Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Kad jau gavau krikstynu sventes nuotraukas tai rodau ir derinukuose savo dukrytes. Pirkau vienodas sukneles. Reikejo tik priderinti basutes ir galvos juostas (jas gaminom, derinom ir siuvom pacios su savo dizainere). Sventes tema buvo: "Angeliska drugeliu kelione". Tad ir ant galvyciu plazdeno drugeliai ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 14:09)
Mano Žiogo pastarųjų dienų:

Pasikartosiu biggrin.gif
Fotografė nesu, naujausių kolekcijų neperku ir dar pridursiu,kad fotografuojant rūbus tiesiog gaila laiko gražiai kiekvieną klostę dėliot  blush2.gif  Nors aišku, simetriją galėjau išlaikyt  doh.gif

drinks_cheers.gif Pirmas man labai patiko. Labai stilingai atrodo.
Atsakyti
Vaniliuke man abu derinukai labai grazus, bet pirmasis labai labai thumbup.gif grazu tokios ryskios kelnytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelmante: 30 spalio 2013 - 15:48
Vaniliuke, pirmas labai fainas.
as irgi kartais galvoju deti tik rubus, nes maniskis labai retai duodasi fotkinamas, ale galvojau velniu temoj gausiu , kad nesimato, kaip ant vaiko gula

Jema, nerealu, tikrai angeliška.
o ka nuo vasaros tik dabar fotkes tegavot?
Atsakyti
Tynka labai labai patiko su skrybeliuku wub.gif aš jų nemylėtoja,bet labai vaikinukui ten viskas puikiai atrodo-MODISTAS thumbup.gif Ir pirmasis dailutis,aha,tik dėl bačiukų pritarsiu,kad kitų norėtųsi... ax.gif

žvirbliss meilutis pupulis ant supynių wub.gif gal tik prie to derinuko pelėduko kepurė netinka ax.gif bet visumoj-žaisminga,vaikiška,gražu...

al84 ooo ir jūsiškis su leliaus kepure lotuliukas.gif turiu ir aš savo trimetukui ir tikrai dėvėsime,labai jos patogios ir nesuprantu,kodėl jos tipo tik leliukams...Jūsų derinuke man norėtųsi keisti arba batus,arba kepurę.Kepurę tai tik dėl spalvos...

Sea Girl fantastinis filmo dublis bigsmile.gif ko gero tikrai su juodom kelnėm žiūrėsitės gražiau thumbup.gif

JEma NEREALIAI ANGELIŠKAI GRAŽU IR MIELA BE GALO BE KRAŠTO wub.gif wub.gif wub.gif

Vaniliukė nesupratau,ką jūs čia dabar su tais rūbeliais ant stalo...kur vaikutis ?

Čia kažkada buvo diskusija,ar mergaitė su suknute,batukais ir gumute yra derinukas. Sutarėm,kad taip. Kaip ir treningai,heapekai su inkariukais ir kepkom...O tai čia kas per naujiena?

Amica viską suprantu ką jūs norite pasakyti...,bet Jūsų diržavimas turėtų būti skirtas ne tik man vienai blink.gif Beje,aš savo kritiką išsakiau, man atrodo normaliai,be jokių užuolankų,be jokių "per aplink",taip kaip atrodo MAN. O,kad puke nemoka jos priimti,tai ten jos bėdos.Tai va ir rutuliojasi ta "diskusija". Tik,gal kai skaitoma iš šalies,atrodo baisiai ir garsiai.Nu man tai juokinga,kai žmogus įrodinėja,tai ko nėra.

Žinoma,kad temoje Jums ir kiekvienai kitai mamytei galima ir rašyti, ir skaityti.
Tik,kai reiškiamos tokios protingos mintys,tai norisi pamatyti ir jų derinukų. Bet,jei nerodo,vėl turiu sutikti,kad tai jų reikalas 4u.gif

Ne,man tokios diskusijos tikrai nepatinka.Bet,jei čia galime rašyti savo nuomonę apie derinuką,tikrai tai darysiu cool.gif Nes taip pačiai rašoma ir apie mano vaiko derinukus,aptariami jie,parašo mamytės kas gal kitaip geriau ir nei su viena mamyte dėl to neprisidiskutavau iki anegdoto mirksiukas.gif

