Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

pukespukes grazus ir vaikuciai ir derinukai. labai skoninga viskas.
Dryzuotos suknytes man liuks, bet pedkelnes nelabai,
Darara mergyte super ir foto su sventine suknele bei katineliu labai grazios.
Atsakyti
Asstule labai visi derinukai gražūs thumbup.gif ,o mieliausias man atrodo ružavas wub.gif

darara pagaliau sulaukiau jūsų gražuolėlės clap.gif tobula mielybė wub.gif wub.gif wub.gif

Viktorija1986 labai mielos mergytės wub.gif man ir labai labai tamsiai mėlynas su raudonu patiko thumbup.gif

pukepuke čia neaptarinėjame kelnių lievumą ir dar kainų,ar aš taip rašiau ? doh.gif o jums matau galima rašyti tik,kad gražu ir patinka,o jei tik nepatinka "man vienai"-plieskiatės,kaip degtukas scare.gif Jei pasikapstyčiau po jūsų vaikų derinukus-jų daugumą rasčiau su perdideliais rūbeliais..kad ir tie paskutiniai:berniukui kaba ne tik kelnės,bet ir maikutė ir paltukas,bet tie dar nieko... Jei man atrodė negražiai kelnės,tai ir parašiau savo nuomonę.Per klubus-juk neatraitysite-suprantama...teks priaugti.
Pas mane-taip,ten kelnės palenktos į vidų,o neatraitotos tris kartus. Nes netelpam per šikniuką ir juosmenį į savo išmerą. Ir per užpakalį neatrodo,kaip maišas kabantis ant šleikių. Parašėte tik dabar.Aš mėgstu iš karto parašyt,kas ir kaip man atrodo. tongue.gif
O skoniai ...tai čia visom savi yra išskirtiniai ir išlavinti po savam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 29 spalio 2013 - 09:52
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 29, 10:51)
Ir per užpakalį neatrodo,kaip maišas kabantis ant šleikių. Parašėte tik dabar.Aš mėgstu iš karto parašyt,kas ir kaip man atrodo.  tongue.gif 
O skoniai ...tai čia visom savi yra išskirtiniai ir išlavinti po savam  mirksiukas.gif

Jus gal savo tokius komentaraus tikrai sau pasilaikykit, fui, net skaityt nesmagu cool.gif
Jums labai patinka prisikabinti butent prie manes, paziurekit geriau i savo susiraukslejusias kelnes, kuriu beje ne vienas maciau, isivertinkite kaip atrodo, tada man apie maisus galesit rasyti mirksiukas.gif
O as apie prie tokiu dalyku nesikabineju, teisingai, ir nerasau, nes suprantu kad vaikas, taip, kaip suaugusiam nenutaikysim, del to patyliu, bet jau kai nesamones kai kas pradeda rasineti tai ir nebesusilaikau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelmante @ 2013 10 28, 23:57)
pukespukes grazus ir vaikuciai ir derinukai. labai skoninga  viskas.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 11:16)
Jus gal savo tokius komentaraus tikrai sau pasilaikykit, fui, net skaityt nesmagu cool.gif
Jums labai patinka prisikabinti butent prie manes, paziurekit geriau i savo susiraukslejusias kelnes, kuriu beje ne vienas maciau, isivertinkite kaip atrodo, tada man apie maisus galesit rasyti mirksiukas.gif
O as apie prie tokiu dalyku nesikabineju, teisingai, ir nerasau, nes suprantu kad vaikas, taip, kaip suaugusiam nenutaikysim, del to patyliu, bet jau kai nesamones kai kas pradeda rasineti tai ir nebesusilaikau doh.gif
Papildyta:

Aciu 4u.gif

Nei čia fui...,nei čia koks kabinėjimasis...čia jums taip atrodo vienai doh.gif nemokate priimti komentarų ir tiek,tas jau senai aišku ir ne man vienai lotuliukas.gif nepatinkantys komentarai nėra nesamonė,tai tik išsakyta nuomonė,kuri yra visų skirtinga tongue.gif
Atsakyti
hmmmm merginos, mamytes, suaugusios esam- bukim kulturingos ir protingos 4u.gif
Gelmante, giedrikes is next'o, storesnes viska, bet tikejaus kad graziau apsitemps, bet... svarbu, bent spalvos kiek atitinka drabuziu konteksta biggrin.gif
vilmuteee, aga, aptinka man irgi dryziai smile.gif siek tiek patinka rengti vienodai, kol neprasidejo totalusis AS. Po to teks skirtingai rengti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija1986: 29 spalio 2013 - 10:47
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 29, 11:30)
Nei čia fui...,nei čia koks kabinėjimasis...čia jums taip atrodo vienai  doh.gif  nemokate priimti komentarų ir tiek,tas jau senai aišku ir ne man vienai  lotuliukas.gif  nepatinkantys komentarai nėra nesamonė,tai tik išsakyta nuomonė,kuri yra visų skirtinga  tongue.gif

