labadienis
nu kiek vaiku ir groziu
ziuriu kiekviena mama turi savo stiliu ne tik rengimo, bet ir fotografavimo, pvz. Varinija daznai prie laiptu, nes joms atstoja podiuma ir pan. Pukepuke gamtoje, kavineje... beje tavo mazoji dama nu ziauriai fainiai pozuoja ko nesulaukiu is savo merginos dickes...
Vilmuteeee labai fainiai berniukas aprengtas, ta spalvyte bordo, siu metu spalva, gal keistoka kol kas matyti vaikinukus tokia spalva, man ji tokia moteriska (cia kaip prie roziniu marskiniu kol pripratau), bet derinukas fainas, galfas net nepastebejau ir neuzkliuvo...
Sensi, modeliukas ir nuotraukos superines
Asedita, labai neblogas derinukas
Tikiuos vakare imesiu ir as kelias foto, reiks parinkti geresnes
Zivilka, balte, Jicky, arunele ačiukas
pukepuke ačiukas jūsų mergytės labai labai patiko kur su raudonom kelnytėm langiukais ir sekantys fainuoliai derinukai, tik va man berniuko derinuke užkliuvo kelnės...dėl derinuko viskas oki...,bet ten kur foto be striukės,kelnės atrodo labai perdidelės... apačioje kalaškės daug atraitotos,o ir per klubus labai apdribusios ir perplačios,iš priekio man negražiai jos...gal šleikutės smarkiai tempia į viršų...
asedita ačiū ir už patarimą dėkoju...,bet prašom matyti tik derinuką,o ne vaikų kambario aplinką...juk megstuko neisiu fotkinti į laiptinę ar į lauką šiuo metu ...pas mane visi kambariai gėlėti-nepertapetuosiu
Jūsų lauke žiemiškai pasipuoštas gražus derinukas, ir prie neutralaus pečio gražiai panelytė
Sensi ačiukas, gerai,kad nėra ko kabintis
Na dėl tų foto aplinkų,tai ir kiekvieno skonis kitoks...va mum gal gražu foto prie griuvenų,o kiti gal pasakytų,kam tą vaikutį fotografuojate šiukšlyne....čia ne visi meniškos sielos ir ne visi supranta tokius grožius....
Varinija man labai žydrutė panelė labai mielas,įdomus ir šiltas derinukas ir modistė ant podiumo
pookiss man labai patiko jūsų raudonoji gėlelė,labai miela pupulė
Vaniliuke ačiū už pastebėjimą...taip,vienspalvis golfas gal būtų ir geriau,būtų geriau visai be jo...,bet labai megstuko kakliukas didelis ko tai....
Ksesanko, Viktorija1986 ačiukas
pukepuke ačiukas jūsų mergytės labai labai patiko kur su raudonom kelnytėm langiukais ir sekantys fainuoliai derinukai, tik va man berniuko derinuke užkliuvo kelnės...dėl derinuko viskas oki...,bet ten kur foto be striukės,kelnės atrodo labai perdidelės... apačioje kalaškės daug atraitotos,o ir per klubus labai apdribusios ir perplačios,iš priekio man negražiai jos...gal šleikutės smarkiai tempia į viršų...
asedita ačiū ir už patarimą dėkoju...,bet prašom matyti tik derinuką,o ne vaikų kambario aplinką...juk megstuko neisiu fotkinti į laiptinę ar į lauką šiuo metu ...pas mane visi kambariai gėlėti-nepertapetuosiu
Jūsų lauke žiemiškai pasipuoštas gražus derinukas, ir prie neutralaus pečio gražiai panelytė
Sensi ačiukas, gerai,kad nėra ko kabintis
Na dėl tų foto aplinkų,tai ir kiekvieno skonis kitoks...va mum gal gražu foto prie griuvenų,o kiti gal pasakytų,kam tą vaikutį fotografuojate šiukšlyne....čia ne visi meniškos sielos ir ne visi supranta tokius grožius....
