Tynka labai labai patiko su skrybeliuku
aš jų nemylėtoja,bet labai vaikinukui ten viskas puikiai atrodo-MODISTAS
Ir pirmasis dailutis,aha,tik dėl bačiukų pritarsiu,kad kitų norėtųsi...
žvirbliss meilutis pupulis ant supynių
gal tik prie to derinuko pelėduko kepurė netinka
bet visumoj-žaisminga,vaikiška,gražu...
al84 ooo ir jūsiškis su leliaus kepure
turiu ir aš savo trimetukui ir tikrai dėvėsime,labai jos patogios ir nesuprantu,kodėl jos tipo tik leliukams...Jūsų derinuke man norėtųsi keisti arba batus,arba kepurę.Kepurę tai tik dėl spalvos...
Sea Girl fantastinis filmo dublis
ko gero tikrai su juodom kelnėm žiūrėsitės gražiau
JEma NEREALIAI ANGELIŠKAI GRAŽU IR MIELA BE GALO BE KRAŠTO
Vaniliukė nesupratau,ką jūs čia dabar su tais rūbeliais ant stalo...kur vaikutis ?
Čia kažkada buvo diskusija,ar mergaitė su suknute,batukais ir gumute yra derinukas. Sutarėm,kad taip. Kaip ir treningai,heapekai su inkariukais ir kepkom...O tai čia kas per naujiena?
Amica viską suprantu ką jūs norite pasakyti...,bet Jūsų diržavimas turėtų būti skirtas ne tik man vienai
Beje,aš savo kritiką išsakiau, man atrodo normaliai,be jokių užuolankų,be jokių "per aplink",taip kaip atrodo MAN. O,kad puke nemoka jos priimti,tai ten jos bėdos.Tai va ir rutuliojasi ta "diskusija". Tik,gal kai skaitoma iš šalies,atrodo baisiai ir garsiai.Nu man tai juokinga,kai žmogus įrodinėja,tai ko nėra.
Žinoma,kad temoje Jums ir kiekvienai kitai mamytei galima ir rašyti, ir skaityti.
Tik,kai reiškiamos tokios protingos mintys,tai norisi pamatyti ir jų derinukų. Bet,jei nerodo,vėl turiu sutikti,kad tai jų reikalas
Ne,man tokios diskusijos tikrai nepatinka.Bet,jei čia galime rašyti savo nuomonę apie derinuką,tikrai tai darysiu
Nes taip pačiai rašoma ir apie mano vaiko derinukus,aptariami jie,parašo mamytės kas gal kitaip geriau ir nei su viena mamyte dėl to neprisidiskutavau iki anegdoto
O jūs teisi dėl to...: gal tikrai,mamytės,kas tikisi vien tik liaupsių ir nenori kritikos,tai taip ir parašykite prieš keldamos derinukus.