Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

as tik vakar ir Helsinki grizau ten vaikai visi tokie spalvuoti grazu pasiziuret nors ir ruduo uz lango bet spalvos vasarines, kodel mes LT kai ateina ruduo-ziema saviskius tai tamsiai rengiam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 04, 21:20)
As gal pagal savo vaikus sprendziu, kad maniskiams tikrai salta butu ax.gif Mes jau su storokom striukem i darziuka einam smile.gif Nzn ar reiki vienu sluoksniu maziau, bent maniskiu tikrai nereikia smile.gif

Mano vyresnelis irgi megsta silciau apsirengti,nes buvau jaunesne,kol mazas buvo irgi bijojau persaldyti,o va su mazaisiais jau ant to paties greblio nebelipau...Tik kol sildymo sezonas nepradetas,tai i darzeli ir mokykla kiek silciau aprengiu,nes patalpose salta (bet virsutiniai tai plonos dygsniuotos striukytes dar... tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(aleksandra221 @ 2013 10 04, 21:27)
as tik vakar ir Helsinki grizau ten vaikai visi tokie spalvuoti grazu pasiziuret nors ir ruduo uz lango bet spalvos vasarines, kodel mes LT kai ateina ruduo-ziema saviskius tai tamsiai rengiam  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip norim, kaip matom, taip ir rengiam smile.gif Man negrazu rudeni vasarines spalvos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 04, 21:29)
o va su mazaisiais jau ant to paties greblio nebelipau...

Na ir valio, kiekvienam savo. As nemaciau tokiu oru kaip dabar sitaip lengvai nei vieno apengto zmogaus, bet gal jums ten kitaip viskas, termo rubai, ipratimas, cia tikrai ne mano reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 04 spalio 2013 - 20:35
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 04, 21:33)
Papildyta:
Na ir valio, kiekvienam savo. As nemaciau tokiu oru kaip dabar sitaip lengvai nei vieno apengto zmogaus, bet gal jums ten kitaip viskas, termo rubai, ipratimas, cia tikrai ne mano reikalas 4u.gif

tai kad ir dukryte ne nuoga,o su dublionkyte... o be dublionkytes tai tik ant smugio nusifotografavom... mirksiukas.gif Vien su marskineliais tikrai lauke nevaiksto... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 04 spalio 2013 - 20:39
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 04, 21:33)
Kaip norim, kaip matom, taip ir rengiam smile.gif Man negrazu rudeni vasarines spalvos smile.gif
Papildyta:

pukepuke siandien jus ne nuotaikoj biggrin.gif biggrin.gif as gi jums asmeniskai ne adresuoju savo zinutes biggrin.gif toks jausmas , kad cia ne derinuku tema o ginciu tema biggrin.gif grazaus visiems vakaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandra221 @ 2013 10 04, 21:27)
as tik vakar ir Helsinki grizau ten vaikai visi tokie spalvuoti grazu pasiziuret nors ir ruduo uz lango bet spalvos vasarines, kodel mes LT kai ateina ruduo-ziema saviskius tai tamsiai rengiam  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ir man wub.gif grazu ne vien tamsios spalvos,nors pagal nuotaika buna ir nespalvingu derinuku... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandra221 @ 2013 10 04, 21:39)
pukepuke siandien jus ne nuotaikoj  biggrin.gif  biggrin.gif as gi jums asmeniskai ne adresuoju savo zinutes  biggrin.gif toks jausmas , kad cia ne derinuku tema o ginciu tema  biggrin.gif grazaus visiems vakaro thumbup.gif

Nuotaikoj nuotaikoj biggrin.gif As asmeniskai ir nepriimu biggrin.gif Ir jus asmeniskai nepriimkite mirksiukas.gif Bet rudeni vasarines spalvos man vistiek - negrazu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 04, 21:41)
ir man wub.gif  grazu ne vien tamsios spalvos,nors pagal nuotaika buna ir nespalvingu derinuku... lotuliukas.gif

na vasara ir rudeni spalvos - visu pirma skiriasi atspalviais smile.gif Ir tai nieko bendro neturi su spalvu pasirinkimu is esmes.
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 04, 21:38)
o be dublionkytes tai tik ant smugio nusifotografavom... mirksiukas.gif

Ko gero jus teisi, tik man ramybes neduoda mintis - o kam tos aukos. Juk ir patalpoj galima be tos dublionkes fotografuoti ax.gif Bet as tikrai uz sia minti atsiprasau, nes kliuna tik man tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 04, 21:46)
Papildyta:
na vasara ir rudeni spalvos - visu pirma skiriasi atspalviais smile.gif Ir tai nieko bendro neturi su spalvu pasirinkimu is esmes.

