pukepuke, ir vel sedziu ir zaviuosi viskas nuo iki be galo patinka Bachuriuko paltukas gymborinis? Man atrodo toks pat kaip maniskio
Dekui kam patikom
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 27, 21:06)
pukepuke, ir vel sedziu ir zaviuosi viskas nuo iki be galo patinka Bachuriuko paltukas gymborinis? Man atrodo toks pat kaip maniskio
Dekui kam patikom
Dekui kam patikom
Aciu labai
Jo, Gymborinis, gulejo gal metus, toks nemazintas pasitaike
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 27, 20:08)
Aga, biski nemazintas Pernai buvau uzdejus pora kartu su rankovem atraitytom, siemet dar nebuvau istraukus, bet gal jau tiks.
pupepuke, paskutiniai Jūsų rūbeliai tiek stilistika, tiek spalviškai labai panašūs, dominuoja tamsesnės spalvytės tamsiai mėlyna, vyšninė, ruda ir pan. Man labai prie širdies. Abu vaikučiai puikiai suderinti... labai miela akiai Ta pati giesmelė gaunasi Jūsų atžvilgiu, t.y. jau truksta epitetų pagyrimams, nes visada gražu...
pookisss, nežinau kodėl bet nelabai patiko derinukas, nors rūbeliai ir simpatiški, gal todėl, kad fotografuota labai nedėkingu kampu...
Patarimas - fotografuokite vaikus jų lygyje, t.y. pritūpkite, taip, kad vaikutis visas matytūsi, Jūs fotografuojat iš viršaus (iš suaugusiojo pozicijos) - nesimato net vaiko kojyčių (tik batukai), proporcijos išsidarko, galvytė per šviesi - nes ten gauta daugiausiai šviesos / blico...
Varinija, gražu, nors yra pas Jus ir gražesnių
pookisss, nežinau kodėl bet nelabai patiko derinukas, nors rūbeliai ir simpatiški, gal todėl, kad fotografuota labai nedėkingu kampu...
Patarimas - fotografuokite vaikus jų lygyje, t.y. pritūpkite, taip, kad vaikutis visas matytūsi, Jūs fotografuojat iš viršaus (iš suaugusiojo pozicijos) - nesimato net vaiko kojyčių (tik batukai), proporcijos išsidarko, galvytė per šviesi - nes ten gauta daugiausiai šviesos / blico...
QUOTE(baltė @ 2013 10 28, 11:28)
pupepuke, paskutiniai Jūsų rūbeliai tiek stilistika, tiek spalviškai labai panašūs, dominuoja tamsesnės spalvytės tamsiai mėlyna, vyšninė, ruda ir pan. Man labai prie širdies. Abu vaikučiai puikiai suderinti... labai miela akiai Ta pati giesmelė gaunasi Jūsų atžvilgiu, t.y. jau truksta epitetų pagyrimams, nes visada gražu...
Ačiū už nuomonę bet aš manau,kad čia svarbiausi rūbeliai, o ne pati nuotrauka:) o rūbeliai mano nuotraukoje visi labai gerai matosi:) kad ir tokiu kampu fotografuota
QUOTE(pookisss @ 2013 10 28, 12:10)
Ačiū už nuomonę bet aš manau,kad čia svarbiausi rūbeliai, o ne pati nuotrauka:) o rūbeliai mano nuotraukoje visi labai gerai matosi:) kad ir tokiu kampu fotografuota
Na, tai daykite kaip norite, matau, esate iš tų mamų, kurios viską žino geriau
Papildyta:
QUOTE(pookisss @ 2013 10 17, 11:16)
čia taip pat nesupratau, ką norėjote parodyti, derinuką, vaiką? Nes derinio nelabai yra, pusiau aprengtas vaikutis... ir tas pats nelabai vykęs fotografavimo kampas...
