man linos 13 derinukas maloniai ziurisi ir kepuryte atrodo super, nei kiek nemaiso, man grazu ir negalvoju ar cia leliukiska ar ne.. graziai aprengtas vaikutis..
pukes pukes salikas man lb graziai ziuris ir kas, kad penkiolika laipsniu silumos, juk ruduo jau, orai permainigi... savo vaikui irgi salika dedu, nes jis saltysiukas yra. Kiti vaikai pusplikiai buna, jam salta.. cia labai individualu su tom temperaturom na ir kas netgi, kad salikas ant maikutes uzdetas, kai striuke nusivilkta- ir tai grazu, nei kiek nemaiso.
Plius juk tai vaikyste.. tik linksmumo, isdykumo priduoda tokie ekstremalesni derinukai
Tynka-labai grazios nuotraukeles
Lina13 man ir vaikutis jusu labai grazus-dailaus veidelio berniukas
o del tu kelniu pukes pukes-nematau nieko blogo. niekas man ten nekliuva ir nemaiso.. plius perverskim temute-kiek rasim platesniu ir atraitotu tu kelnyciu.. na ir kas??? vaikai tai smulkesni taip stambesni-sunku jau taip nutaikyt, ypac perkant interentu, kad centimetra i centimetra kaip nulieta guletu.. o ir neidomu butu, juk cia vaikai-o ne robotukai
laisvas meniskas stilius su atraitotom kelnytem
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 29, 19:20)
O man neuzkliuvo pukepuke berniuko kelnes...gal neskvarbiau per daug kiek ten atlenkta ir pan. Bet nematau bedos jei didesnes siek tiek, negi jau visos kelnes turi buti skinny
Kas keista pasirode, tai kad porai merginu uzkliuvo tie 15c silumos ir salikai su kepurem...As paziurejau pukepuke nuotraukas ir supratau, kad isejo i lauka apsirenge silciau, kepures, salikai, striukytes...pasidare silta ir nusimete striukes. Taigi nesuderino specialiai deriniu is namu su plonom maikem ir storais salikais ir kepurem. Siltesni aksesuarai buvo derinti prie striukiu, o kad striukytes nusimete ir salikus paliko, tai uzkliuvo tie 15C silumos ir stori salikai...
Kas keista pasirode, tai kad porai merginu uzkliuvo tie 15c silumos ir salikai su kepurem...As paziurejau pukepuke nuotraukas ir supratau, kad isejo i lauka apsirenge silciau, kepures, salikai, striukytes...pasidare silta ir nusimete striukes. Taigi nesuderino specialiai deriniu is namu su plonom maikem ir storais salikais ir kepurem. Siltesni aksesuarai buvo derinti prie striukiu, o kad striukytes nusimete ir salikus paliko, tai uzkliuvo tie 15C silumos ir stori salikai...
Tai ne tame cia esme, ne kepureje su saliku Pilna varnijos derinuku su kepure ir saliku, ir plonais rubais, praktiskai visi. Vilmuteee jokiu pastabu jai neturejo . Cia gi man adresuota
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2013 10 29, 19:46)
lina13, ir pati ne vieną rašybos klaidelę įveliat (o kuriai gi nepasitaiko )
Manau nei vienai nepatinka kritika, ypač jei aštresnė... pukepuke, nedinkit niekur Būkim atlaidžios
Na buciau susilaikiusi del tu klaidu, bet jau tikrai, is linos lupu Lina tai ir nekritikavo, isleijo tulzi, kaip sakant Pyktis praejo man, dabar juoka tik kelia
Aciu, na dingti ir nesiuosiu, buna sioje temoje visko, ne pirma astri diskusija, na bet gal porai savaiciu paimsiu pertrauka
Papildyta:
QUOTE(Gelmante @ 2013 10 29, 20:20)
pukes pukes salikas man lb graziai ziuris ir kas, kad penkiolika laipsniu silumos, juk ruduo jau, orai permainigi... savo vaikui irgi salika dedu, nes jis saltysiukas yra. Kiti vaikai pusplikiai buna, jam salta.. cia labai individualu su tom temperaturom na ir kas netgi, kad salikas ant maikutes uzdetas, kai striuke nusivilkta- ir tai grazu, nei kiek nemaiso.
Plius juk tai vaikyste.. tik linksmumo, isdykumo priduoda tokie ekstremalesni derinukai
o del tu kelniu pukes pukes-nematau nieko blogo. niekas man ten nekliuva ir nemaiso.. plius perverskim temute-kiek rasim platesniu ir atraitotu tu kelnyciu.. na ir kas??? vaikai tai smulkesni taip stambesni-sunku jau taip nutaikyt, ypac perkant interentu, kad centimetra i centimetra kaip nulieta guletu.. o ir neidomu butu, juk cia vaikai-o ne robotukai
laisvas meniskas stilius su atraitotom kelnytem
Tikslinames, 15 lapsniu rode masinoje, ant saulytes, taigi, permaninga buvo isties Bet kaip sakant, ne tame cia beda, kitaip varnija jau seniai turejo uzkliuti
Kelnes beje atraitotos tik tiek, kiek jos buvo atraitotos kai jas pirkau, t.y. du atraitojimai. Vaikas 107cm, kelnes 110cm ugiui Bet cia kaip su kepure ir saliku, ne tame juk esme, o manyje
Derinuka su jom dar ne viena parodysiu, nes smagios jos man, tegu pasinervuoja kai kas
Na ir sia linksma nota, baigiu diskusijas, nes ziuriu skaitytoju prisirinko
Mes ir vel tik pasirodom savo darzelini ir dingstam. Komentaru, ziuriu, ir taip cia netruksta
Šiandienos.. bespalvis toks
Na aš irgi nuolat skaitau/seku temą/žaviuosi/mokausi .
Tai, kad būtų truputį daugiau vaizdų, reikia pasirodyti .
Čia toks gavosi visai nederinant vasarą palei jūrą
Čia kažkur buvom susiruošę
O paprastai tas fotografavimas būna toks pusiau apsirengus , taip kad belieka žavėtis jūsų meniškais vaizdais .
NESIPYKIT
Čia toks gavosi visai nederinant vasarą palei jūrą
Čia kažkur buvom susiruošę
O paprastai tas fotografavimas būna toks pusiau apsirengus , taip kad belieka žavėtis jūsų meniškais vaizdais .
NESIPYKIT
QUOTE(baltė @ 2013 10 29, 12:46)
-Tynka-, man šis spalvų derinukas labai gražus... Švarkelis čia kaip tik labai fainas, gal ir neguli idealiai, bet labai gražiai su kepure dera Batukai taip pat nekrenta į akis. Nuotraukos irgi be galo gražios, man Jūsų berniukas labai nuotaiką keliantis, linksmuolis
Ačiū už komentarą, smagu, kad jums patiko
QUOTE(Gelmante @ 2013 10 29, 13:20)
Tynka-labai grazios nuotraukeles
Papildyta:
QUOTE(Fantalux @ 2013 10 29, 14:51)
Patiko dryžuotas megztukas
QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 16:07)
bet iš tiesų ko cia dar varginatės rašydama tokiom kaip mums vilmuteeei man,jug jūs geriau viską žinot ir jūsų skonis išlavintas kad net bandot save sulyginti su sea gerl,jug tobulybė jūs
Rastingumo pavyzdys
QUOTE(Fantalux @ 2013 10 29, 21:51)
Na aš irgi nuolat skaitau/seku temą/žaviuosi/mokausi .
Patiko derinukas su dryziukais
QUOTE(Fantalux @ 2013 10 29, 20:51)
man paskutinis derinukas labiausiai istrigo