O as nepasiduodu stereotipams smile.gif Ir manes rudeni neerzina vasariskos spalvos...Nesivaikau madu...ir man tikrai vistiek ar siemet bordo labiau tamsesne,ar kai pernai skaistesne...Pati, kad neprasauti su rubais rengiuosi praktiskai tik juodai.O vaiku rubams tiesiog nekeliu tokiu aukstu reikalavimu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 04, 21:55)
O as nepasiduodu stereotipams smile.gif Ir manes rudeni neerzina vasariskos spalvos...Nesivaikau madu...ir man tikrai vistiek ar siemet bordo labiau tamsesne,ar kai pernai skaistesne...Pati, kad neprasauti su rubais rengiuosi praktiskai tik juodai.O vaiku rubams tiesiog nekeliu tokiu aukstu reikalavimu... mirksiukas.gif

As tai vaikausi madu, na, ka padarysi...
Kiekvienas tuomet aukojemes savaip smile.gif Kas madoms, kas dar kam...Svarbu, kad nekenktu vaiku sveikatai ir nuotaikai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 04 spalio 2013 - 21:32
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 04, 22:04)
As tai vaikausi madu, na, ka padarysi...
Kiekvienas tomet aukojemes savaip smile.gif Kas madoms, kas dar kam...Svarbu, kad nekenktu vaiku sveikatai ir nuotaikai smile.gif

Na taip...kiekvienam-savo... smile.gif

Kiekvienam – savo (lot. Suum cuique) kiekvienam priklauso tai, ko jis nusipelnęs. Posakio autorius – romėnų rašytojas, oratorius ir valstybės veikėjas Ciceronas (Marcus Tulius Cicero, 106–43 pr. m. e.): suum cuique pulchrum est ’kiekvienam savo yra gražiausia’. Romėnų teisininkas Ulpianas (Domitius Ulpianus) šį posakį įtraukė į teisinį principą: ‘gyventi dorai, nieko nežeisti, kiekvienam duoti tai, kas jam priklauso’. Ilgainiui posakis įgavo platesnį, ne vien juridinį kontekstą. XX a. viduryje šį posakį liūdnai išpopuliarino naciai, iškabinę jį virš Buchenvaldo mirties stovyklos vartų (vok. Jedem das Seine).
Atsakyti
Varinija book.gif labai smagu,kad grįžote į šį darbelį thumbup.gif išrašyčiau premiją clap.gif o gal norai dar išsipildys.... blink.gif nestuke.gif

Aš ir už spalvas,koks sezonas bebūtų bigsmile.gif o dar kol vaikai,tai ir už baibokus ant rūbelių lotuliukas.gif

balte ačiukas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 04 spalio 2013 - 21:32
QUOTE(Varinija @ 2013 10 04, 22:12)
Na taip...kiekvienam-savo... smile.gif

Kiekvienam – savo (lot. Suum cuique) kiekvienam priklauso tai, ko jis nusipelnęs. Posakio autorius – romėnų rašytojas, oratorius ir valstybės veikėjas Ciceronas (Marcus Tulius Cicero, 106–43 pr. m. e.): suum cuique pulchrum est ’kiekvienam savo yra gražiausia’. Romėnų teisininkas Ulpianas (Domitius Ulpianus) šį posakį įtraukė į teisinį principą: ‘gyventi dorai, nieko nežeisti, kiekvienam duoti tai, kas jam priklauso’. Ilgainiui posakis įgavo platesnį, ne vien juridinį kontekstą. XX a. viduryje šį posakį liūdnai išpopuliarino naciai, iškabinę jį virš Buchenvaldo mirties stovyklos vartų (vok. Jedem das Seine).

Ujjj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na truksta zodziu net, gerai, kad tema apie derinukus, o tai begti teku po tikij filosofiju lotuliukas.gif
Atsakyti