Taip, as turiu tvirta savo nuomone, ne visiems patinka gal, bet ka padarysi biggrin.gif
Ir kritika priimsiu tik tokia, su kuria sutiksiu, o ne o jusu asociacijas su maisais, diedukais, kazkokias kaspinais juodais netinkamais, cia anekdota man primena ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 11:44)
Taip, as turiu tvirta savo nuomone, ne visiems patinka gal, bet ka padarysi biggrin.gif
Ir kritika priimsiu tik tokia, su kuria sutiksiu, o ne o jusu asociacijas su maisais, diedukais, kazkokias kaspinais juodais netinkamais, cia anekdota man primena ir tiek  lotuliukas.gif

Ojoj...kokios negyjančios senos žaizdos.... doh.gif taip,ten ir mano nuomonė,kad juodų kaspinų neriščiau mergytėms niekada.Ar tai blogai? Jei jums patinka-riškit į sveikata blink.gif
Dar į tą anegdotą prašau įtraukite lievų kelnių už gerą kainą raukšles lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Viktorija1986 čia šiaip...anegdotiniai diskutavimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 29 spalio 2013 - 11:17
Merginos, mes visos turim savo nuomones, taip pat visos galim savo nuomone issakyti. Cia viesas forumas. 4u.gif Todel prasom i nepatikusi pasisakyma ziureti tolerantiskai arba su humoru, arba isvis ignoruoti. 4u.gif Nesivelkim i beprasmiskas diskusijas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 29 spalio 2013 - 11:33
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 29, 10:16)
Papildyta:

Aciu 4u.gif

pukepuke nereikia visada perdetai reaguoti į kitų nuomones,jei jums raso kas nepatiko tai priimkit kritiką o ne iki mėlynumo savo teisybę įrodinekit,nezinau gal daugumai mamycių patinka jūsų rengimo stilius vaikučių,puosiate tikrai matome,bet tikrai yra ir nevykusių derinukų jūsų nemazai nors esate kitų giriama,pas jus yra taip jei nusipirkau nesvarbu kad didelis iskart rengiate vaiką ir paveiksluojat,nezinau kokiu tikslu gal kad rūbelius nupirktų o gal jums grazu,as tai laukiu kol vaikas priaugs tada ir papuosiu,nepykit bet berniuko rengimo stilius ir man daznai nepatinka,kam jei plius 15silumos tas žieminis šalikas uzsuktas ir tos rudos kelnytes tikrai vaikui negraziai,ir dar taip tos petnešos uždetos kaip per karą kas papuole vaikui uzvilkta biggrin.gif ir čia stilinga jums atrodoo g.gif mergytės derinukai be priekaištų man gražūs visur thumbup.gif
Atsakyti
Asstule, pirmasis man labai fainas thumbup.gif wub.gif

darara, pirmas ir trečias labai miela ir gražu wub.gif

Viktorija1986, abu derinukai liuks, tos pėdkelnės kažin tik nuo blico labiau blizga ar ir realiai? Aš irgi vienodai mėgstu aprengti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, jei dėl komentarų kyla šitokios audringos diskusijos (ir tai jau ne pirmas, ir ne antras kartas), tai gal visai tų komentarų nerašykite 4u.gif . Smagu pasižiūrėti į derinukus (be abejo, kad nebus taip, jog absoliučiai visi parodomi derinukai absoliučiai visiems patiks, tą reikia suvokti ir priimti), tai gal vien tik nuotraukų su derinukais ir pakanka? Nes jei taip ir toliau žiežirbomis laidysitės, tai paprasčiausiai moderatorė panaikins temą. Tikrai būtų gaila 4u.gif

Visoms geros dienos, puikios nuotaikos smile.gif
Atsakyti
darara NUOSTABIAUSIOJI IR PATI GRAZIAUSIOJI MERGYTĖ wub.gif wub.gif
VISADA SKIRIASI IS VISŲ MERGYCIŲ SAVO ISSKIRTINE, RAFINUOTA STOVĖSENA ,AKIŲ ŽVILGSNIU wub.gif TIESIOG TOBULYBĖ wub.gif wub.gif
Papildyta:
asedita man labai patiko viskas jūsų labai graži mergytė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 29 spalio 2013 - 11:59