Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 14:09)
o kodel jus manote kad man ta jusu nuomone turi buti tokia svarbi, kad tureciau vat dabar i ja pulti reaguoti?

Puke jei nesvarbi, tai ko cia aiskinates g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 15:46)
pukepuke nemėlynuokit is pykčio,jau ir akys apraibo nuo klaidų jūsų biggrin.gif nes iš to pasipūtimo galit susprogti,jei nemokat kritikos  priimti tai ko čia giriatės KAD VISIEMS PATINKA JŪSŲ DERINUKAI,jei mamytės nenori veltis į ginčus  ,nes žino jūsų reakciją ,pribijo didziosiuos  stilistės,kuri uzvilkus nors ir maišą ir uzdejus petnešas kad vaikas neiškristų is kelnių ir dar šaliką užmuturiavusi nors 15laipsnių šilumos visvien raso grazu,saunuole pukepuke ir toliau dekit savo super derinukus ir pūskitės o mes jug ne stilistės rengiam vaikus pagal savo nuožiūrą,gal galetumete ir mums kokį žurnalą atspausdinti kaip reikia rengti vaiką ,kad būtų didziajai stilistei gražu  g.gif
Papildyta:

matau ir labai gerai matau tik ne po kelis kartus uzraitotos kaip jūsiškės biggrin.gif

Oj na ir vel susireiksminate. Rastingumo man neprikaisiokit, as ne diktanta rasau mirksiukas.gif
Na nerupi man jusu nuomone, raminkites jau truputi, neatsibodo cia rasinelius rasyti apie mano baisuji derinuka?
Renkite kaip norite, kaip jums grazu, ko cia pristojot prie manes? lotuliukas.gif
As rengsiu taip, kaip grazu man, o ne jums, nes jusu skonis man ne koks etalonas mirksiukas.gif
Visi prigasdinti, giria, nes bijo, kad uzsipulsiu, na cia dar sugalvoti sitaip reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 10 29, 14:58)
Puke jei nesvarbi, tai ko cia aiskinates  g.gif

bet iš tiesų ko cia dar varginatės rašydama tokiom kaip mums vilmuteeei man,jug jūs geriau viską žinot ir jūsų skonis išlavintas kad net bandot save sulyginti su sea gerl,jug tobulybė jūs
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 10 29, 15:58)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 10 29, 15:58)

drinks_cheers.gif Bet gi nemalonu, ar jums malonu butu jei cia jums butu adresuota?
Gal jau tikrai laikas man is sios temos eiti su savo baisybem, tegu lina su vilmuteee pasidziaugia viena kitos groziais drinks_cheers.gif O tai dar pasprings is pykcio kai kas mano koki baisu derinuka, prigasdintas, pagirs lotuliukas.gif Darom pertrauka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 29 spalio 2013 - 15:18
barciene78 dėkavoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif

lina13 ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai gražiai berniukas thumbup.gif kaip jaunikaitis wub.gif paltukas kaip nulietas ir visa kita dera,o ir kepurytė dar trimetukui visai tinkama...kodėl leliukiška...juk ne koks mikimauzas ir ne pukuotukas lotuliukas.gif labai viskas nuo iki dailu,galima grožėtis wub.gif

pukepuke swoon.gif na žinot...prie ko čia lina13,ar kad ir jai kelnės nepatiko tai mus abi nuteisėt lotuliukas.gif tikrai yra daugiau,kam nepatiko. O kai yra kuo grožėtis,tai grožimės. Kai ne,tai aš parašau,kas asmeniškai man nepatiko,ko čia visą dieną bambaliuojate doh.gif o ir tikrai juk pati parašiusi,kad 15 šilumos ir teko išsirengti...tai kam tas šalikas...su maikute ir su šaliku, ir kepure...gal šalikas slepia maikutės perdidelę apykaklę biggrin.gif ir kelnės ten tikrai labai didelės,perplačios ir atrodo negražiai...juk pati matot... Aš asmeniškai tokios foto nedėčiau.
Sakot,mūsų nuomonė nesvarbi-tai ko pati springstate pyktumu...Gal mėnulio fazė ne ta ar ką šiandiena tamstai ? unsure.gif
Parašėt aseditai,kad batai jums nepatiko,tai ji taip pat turėjo čia burbuliuoti ir visaip kaip įrodinėt puse temos,vat,kad gražūs jie ir ne kitaip,ane? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 29 spalio 2013 - 16:37
Aaaaanyway....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Švarkelis ne idealiai gula, bet paveldėtam arkliui į dantis nežiūrima biggrin.gif Toms'ai gerokai nunešioti ir dar su kojinėm, kurios kaip ir prie jų nepriklauso.. biggrin.gif Bet ai, nenorėjau vaiko šaldyt, neturėjom kitų spalviškai derančių batų irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 29 spalio 2013 - 17:21
Labas vakaras smile.gif