Varinija man labai žydrutė panelė labai mielas,įdomus ir šiltas derinukas ir modistė ant podiumo
pookiss man labai patiko jūsų raudonoji gėlelė,labai miela pupulė
Vaniliuke ačiū už pastebėjimą...taip,vienspalvis golfas gal būtų ir geriau,būtų geriau visai be jo...,bet labai megstuko kakliukas didelis ko tai....
Ksesanko, Viktorija1986 ačiukas
Vilmuteee, atraitojimas gamyklinis, papildomai jokiu paraitojimu nera, nuo to, kaip jas gavau pirkti, o kelnes ne skyni, taigi, neturi buti aptemptos cia siaip, info
Kad jums labai negrazu vienai, nu eilinis kartas, taigi, nepergyvenu Gerai kad dieduko bent jau neprimena
Papildyta:
Aciu, smagu kad patinkam. Rudeni renkuosi rudeniskas spalvas, bet, vis kitokias lyg is rudenisku spalvu gamos
O del fotiko, jei labai didelis, tikiu, kad vargelis tampyt. Bet tada gal kokia muiline tureti, nesunku imesti i rankine
Na taip, o kur dar galima. Kad visos gamtoje fotkina Na arba namuose. Arba kavineje. Mes paprastai savaitgali einam i kavines, bunam gamtoj jei geras oras
Aciu, jo, pozuoti moka
Kad jums labai negrazu vienai, nu eilinis kartas, taigi, nepergyvenu Gerai kad dieduko bent jau neprimena
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2013 10 28, 11:28)
pupepuke, paskutiniai Jūsų rūbeliai tiek stilistika, tiek spalviškai labai panašūs, dominuoja tamsesnės spalvytės tamsiai mėlyna, vyšninė, ruda ir pan. Man labai prie širdies. Abu vaikučiai puikiai suderinti... labai miela akiai Ta pati giesmelė gaunasi Jūsų atžvilgiu, t.y. jau truksta epitetų pagyrimams, nes visada gražu...
Aciu, smagu kad patinkam. Rudeni renkuosi rudeniskas spalvas, bet, vis kitokias lyg is rudenisku spalvu gamos
QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 28, 16:51)
Sveikos Buvau isvykusi, bet temute stebejau
Pukepuke, Varnija, Vilmute labai patiko
Pukepuke, Varnija, Vilmute labai patiko
O del fotiko, jei labai didelis, tikiu, kad vargelis tampyt. Bet tada gal kokia muiline tureti, nesunku imesti i rankine
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 28, 17:10)
labadienis
Pukepuke gamtoje, kavineje... beje tavo mazoji dama nu ziauriai fainiai pozuoja ko nesulaukiu is savo merginos dickes...
Pukepuke gamtoje, kavineje... beje tavo mazoji dama nu ziauriai fainiai pozuoja ko nesulaukiu is savo merginos dickes...
