko prie rubu nederinu.
Sios temos nebeplesiu.
Tynka, dekui
Papildyta:
as irgi tokiu kelniu labai norejau kai pamaciau kazkada Erikiuxx vaika su panasiom.
bet mano finansai riboti... tai kai sitas padevetuose uz 7 lt. pasiciupau turbut savaite skraidziau padebesiuos. jau nuo pavasario devim, tuoj isaugs Ziogas
mano nuotraukose vaikiski rubai, namie suderinti, nei kokios int. pard., todel manau, kad atitinka tema. Rubu prie vaiko , ar vaiko prie rubu nederinu.
Sios temos nebeplesiu.
Tynka, dekui
Papildyta:
as irgi tokiu kelniu labai norejau kai pamaciau kazkada Erikiuxx vaika su panasiom.
bet mano finansai riboti... tai kai sitas padevetuose uz 7 lt. pasiciupau turbut savaite skraidziau padebesiuos. jau nuo pavasario devim, tuoj isaugs Ziogas
Gyvas pvz, kad nebutina nauju kolekciju, kad vaikas butu stilingai aprengtas
Man tai visai gerai ir graziai ziurejosi derinys ir ant stalo... Manau, kad nelabai cia temos neatitinka, nes zodziu junginys "Vaiku derinukai" tada turetu reiksti, kad reikia derinti vaikus, o ne ju rubelius