Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(-Tynka- @ 2013 10 29, 20:43)
Šiandienos.. bespalvis toks smile.gif

user posted image

sis nerealuuuus thumbup.gif o dar ir papozaves taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 29, 22:48)
sis nerealuuuus thumbup.gif  o dar ir papozaves taip thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia taikos sargybinis biggrin.gif Jei neklausysit ir toliau pyksites tuoj as jums parodysiu....
user posted image

O jei rimciau, cia sio ryto derinukas tongue.gif Ejom kaimynu grozybes/baisybes apziurinedami ir tuo paciu pasimatavom vaikio kostiuma. Galvoju visgi juodos kelnytes cia labiau tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 30 spalio 2013 - 00:20
[quote=pukepuke,2013 10 29, 20:05]

Lina tai ir nekritikavo, isleijo tulzi, kaip sakant lotuliukas.gif Pyktis praejo man, dabar juoka tik kelia lotuliukas.gif
pukepuke as nelieju tulžies,o tik kritikuoju ir rašau kas man nepatiko biggrin.gif kas lieja tai tik jūs savo pyktį kokie mano derinukai baisūs ,kokios raukšlės pas vilmutee ir t.t.nors taipat daugumai patiko mūsų derinukai tongue.gif aš nepykstu kai mane kritikuoja ir įvardina būtent kas nepatiko ,tam cia sioje temoje ir esam

Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 21:03)
Rastingumo pavyzdys thumbup.gif

puke tai kas cia tulžį lieja ,savo rašybos klaidas išsitaisykit bus labai puiku thumbup.gif
Papildyta:
Gelmante ACIŪ UŽ PAGYRAS MUMS 4u.gif 4u.gif
VILMUTEEE ACIŪ 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
TYNKA koks nerealus švarkutis wub.gif man labai gražūs abu derinukai,visada smaguolis toks thumbup.gif
Papildyta:
Sea Girl kur jūs cia biggrin.gif kaip visada nuotaiką pataisot thumbup.gif
Atsakyti
Sea girl, kaip pasakoje wub.gif

QUOTE(lina13 @ 2013 10 30, 08:17)
puke  tai kas cia tulžį lieja ,savo rašybos klaidas išsitaisykit bus labai puiku thumbup.gif

Na gavot kritikos, jus gi mokate ja priimti skirtingai nuo manes, kuo nerimstate?
Nenorit Varnijai nieko apie kepure su saliku ant plonu rubu pasakyti? biggrin.gif Jus gi tulzies neliejat, gal sakau, teisinga butu jai ta pati parasyti ka man apie ta kepure parasete?
Klaidu darote aibe, ne jums mane mokinti rastingumo lotuliukas.gif
Tuo diskusija su jumis ir baigiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 30, 07:36)
Na gavot kritikos, jus gi mokate ja priimti skirtingai nuo manes, kuo nerimstate?
Nenorit Varnijai nieko apie kepure su saliku ant plonu rubu pasakyti?  biggrin.gif Jus gi tulzies neliejat, gal sakau, teisinga butu jai ta pati parasyti ka man apie ta kepure parasete?
Tuo diskusija su jumis ir baigiu 4u.gif

NEVERKŠLENKIT jau bloga darosi,aš kritikos negavau kad verkčiau kaip jūs, biggrin.gif jūsų kritika man nei šalta nei šilta,tik sapaliojimai,o del raštingumo jug pati rašot ne diktantą čia rašau ,tai ko kimbat ,nebeturit prie ko prikibt biggrin.gif ir ne jums mane mokyti raštingumo lotuliukas.gif o kuo čia varinija dėta iš vis g.gif jug jūsų derinukas man negražus o ne jos,nekiškit kitų,oi gal baigiam tas diskusijas,nebematau prasmės čia su jumis diskutuot
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 10 29, 19:37)
Jap, man irgi noretusi rimtesniu batu cia, bet kaip jau sakiau- neturejom jokiu kitu, kurie tiktu. Reiks papirkti kazka naujo saltam sezonui. Jau galvojau kad pagaliau atveso orai, bet po keliu vesesniu dienu jau ir vel 80 pranasauja :/

aha, betinka cia batai.
bet man ir su kepure idomiai, ji tinka prie paltuko stilistiškai, bet as jau paltuka kai velku, tai jau ir kepures gan storos buna ir ausis butinai dengiancios.
man kazkodel vis pagal klimata deriniai kliuna, arba as rengti vaiko nemoku pagal ora, arba gyvenu kazkokios skylej, kur salta ir vejuota lotuliukas.gif
antrasis su skrybeliuku labai superinis

