QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 12:34)
pukepuke nereikia visada perdetai reaguoti į kitų nuomones,jei jums raso kas nepatiko tai priimkit kritiką o ne iki mėlynumo savo teisybę įrodinekit,nezinau gal daugumai mamycių patinka jūsų rengimo stilius vaikučių,puosiate tikrai matome,bet tikrai yra ir nevykusių derinukų jūsų nemazai nors esate kitų giriama,pas jus yra taip jei nusipirkau nesvarbu kad didelis iskart rengiate vaiką ir paveiksluojat,nezinau kokiu tikslu gal kad rūbelius nupirktų o gal jums grazu,as tai laukiu kol vaikas priaugs tada ir papuosiu,nepykit bet berniuko rengimo stilius ir man daznai nepatinka,kam jei plius 15silumos tas žieminis šalikas uzsuktas ir tos rudos kelnytes tikrai vaikui negraziai,ir dar taip tos petnešos uždetos kaip per karą kas papuole vaikui uzvilkta
ir čia stilinga jums atrodoo
mergytės derinukai be priekaištų man gražūs visur
Lina, o kodel jus manote kad man ta jusu nuomone turi buti tokia svarbi, kad tureciau vat dabar i ja pulti reaguoti? As turiu savaja. Derinukus rodau ne pasitarimui, o tai, kas man grazu. Tai kad kitu esu girama, smagu, kad ir tas derinukas ispektas dabar ka tik labai negraziai jusu su slekom, daugumos buvo pagirtas. Kazi kieno cia skonis prastas, jus, ar visu, kuriems patiko? Kodel gi manot kad man jusu nuomone svarbesne turi buti, negu pvz Sea girl, Jicky, kuriu skonis, mano nuomone, tikrai puikus?
Taip kad, gal nesusireksminkite nei jus, nei vilmuteee, as jau kaip nors be jusu pagalbos apsieisiu, nes jusu derinukai man didelio susizavejimo irgi daznai nekelia, prastokas ir paskutinis parodytas mano nuomone - nuobodus, kepure ale leliukiska, negrazi. Na ir ka, negi nebedesit, kad man negrazu?
Papildyta:
QUOTE(lina13 @ 2013 10 29, 13:11)
vidų tikrai geriau negu tris kartus uzraitoti
Uzraitoti nes toks modelis, nematet kad dabar daug kelniu uzraitotu parduodama?