QUOTE(baltė @ 2013 10 28, 13:26)
Na, tai daykite kaip norite, matau, esate iš tų mamų, kurios viską žino geriau
Papildyta:
čia taip pat nesupratau, ką norėjote parodyti, derinuką, vaiką? Nes derinio nelabai yra, pusiau aprengtas vaikutis... ir tas pats nelabai vykęs fotografavimo kampas...
Papildyta:
Tikrai nesiruošiu ginčytis ar įrodinėti jums kažką, nesu aš nei profesionali fotografė nei kažkokį gerą fotiką turiu:) kaip gaunasi taip įdedu:) o mano akimis derinukas kartais gali buti ir iš dviejų dalių
nepatiko jums tai nepatiko ir viskaS:) kam čia db ieškoti priekabių nelabai suprantu man čia daugumos mamyčių derinukai labai faini, vieni įdomesni kiti paprastesni bet kiekviena mama turi savo stilių ir rengia taip kaip joms atrodo gražiausia:)
QUOTE(pookisss @ 2013 10 27, 18:58)
visko per daug.
gėlė ant galvos, gėlėtas bodis, daugiasluoksnis sijonas...
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 27, 19:12)
Aciu, o idomumo delei, kur pagal jus ko per daug, nes labai isskyret
Gal galime ir jusu derinuku paziureti?
Gal galime ir jusu derinuku paziureti?
pas jus visko kaip tik. per daug man būna,kai kepurė su bantu, pirštinės gėlėtos, sagė šalike ir pan.
Ir kitos mamos nėra profesionalės, turi paprastus aparatėlius... aš taip pat nesu, bet keletą fotografavimo taisykių žinau, pritaikau. Jei patariu, vadinasi linkiu Jums gero ir noriu toliau matyti Jūsų derinukus... Nei ginčytis, nei bartis nenoriu. Bat dažnai čia žiūriu tinka posakis, 'nori geriau, bet išeina kaip visada'...
Sveikos Buvau isvykusi, bet temute stebejau
Kaip visa laika visi temutes vaikai aprengti labai graziai.
Pukepuke, Varnija, Vilmute labai patiko Vilmute si dzemperi ilgai ziurejau ant pakabos. Norejau dovanai nupirkti, bet kazkaip keistai tas snukuitis man atrode. Ant jusu bernuzelio labai grazu, ypac suderinti su kitais rubeliais. Tik as irgi vienspalvi golfuka pasirinkciau
Seagirl ir Sensi bernuzeliai ir pacios nuotraukos idealios tikrai labai meniskos
Is tiesu fainiai, kai turi gera fotika ir aplinka ir kas nemazai svarbu LAIKA. As retokai kur nors imu fotika. Dazniausiai pamirstu, dar dazniau tingiu nesiotis Tad musu derinukai buna visada bute As esu super ne pedante, tad derinuku temoje matau tik vaiku apranga i aplinka as aplamai neziuriu Visokiu zmoniu yra ir visokiu reikia Jei pradeciau galvoti apie smulkmenas, nusizudyciau jau senu seniausiai
Kaip visa laika visi temutes vaikai aprengti labai graziai.
Pukepuke, Varnija, Vilmute labai patiko Vilmute si dzemperi ilgai ziurejau ant pakabos. Norejau dovanai nupirkti, bet kazkaip keistai tas snukuitis man atrode. Ant jusu bernuzelio labai grazu, ypac suderinti su kitais rubeliais. Tik as irgi vienspalvi golfuka pasirinkciau
Seagirl ir Sensi bernuzeliai ir pacios nuotraukos idealios tikrai labai meniskos
Is tiesu fainiai, kai turi gera fotika ir aplinka ir kas nemazai svarbu LAIKA. As retokai kur nors imu fotika. Dazniausiai pamirstu, dar dazniau tingiu nesiotis Tad musu derinukai buna visada bute As esu super ne pedante, tad derinuku temoje matau tik vaiku apranga i aplinka as aplamai neziuriu Visokiu zmoniu yra ir visokiu reikia Jei pradeciau galvoti apie smulkmenas, nusizudyciau jau senu seniausiai