Seagirl, tikrai geriau kokios tamsios aptemptos kelnes. bus riteriškiau
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 10 29, 20:43)
Šiandienos.. bespalvis toks smile.gif

user posted image

megztukas koks fantastiškas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 12:11)
na ir mes pasirodysim kad būtų ką kritikuot biggrin.gif cia mes keliavom į gimtadienį
user posted image

leliukiška kepurė čia atrodo nederanti prie vyriško paltuko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(darara @ 2013 10 28, 21:21)
Na , o kadangi Luknė iškeliavo i mokyklelę, tai ir deriniukų beveik neliko.. Tai rodomės tą ką turim ax.gif

baltasis derinukas idealus wub.gif
kaip žurnalo viršeliui foto smile.gif

QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 28, 22:21)

būtų labai gražu jei ne tos petnešos. sustumtos mergaitės su jomis atrodo 4u.gif

su raudonom pėdkelnėm man labiau patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, vis dar seku sita tema. Tikrai yra is ko pasimokyti derinuku prasme... Bet noro cia rodytis ir bendrauti vis maziau... Niekad nesiveliu i diskusijas yapc kazkokias kvailas. Si karta uzduosiu tik viena retorini klausima: mamos kiek Jums metu? daznai atrodo, kad cia dauguma mamyciu labai jaunos...
jei nemokate priimti kritikos tai isvis nebendraukit ir nesirodykit. Ir si tema turetu buti skirta ne tik liaupsem tobulu derinuku, bet butent patarimu ir pamastymu, ka galima keisti netobuluose. Kur tobula tai ir taip matosi, kad tobula.
Sekmes bendraujant ir derinant... flirt.gif
Atsakyti
Merginos, viskas prasidėjo nuo:

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 28, 16:32)
tik va man berniuko derinuke užkliuvo kelnės...dėl derinuko  viskas oki...,bet ten kur foto be striukės,kelnės atrodo labai perdidelės... apačioje kalaškės daug atraitotos,o ir per klubus labai apdribusios ir perplačios,iš priekio man negražiai jos...gal šleikutės smarkiai tempia į viršų... ax.gif

Geriausia gynyba - puolimas?: g.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 28, 22:08)
Vilmuteee, kaip su siom kelnem, jos per dideles, i vidu palenktos, bet? bigsmile.gif

Viskas baigėsi taip:

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 15:05)
Oj na ir vel susireiksminate. Rastingumo man neprikaisiokit, as ne diktanta rasau mirksiukas.gif
Na nerupi man jusu nuomone, raminkites jau truputi, neatsibodo cia rasinelius rasyti apie mano baisuji derinuka?
Renkite kaip norite, kaip jums grazu, ko cia pristojot prie manes? lotuliukas.gif

QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 15:07)
bet iš tiesų ko cia dar varginatės rašydama tokiom kaip mums vilmuteeei man,jug jūs geriau viską žinot ir jūsų skonis išlavintas kad net bandot save sulyginti su sea gerl,jug tobulybė jūs

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 21:03)
Rastingumo pavyzdys thumbup.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 30, 07:36)

QUOTE(lina13 @ 2013 10 30, 08:46)
NEVERKŠLENKIT  jau bloga darosi,aš kritikos negavau kad verkčiau kaip jūs, biggrin.gif jūsų kritika man nei šalta nei šilta,tik sapaliojimai,o del raštingumo jug pati rašot ne diktantą čia rašau ,tai ko kimbat ,nebeturit prie ko prikibt biggrin.gif ir ne jums mane mokyti raštingumo  lotuliukas.gif  o kuo čia varinija dėta iš vis g.gif jug jūsų derinukas man negražus o ne jos,nekiškit kitų,oi gal baigiam tas diskusijas,nebematau prasmės čia su jumis diskutuot