Na taip, o kur dar galima. Kad visos gamtoje fotkina Na arba namuose. Arba kavineje. Mes paprastai savaitgali einam i kavines, bunam gamtoj jei geras oras
Aciu, jo, pozuoti moka
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 28, 21:34)
Vilmuteee, atraitojimas gamyklinis, papildomai jokiu paraitojimu nera, nuo to, kaip jas gavau pirkti, o kelnes ne skyni, taigi, neturi buti aptemptos cia siaip, info
ot ačiū už info,nes ne skiny kelnių net nesu mačiusi,dabar žinosiu,kaip jos turi atrodyt ant vaiko... nu,keista,man ne kaip visom o ir labai palengvėjo,kad jūs nepergyvenate,šaunuolė,nekreipkite dėmesio į mano skonį ir nuomonę
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 28, 21:45)
ot ačiū už info,nes ne skiny kelnių net nesu mačiusi,dabar žinosiu,kaip jos turi atrodyt ant vaiko... nu,keista,man ne kaip visom o ir labai palengvėjo,kad jūs nepergyvenate,šaunuolė,nekreipkite dėmesio į mano skonį ir nuomonę
Tai ir nekreipiu Ne visiems issikirtinis skonis gi duotas, tai vat ir perku lievas kelnes uz geru kaina
Labukas,
visus visus visus matau Vieni derinukai labiau patinka, kiti - maziau, bet svarbu, visos stengiames
Parodome savo kelis
Rodytas, bet po pastabu, su vienspalvem pedkelnem
Derinukas-nederinukas (mieliausia mociutes megzta kepuryte )
visus visus visus matau Vieni derinukai labiau patinka, kiti - maziau, bet svarbu, visos stengiames
Parodome savo kelis
Rodytas, bet po pastabu, su vienspalvem pedkelnem
Derinukas-nederinukas (mieliausia mociutes megzta kepuryte )
Labuka Seku temute, grožiuosi visais vaikučiais , jų derinukais
Na , o kadangi Luknė iškeliavo i mokyklelę, tai ir deriniukų beveik neliko.. Tai rodomės tą ką turim
Na , o kadangi Luknė iškeliavo i mokyklelę, tai ir deriniukų beveik neliko.. Tai rodomės tą ką turim
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 27, 19:29)
Viskas grazu, bet man batai nepatinka sie
Aciu, o mums batai labai patinka lengvuciai, naturalios odos, tik kailiukas nelabai patinka, bet nesiosim kol isaugsim
QUOTE(Jicky @ 2013 10 27, 21:52)
gražu, tik batus keisčiau į juodus. nederinčiau prie kepurės ir pirštinių
Aciu, juodus turim siltesnius, veliau prie tu kelnyciu derinsim
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 28, 16:10)
Asedita, labai neblogas derinukas
Aciu, laukiam jusu nuotraukyciu
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 28, 16:32)
Stengiames kaip ismanom bet gi ne visi islavinta skoni turi
Papildyta:
QUOTE(darara @ 2013 10 28, 21:21)
Jau kokia meilybe tokia trapi mergaite balerina turetu buti
QUOTE(asedita @ 2013 10 28, 22:38)
Aciu, o mums batai labai patinka lengvuciai, naturalios odos, tik kailiukas nelabai patinka, bet nesiosim kol isaugsim
Nesiokit i sveikata, cia tik mano nuomone
Kalbejau ne apie patoguma, jo is nuotraukos nematau, bet jums geriau zinoti kaip graziau
Papildyta:
QUOTE(darara @ 2013 10 28, 22:21)
Labuka Seku temute, grožiuosi visais vaikučiais , jų derinukais
Fainuole kur su kaciuku
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 18, 18:22)
Vilmuteee, kaip su siom kelnem, jos per dideles, i vidu palenktos, bet?
Asstule, pirmasis derinukas man graziausias, antras atrodo kiek platokas, ar tik taip atrodo... bet sauniai
darara, nu mergaite kokia irgi fotomodelis kokia progra su tokia grazia suknele? Fantastiskai atrodo
nu as imetu, sorry uz bardakus, bet nei man nei mano mergoms padoriai fotkinti ir pozuoti neiseina...
papozuoti isprasiau manais uz milka mazus sokaladukus, 4 sokoladukai=4 kadrai
darara, nu mergaite kokia irgi fotomodelis kokia progra su tokia grazia suknele? Fantastiskai atrodo
nu as imetu, sorry uz bardakus, bet nei man nei mano mergoms padoriai fotkinti ir pozuoti neiseina...
papozuoti isprasiau manais uz milka mazus sokaladukus, 4 sokoladukai=4 kadrai
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 28, 22:21)
Asstule, pirmasis derinukas man graziausias, antras atrodo kiek platokas, ar tik taip atrodo... bet sauniai
Aciu uz komentara Laaaabai kudute mano mergina, tai dauguma rubeliu platus
O jau jusu baltapukes kokios grazuoles Su dryzuotom suknytem - nerealiai