grizom is atostogu, o cia tiek daaaaug graziu derinuku wub.gif wub.gif

pasirodom ir mes su paprastu atostoginiu derinuku smile.gif kad butu ka kritikuoti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aš kažkaip tingiu komentuoti.. daug kas patinka, kai kas nepatinka... Bet ai, tingiu irnesakyk.gif
pukepuke, jūs tikrai kažkaip labai jau jautriai reaguojat į kritiką. Aš kritikos irgi nelabai mėgstu, bet jei jau dedam čia fotkes, tai reikia būt pasiruošus gaut tiek teigiamus, tiek neigiamus atsiliepimus. Visiems neįtiksi. Man tas apkalbėtųjų kelnių modeliukas irgi neaiškus kažkoks, turėjau panašias Jonui.. Ir niekaip su jom nesusigyvenom. Šleikos dažnai būna, kad per aukštai užkelia kelnes.. plius tiesiog kažkaip keistai gula. Bet pati tų kelnių idėja- ale senoviškos, su šleikom, man patinka.

Atsakyti
O man neuzkliuvo pukepuke berniuko kelnes...gal neskvarbiau per daug kiek ten atlenkta ir pan. g.gif Bet nematau bedos jei didesnes siek tiek, negi jau visos kelnes turi buti skinny g.gif
Kas keista pasirode, tai kad porai merginu uzkliuvo tie 15c silumos ir salikai su kepurem...As paziurejau pukepuke nuotraukas ir supratau, kad isejo i lauka apsirenge silciau, kepures, salikai, striukytes...pasidare silta ir nusimete striukes. Taigi nesuderino specialiai deriniu is namu su plonom maikem ir storais salikais ir kepurem. Siltesni aksesuarai buvo derinti prie striukiu, o kad striukytes nusimete ir salikus paliko, tai uzkliuvo tie 15C silumos ir stori salikai... doh.gif
Anywayyy.... uzttenka apie ta pati biggrin.gif rodom derinius mirksiukas.gif

Tynka, spalviskai viskas idealiai, bet prie tokiu siltesniu jau apdaru man asmeniskai toms'ai netinka g.gif Svarkiukas toks storesnis is paziuros, o toms'iukai tokie jau vasariniai, norisi kazkokio tvirtesnio bato tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 29 spalio 2013 - 18:24
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 29, 12:20)
Tynka, spalviskai viskas idealiai, bet prie tokiu siltesniu jau apdaru man asmeniskai toms'ai netinka g.gif  Svarkiukas toks storesnis is paziuros, o toms'iukai tokie jau vasariniai, norisi kazkokio tvirtesnio bato tongue.gif

Jap, man irgi noretusi rimtesniu batu cia, bet kaip jau sakiau- neturejom jokiu kitu, kurie tiktu. Reiks papirkti kazka naujo saltam sezonui. Jau galvojau kad pagaliau atveso orai, bet po keliu vesesniu dienu jau ir vel 80 pranasauja :/
Atsakyti
-Tynka-, man šis spalvų derinukas labai gražus... Švarkelis čia kaip tik labai fainas, gal ir neguli idealiai, bet labai gražiai su kepure dera smile.gif Batukai taip pat nekrenta į akis. Nuotraukos irgi be galo gražios, man Jūsų berniukas labai nuotaiką keliantis, linksmuolis wub.gif

lina13, 4u.gif ir pati ne vieną rašybos klaidelę įveliat (o kuriai gi nepasitaiko wink.gif ) O derinukas... Hmm... Kepurytė graži, bet netinka šiame kontekste, nes būtent paltukas lyg suteikia tokio rimtumo, berniukas arodo vyresnis su juo, o kepurytė priešingai... Amžiaus prasme vaikas dar drąsiai gali nešioti tokio tipo kepures...

Manau nei vienai nepatinka kritika, ypač jei aštresnė... pukepuke, nedinkit niekur smile.gif Būkim atlaidžios biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti