Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Viktorija1986 linksmuoles sesytes wub.gif

QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 29, 10:40)
Gelmante, giedrikes is next'o, storesnes viska, bet tikejaus kad graziau apsitemps, bet...  svarbu, bent spalvos kiek atitinka drabuziu konteksta biggrin.gif

O tu pedkelniu dydis kaip? Atitinka, mazintos? As jas taip pat uzsisakiau, bet dar negavau, bijau kad mazos nebutu g.gif
Atsakyti
assstule labai gražu tas pirmas melynas tamsiai ir paskutinis melynukas,ruzavas kazko man nelabai noretusi trumpesnės suknutės,jūsų mergytė isskirtinė tokia pamaiva,jai galima sakyti viskas tinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 29, 09:51)
Asstule  labai visi derinukai gražūs  thumbup.gif ,o mieliausias man atrodo ružavas  wub.gif

QUOTE(baltė @ 2013 10 29, 11:35)
Asstule, pirmasis man labai fainas thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 11:44)
assstule labai gražu tas pirmas melynas tamsiai ir paskutinis melynukas,ruzavas kazko man nelabai noretusi trumpesnės suknutės,jūsų mergytė isskirtinė tokia pamaiva,jai galima sakyti viskas tinka wub.gif  thumbup.gif

Va kokios skirtingos nuomones thumbup.gif Aciu uz jas 4u.gif
Nu man to pirmo suknyte labai trumpa ax.gif Nezinau kiek beuzsidesime ja biggrin.gif
Ta ruzava tikrai nera ilga, foto tik nevykusi. Kazkaip ta ryta visos foto issikraipusios buvo biggrin.gif
Atsakyti
Viktorija1986 fainuoles sesytes wub.gif su dryzuotom suknutemis patiko thumbup.gif
sensi kokios fantastiškos nuotraukos kaip is seno filmo pasižiūreti tikrai meniška wub.gif
sea girl tik tiek gražuolis ir jam viskas tinka ir visada super graziai wub.gif thumbup.gif
varinija kaip visada mergyte graziai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2013 10 29, 12:35)
Merginos, jei dėl komentarų kyla šitokios audringos diskusijos (ir tai jau ne pirmas, ir ne antras kartas), tai gal visai tų komentarų nerašykite  4u.gif . Smagu pasižiūrėti į derinukus (be abejo, kad nebus taip, jog absoliučiai visi parodomi derinukai absoliučiai visiems patiks, tą reikia suvokti ir priimti), tai gal vien tik nuotraukų su derinukais ir pakanka? Nes jei taip ir toliau žiežirbomis laidysitės, tai paprasčiausiai moderatorė panaikins temą. Tikrai būtų gaila  4u.gif

Visoms geros dienos, puikios nuotaikos  smile.gif

O kur jūs tas žiežerbas ir audras įskaitote,čia diskutuojame ir tiek...gal kitoms skaitant taip atrodo....be diskusijų tema skonį praras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gaila,kad kas rašo-ne visos derinukus rodo,o skaityti oooi kaip mėgsta lotuliukas.gif ypač tas mūsų anegdotines diskusijas lotuliukas.gif
Atsakyti
vilmuttee nu kaip visada mamytė nuo AikiZ paskaiciavusi viskas idealiai tinka,ieškojau prie ko prikibt tų raukslių kur buvo įvardintos g.gif kad viskas gražu ir tas palenkimas kelnycių į vidų tikrai geriau negu tris kartus uzraitoti thumbup.gif
Papildyta:
na ir mes pasirodysim kad būtų ką kritikuot biggrin.gif cia mes keliavom į gimtadienį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 10 29, 12:35)
Asstule, pirmasis man labai fainas thumbup.gif  wub.gif

darara, pirmas ir trečias labai miela ir gražu wub.gif

Viktorija1986, abu derinukai liuks, tos pėdkelnės kažin tik nuo blico labiau blizga ar ir realiai? Aš irgi vienodai mėgstu aprengti  mirksiukas.gif

jos pakankamai ryškios spalvos ir blizga... smile.gif

QUOTE(asedita @ 2013 10 29, 12:43)
Viktorija1986 linksmuoles sesytes  wub.gif
O tu pedkelniu dydis kaip? Atitinka, mazintos? As jas taip pat uzsisakiau, bet dar negavau, bijau kad mazos nebutu  g.gif

nu kaip cia sakyti 3-4 metai, bet uzdejau mazesnei merginai 2,5 metu, nesmulki kaip matyti, ugis koks 94 cm. svoris ~14 kg., tai jai siek tiek didokos (ji su raudonom). Melynas uzsimane pasimatuoti dicke, nu jai uztempti uztempiau, bet po to smunka, pagal ugi jai turi buti mazos, dickes ugis 105, sveria apie 16 kg. Pagal peda dickei tinka, bet pagal ugi neisitempia lyginant su kitomis. Nu kaip dazniausiai next'as pamazina. Dar kai isplausiu, kazi ar nesusitrauks, kaip kad su pelyte emiau merginom rinkinukas, mazajai pedkelnes jau smunka po 2 skalbimu.. emiau 2-3 metu.
lina13, asedita, balte ACIU 4u.gif
Lina13, nu berniukas koks elegantiskas, paltukas labai grazus bigsmile.gif , bet man tokios kepurytes labai leliukiskos, didesniems kazkaip ne itin tinka... bent man asmeniskai... rolleyes.gif nors as rengiu ne kad tik stilingai, bet kad butu patogu, silta ir pan. arba tai ka turiu.. . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija1986: 29 spalio 2013 - 13:01
darara - labai grazi dukryte ir derinukai nuostabus,ypac pirmas wub.gif

Viktorija1986- super grazios pozuotojos thumbup.gif ,o jau tos dryzuotos 100 balu wub.gif

vilmuteeee-super bordo derinukas ir puikiai tinka spalva si ir vaikinukams wub.gif

lina13-tikrai jau stilingas vyrukas,jau toks didelis atrodo 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Didelis ACIU visoms uz komplimentus mano Princesei wub.gif ..Su ta suknyte buvom drauges gimtadienyje ir pries tai rodemes su ja per dukrytes 3-iaji gimtadieni ...

Nemegstu komentuot blush2.gif , nes skonis ir matymas kaip rengt savo vaikuti pas visus skirtingas...O sitoj temutej tikrai daug vaikuciu su puikiais derinukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viktorija1986 aciū 4u.gif taip ta kepuryte gal gražiau mažesniems pilnai sutinku,bet mums dar ausytės leliukiškos tai tenka nuo vejo slept po ja,ypač po uzdegimo biggrin.gif

Papildyta:
barciene78 aciū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 12:34)
pukepuke  nereikia visada perdetai reaguoti į kitų nuomones,jei jums raso kas nepatiko tai priimkit kritiką o ne iki mėlynumo savo teisybę įrodinekit,nezinau gal daugumai mamycių patinka jūsų rengimo stilius vaikučių,puosiate tikrai matome,bet tikrai yra ir nevykusių derinukų jūsų nemazai nors esate kitų giriama,pas jus yra taip jei nusipirkau nesvarbu kad didelis iskart rengiate vaiką ir paveiksluojat,nezinau kokiu tikslu gal kad rūbelius nupirktų o gal jums grazu,as tai laukiu kol vaikas priaugs tada ir papuosiu,nepykit bet berniuko rengimo stilius ir man daznai nepatinka,kam jei plius 15silumos tas žieminis šalikas uzsuktas ir tos rudos kelnytes tikrai vaikui negraziai,ir dar taip tos petnešos uždetos kaip per karą kas papuole vaikui uzvilkta biggrin.gif ir čia stilinga jums atrodoo g.gif mergytės derinukai be priekaištų man gražūs visur  thumbup.gif

Lina, o kodel jus manote kad man ta jusu nuomone turi buti tokia svarbi, kad tureciau vat dabar i ja pulti reaguoti? As turiu savaja. Derinukus rodau ne pasitarimui, o tai, kas man grazu. Tai kad kitu esu girama, smagu, kad ir tas derinukas ispektas dabar ka tik labai negraziai jusu su slekom, daugumos buvo pagirtas. Kazi kieno cia skonis prastas, jus, ar visu, kuriems patiko? Kodel gi manot kad man jusu nuomone svarbesne turi buti, negu pvz Sea girl, Jicky, kuriu skonis, mano nuomone, tikrai puikus?
Taip kad, gal nesusireksminkite nei jus, nei vilmuteee, as jau kaip nors be jusu pagalbos apsieisiu, nes jusu derinukai man didelio susizavejimo irgi daznai nekelia, prastokas ir paskutinis parodytas mano nuomone - nuobodus, kepure ale leliukiska, negrazi. Na ir ka, negi nebedesit, kad man negrazu? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 13:11)
vidų tikrai geriau negu tris kartus uzraitoti thumbup.gif

Uzraitoti nes toks modelis, nematet kad dabar daug kelniu uzraitotu parduodama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 29 spalio 2013 - 14:40
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 14:09)
Lina, o kodel jus manote kad man ta jusu nuomone turi buti tokia svarbi, kad tureciau vat dabar i ja pulti reaguoti? As turiu savaja. Derinukus rodau ne pasitarimui, o tai, kas man grazu. Tai kad kitu esu girama, kad ir tas derinukas ispektas dabar ka tik labai negraziai jusu su slekom, daugumos buvo pagirtas. Tai kodel gi manot kad man jusu nuomone svarbesne turi buti, negu pvz Sea girl, Jicky, kuriu skonis, mano nuomone, tikrai puikus?
Taip kad, gal nesusireksminkite nei jus, nei vilmuteee, as jau kaip nors be jusu pagalbos apsieisiu, nes jusu derinukai man didelio susizavejimo irgi daznai nekelia, prastokas ir paskutinis parodytas mano nuomone - nuobodus, kepure ale leliukiska, negrazi. Na ir ka, negi nebedesit, kad man negrazu? lotuliukas.gif
Papildyta:

pukepuke nemėlynuokit is pykčio,jau ir akys apraibo nuo klaidų jūsų biggrin.gif nes iš to pasipūtimo galit susprogti,jei nemokat kritikos priimti tai ko čia giriatės KAD VISIEMS PATINKA JŪSŲ DERINUKAI,jei mamytės nenori veltis į ginčus ,nes žino jūsų reakciją ,pribijo didziosiuos stilistės,kuri uzvilkus nors ir maišą ir uzdejus petnešas kad vaikas neiškristų is kelnių ir dar šaliką užmuturiavusi nors 15laipsnių šilumos visvien raso grazu,saunuole pukepuke ir toliau dekit savo super derinukus ir pūskitės o mes jug ne stilistės rengiam vaikus pagal savo nuožiūrą,gal galetumete ir mums kokį žurnalą atspausdinti kaip reikia rengti vaiką ,kad būtų didziajai stilistei gražu g.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 14:09)

matau ir labai gerai matau tik ne po kelis kartus uzraitotos kaip jūsiškės biggrin.gif
Atsakyti