Jums viskas čia normalu? Visa diskusija tinkama? g.gif
Tikrai, kaip jau kažkuri minėjo, jeigu nemokate priimti kritikos, gal geriau išvis derinukų nekelti, nes tikrai nebus taip, kad visada iš visų sulauksite tik pagyrų ir liaupsų. O jeigu jau įkėlėt, tai turėkit savigarbos ir kritiką išklausyti, o ne pradėti pirštais vienai į kitą badytis ir ieškoti priekabių kvailų? Juk viskas prasidėjo dėl apdribusių kelnių, taip? Juk jos tikrai apdribusios ar ne? Tai ar negalėjo diskusija baigtis dar neprasidėjusi? Dabar paskutiniai bene penki temos puslapiai prašosi žinučių pratrynimo. Ar nebuvo galima to išvengti?

Ir galų gale:

i 
Forumo taisyklėse (II.3, 4, ir 5 punktai) aiškiai įvardijama už kokias žinutes skiriamos nuobaudos.

! 
3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

4. Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u).

Sekantį kartą po tokio "offtopinimo" neapsiribosiu vien žinučių trynimu.
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 29, 11:53)
O kur jūs tas žiežerbas ir audras įskaitote,čia diskutuojame ir tiek...gal kitoms skaitant taip atrodo....be diskusijų tema skonį praras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gaila,kad  kas rašo-ne visos derinukus rodo, o skaityti oooi kaip mėgsta  lotuliukas.gif ypač tas mūsų anegdotines diskusijas  lotuliukas.gif

Jei ir toliau tokias "diskusijas" vystysite, tai moderatorė tiesiog panaikins temą.

Diskusijos diskusijoms nelygios. Jei žmonės nemoka diskutuoti, nemoka normaliai išsakyti/priimti kritikos, tai čia ne diskusijos. O Jums skonį priduoda kokio tipo diskusijos?

Kiekvieno teisė rinktis rodyti/nerodyti. Anksčiau šioje temoje esu rodžiusi savo vaiko derinukus, tai buvo tikrai seniai. Neturiu laiko komentuoti kiekvieno kitų parodyto derinuko ir atsakinėti į savo parodytiems derinukams išreikštą kritiką/pagyrimą, kaip tai daroma šioje temoje. Turėdama laiko užsuku pasigrožėti man patikusiais derinukais. Parašau/pakomentuoju kai noriu ir turiu laiko. O Jums atrodo, kad jeigu nerodai savo vaiko derinukų, tai ir šioje temoje negalima lankytis, skaityti, rašyti?

O Jums pačiai tokios "anekdotinės" situacijos patinka? Mielai jose dalyvaujate?

Labai gerai savo poste parašė JEma - "mamos, kiek Jums metų?" , kaip paauglės pagatavos viena kitą sutrinti, apdrėbti purvais ir pan. Gal tos mamos, kurios nenori priimti jokios kritikos ir kurių derinukai, jų manymu, yra visada tobuli, idant išvengti "anekdotinių diskusijų" ir neprieiti iki temos uždarymo, ties nuotraukomis ir parašykite - komentarai nepageidaujami.

Visoms linkiu diplomatiško bendravimo 4u.gif
Atsakyti
Mano Žiogo pastarųjų dienų:

user posted image

šitas vienas mėgstamiausių. spalvos nėra vientisos, todėl deriniu gal nelabai ir pavadinsi, tačiau mano ir Žiogo akim jis labai mielas. Kelnes bandėm keist tamsiai džinsais. Nu ne tas ir viskas biggrin.gif

user posted image

Pasikartosiu biggrin.gif
Fotografė nesu, naujausių kolekcijų neperku ir dar pridursiu,kad fotografuojant rūbus tiesiog gaila laiko gražiai kiekvieną klostę dėliot blush2.gif Nors aišku, simetriją galėjau išlaikyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vaniliukė*: 30 spalio 2013 - 14:29