Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

labadienis smile.gif
nu kiek vaiku ir groziu wub.gif
ziuriu kiekviena mama turi savo stiliu ne tik rengimo, bet ir fotografavimo, pvz. Varinija daznai prie laiptu, nes joms atstoja podiuma ir pan. Pukepuke gamtoje, kavineje... beje tavo mazoji dama nu ziauriai fainiai pozuoja wub.gif ko nesulaukiu is savo merginos dickes... doh.gif
Vilmuteeee labai fainiai berniukas aprengtas, ta spalvyte bordo, siu metu spalva, gal keistoka kol kas matyti vaikinukus tokia spalva, man ji tokia moteriska (cia kaip prie roziniu marskiniu kol pripratau), bet derinukas fainas, galfas net nepastebejau ir neuzkliuvo...
Sensi, modeliukas ir nuotraukos superines 4u.gif
Asedita, labai neblogas derinukas smile.gif
Tikiuos vakare imesiu ir as kelias foto, reiks parinkti geresnes biggrin.gif
Atsakyti
Zivilka, balte, Jicky, arunele ačiukas 4u.gif

pukepuke ačiukas 4u.gif jūsų mergytės labai labai patiko kur su raudonom kelnytėm langiukais wub.gif ir sekantys fainuoliai derinukai, tik va man berniuko derinuke užkliuvo kelnės...dėl derinuko viskas oki...,bet ten kur foto be striukės,kelnės atrodo labai perdidelės... apačioje kalaškės daug atraitotos,o ir per klubus labai apdribusios ir perplačios,iš priekio man negražiai jos...gal šleikutės smarkiai tempia į viršų... ax.gif

user posted image

asedita ačiū 4u.gif ir už patarimą dėkoju...,bet prašom matyti tik derinuką,o ne vaikų kambario aplinką...juk megstuko neisiu fotkinti į laiptinę ar į lauką šiuo metu ...pas mane visi kambariai gėlėti-nepertapetuosiu lotuliukas.gif
Jūsų lauke žiemiškai pasipuoštas gražus derinukas, ir prie neutralaus pečio gražiai panelytė thumbup.gif

Sensi ačiukas, gerai,kad nėra ko kabintis lotuliukas.gif
Na dėl tų foto aplinkų,tai ir kiekvieno skonis kitoks...va mum gal gražu foto prie griuvenų,o kiti gal pasakytų,kam tą vaikutį fotografuojate šiukšlyne....čia ne visi meniškos sielos ir ne visi supranta tokius grožius....

Varinija man labai žydrutė panelė wub.gif labai mielas,įdomus ir šiltas derinukas ir modistė ant podiumo thumbup.gif biggrin.gif

pookiss man labai patiko jūsų raudonoji gėlelė,labai miela pupulė wub.gif wub.gif wub.gif

Vaniliuke ačiū už pastebėjimą...taip,vienspalvis golfas gal būtų ir geriau,būtų geriau visai be jo...,bet labai megstuko kakliukas didelis ko tai....

Ksesanko, Viktorija1986 ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Vilmuteee, atraitojimas gamyklinis, papildomai jokiu paraitojimu nera, nuo to, kaip jas gavau pirkti, o kelnes ne skyni, taigi, neturi buti aptemptos cia siaip, info biggrin.gif
Kad jums labai negrazu vienai, nu eilinis kartas, taigi, nepergyvenu biggrin.gif Gerai kad dieduko bent jau neprimena lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2013 10 28, 11:28)
pupepuke, paskutiniai Jūsų rūbeliai tiek stilistika, tiek spalviškai labai panašūs,  dominuoja tamsesnės spalvytės tamsiai mėlyna, vyšninė, ruda ir pan. Man labai prie širdies. wub.gif  Abu vaikučiai puikiai suderinti... labai miela akiai 4u.gif Ta pati giesmelė gaunasi Jūsų atžvilgiu, t.y. jau truksta epitetų pagyrimams, nes visada gražu...  biggrin.gif

Aciu, smagu kad patinkam. Rudeni renkuosi rudeniskas spalvas, bet, vis kitokias lyg is rudenisku spalvu gamos 4u.gif

QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 28, 16:51)
Sveikos smile.gif Buvau isvykusi, bet temute stebejau smile.gif

Pukepuke, Varnija, Vilmute labai patiko smile.gif

4u.gif
O del fotiko, jei labai didelis, tikiu, kad vargelis tampyt. Bet tada gal kokia muiline tureti, nesunku imesti i rankine smile.gif

QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 28, 17:10)
labadienis smile.gif
Pukepuke gamtoje, kavineje... beje tavo mazoji dama nu ziauriai fainiai pozuoja  wub.gif  ko nesulaukiu is savo merginos dickes...  doh.gif