O jūs teisi dėl to...: gal tikrai,mamytės,kas tikisi vien tik liaupsių ir nenori kritikos,tai taip ir parašykite prieš keldamos derinukus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 30 spalio 2013 - 16:16
super derinukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 30, 14:20)
Kad jau gavau krikstynu sventes nuotraukas tai rodau ir derinukuose savo

tikros fejos thumbup.gif
sukneliu rankoves kaip sparneliai wub.gif

4u.gif

QUOTE(Gelmante @ 2013 10 30, 15:47)
Vaniliuke man abu derinukai labai grazus, bet pirmasis labai labai thumbup.gif grazu tokios ryskios kelnytes

4u.gif

QUOTE(Zivilka @ 2013 10 30, 16:06)
Vaniliuke, pirmas labai fainas.
as irgi kartais galvoju deti tik rubus, nes maniskis labai retai duodasi fotkinamas, ale galvojau velniu temoj gausiu , kad nesimato, kaip ant vaiko gula

tai prasom, dviem smagiau bus mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 30, 16:13)
Vaniliukė   nesupratau,ką jūs čia  dabar su  tais rūbeliais ant stalo...kur vaikutis ?

ko nesupratote?
rubu derinys yra? yra. nu ir viskas tvarkoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vaniliukė*: 30 spalio 2013 - 16:19
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 17:19)
tikros fejos  thumbup.gif
sukneliu rankoves kaip sparneliai  wub.gif

4u.gif
4u.gif
tai prasom, dviem smagiau bus  mirksiukas.gif

4u.gif
ko nesupratote?
rubu derinys yra? yra. nu ir viskas tvarkoj.

Aš visada maniau,kad čia tema VAIKŲ DERINUKAI, o ne rūbų ant stalo.O dar batus pamiršote tada po stalu lotuliukas.gif bet nekreipkite dėmesio į mano kritiką ,ko gero čia taip man vienai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 30 spalio 2013 - 16:23
Tieasa Sea Girl derinukas biggrin.gif
gi pravertinedama, nepaziurejau i nicka ir pagalvojau, kad ten erikiuxxx kokia senesne foto ikele biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, kam patikom, dėkoju už komplimentus mano pamaivai smile.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 29, 18:18)
Galvoju visgi juodos kelnytes cia labiau tiktu?

Geras kostiumas smile.gif Juodos kelnės, manau, tikrai labiau tiktų 4u.gif

QUOTE(Zivilka @ 2013 10 30, 03:51)
aha, betinka cia batai.
bet man ir su kepure idomiai, ji tinka prie paltuko stilistiškai, bet as jau paltuka kai velku, tai jau ir kepures gan storos buna ir ausis butinai dengiancios.
man kazkodel vis pagal klimata deriniai kliuna, arba as rengti vaiko nemoku pagal ora, arba gyvenu kazkokios skylej, kur salta ir vejuota  lotuliukas.gif 

Na tas švarkelis tai tik švarkelis, ne paltukas... Velvetinis jis toks, lengvas rudeninis. Ne šaltam orui..

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 08:09)

Faini abu smile.gif
Atsakyti
Vaniliukė*
cia vaikų derinukų tema,kaip ant vaiko atrodo rodomės o ne kaip sudėti rūbai,nes ant vaiko visai kitaip žiūrisi,ir pilno derinuko norisi matyti pvz. batukai

Papildyta:
JEma labai jau jūsų sesutės šventiškos ,begalo gražios foto ir suknytes labai ir aplamai parinkta aplinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 30, 14:09)

as tokiu languotu kelniu labai ieskau, bet cia turbut is Targeto seniau buvo pirkta? ax.gif ziauriai patiko visas derinukas wub.gif ir dekit vien tik rubus, viskas cia super matosi kaip suderinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema "vaiku derinukai".
mano nuotraukose vaikiski rubai, namie suderinti, nei kokios int. pard., todel manau, kad atitinka tema. Rubu prie vaiko , ar vaiko prie rubu nederinu.

Sios temos nebeplesiu.

Tynka, dekui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2013 10 30, 16:37)
as tokiu languotu kelniu labai ieskau, bet cia turbut is Targeto seniau buvo pirkta?  ax.gif  ziauriai patiko visas derinukas  wub.gif  ir dekit vien tik rubus, viskas cia super matosi kaip suderinta  mirksiukas.gif

as irgi tokiu kelniu labai norejau kai pamaciau kazkada Erikiuxx vaika su panasiom.
bet mano finansai riboti... tai kai sitas padevetuose uz 7 lt. pasiciupau turbut savaite skraidziau padebesiuos. lotuliukas.gif jau nuo pavasario devim, tuoj isaugs Ziogas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vaniliukė*: 30 spalio 2013 - 16:40