Na taip, o kur dar galima. Kad visos gamtoje fotkina ax.gif Na arba namuose. Arba kavineje. Mes paprastai savaitgali einam i kavines, bunam gamtoj jei geras oras smile.gif
Aciu, jo, pozuoti moka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 28, 21:34)
Vilmuteee, atraitojimas gamyklinis, papildomai jokiu paraitojimu nera, nuo to, kaip jas gavau pirkti, o kelnes ne skyni, taigi, neturi buti aptemptos cia siaip, info biggrin.gif
Kad jums labai negrazu vienai, nu eilinis kartas, taigi, nepergyvenu  biggrin.gif Gerai kad dieduko bent jau neprimena lotuliukas.gif

doh.gif ot ačiū už info,nes ne skiny kelnių net nesu mačiusi,dabar žinosiu,kaip jos turi atrodyt ant vaiko... nu,keista,man ne kaip visom tongue.gif o ir labai palengvėjo,kad jūs nepergyvenate,šaunuolė,nekreipkite dėmesio į mano skonį ir nuomonę irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 28, 21:45)
doh.gif  ot ačiū už info,nes ne skiny kelnių net nesu mačiusi,dabar žinosiu,kaip jos turi atrodyt ant vaiko... nu,keista,man ne kaip visom  tongue.gif  o ir  labai palengvėjo,kad jūs nepergyvenate,šaunuolė,nekreipkite dėmesio į mano skonį ir nuomonę  irnesakyk.gif

Tai ir nekreipiu ax.gif Ne visiems issikirtinis skonis gi duotas, tai vat ir perku lievas kelnes uz geru kaina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 28 spalio 2013 - 20:52
Labukas,

visus visus visus matau thumbup.gif Vieni derinukai labiau patinka, kiti - maziau, bet svarbu, visos stengiames thumbup.gif

Parodome savo kelis wub.gif

user posted image

Rodytas, bet po pastabu, su vienspalvem pedkelnem biggrin.gif

user posted image

Derinukas-nederinukas (mieliausia mociutes megzta kepuryte wub.gif ) smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labuka 4u.gif Seku temute, grožiuosi visais vaikučiais , jų derinukais wub.gif

Na , o kadangi Luknė iškeliavo i mokyklelę, tai ir deriniukų beveik neliko.. Tai rodomės tą ką turim ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 27, 19:29)
Viskas grazu, bet man batai nepatinka sie blush2.gif

Aciu, o mums batai labai patinka tongue.gif lengvuciai, naturalios odos, tik kailiukas nelabai patinka, bet nesiosim kol isaugsim mirksiukas.gif

QUOTE(Jicky @ 2013 10 27, 21:52)
gražu, tik batus keisčiau į juodus. nederinčiau prie kepurės ir pirštinių smile.gif

Aciu, juodus turim siltesnius, veliau prie tu kelnyciu derinsim

QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 28, 16:10)
Asedita, labai neblogas derinukas  smile.gif

Aciu, laukiam jusu nuotraukyciu 4u.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 28, 16:32)
Jūsų lauke žiemiškai pasipuoštas gražus derinukas, ir prie neutralaus pečio gražiai panelytė  thumbup.gif

Stengiames kaip ismanom biggrin.gif bet gi ne visi islavinta skoni turi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(darara @ 2013 10 28, 21:21)

Jau kokia meilybe wub.gif tokia trapi mergaite wub.gif balerina turetu buti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 28 spalio 2013 - 21:36
QUOTE(asedita @ 2013 10 28, 22:38)
Aciu, o mums batai labai patinka  tongue.gif  lengvuciai, naturalios odos, tik kailiukas nelabai patinka, bet nesiosim kol isaugsim  mirksiukas.gif

Nesiokit i sveikata, cia tik mano nuomone biggrin.gif
Kalbejau ne apie patoguma, jo is nuotraukos nematau, bet jums geriau zinoti kaip graziau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(darara @ 2013 10 28, 22:21)
Labuka  4u.gif Seku temute, grožiuosi visais vaikučiais , jų derinukais  wub.gif

Fainuole kur su kaciuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 28 spalio 2013 - 21:46
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 18, 18:22)

Vilmuteee, kaip su siom kelnem, jos per dideles, i vidu palenktos, bet? bigsmile.gif
Atsakyti
Asstule, pirmasis derinukas man graziausias, antras atrodo kiek platokas, ar tik taip atrodo... bet sauniai 4u.gif
darara, nu mergaite kokia irgi fotomodelis bigsmile.gif kokia progra su tokia grazia suknele? Fantastiskai atrodo smile.gif
nu as imetu, sorry uz bardakus, bet nei man nei mano mergoms padoriai fotkinti ir pozuoti neiseina... blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
papozuoti isprasiau manais uz milka mazus sokaladukus, 4 sokoladukai=4 kadrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 28, 22:21)
Asstule, pirmasis derinukas man graziausias, antras atrodo kiek platokas, ar tik taip atrodo... bet sauniai  4u.gif

nu as imetu, sorry uz bardakus, bet nei man nei mano mergoms padoriai fotkinti ir pozuoti neiseina...  blush2.gif

Aciu uz komentara 4u.gif Laaaabai kudute mano mergina, tai dauguma rubeliu platus doh.gif
O jau jusu baltapukes kokios grazuoles wub.gif Su dryzuotom suknytem - nerealiai wub.gif
Atsakyti