Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

pukepuke, ir vel sedziu ir zaviuosi wub.gif viskas nuo iki be galo patinka wub.gif Bachuriuko paltukas gymborinis? Man atrodo toks pat kaip maniskio biggrin.gif

Dekui kam patikom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 27, 21:06)
pukepuke, ir vel sedziu ir zaviuosi wub.gif viskas nuo iki be galo patinka wub.gif  Bachuriuko paltukas gymborinis? Man atrodo toks pat kaip maniskio biggrin.gif
Dekui kam patikom 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Jo, Gymborinis, gulejo gal metus, toks nemazintas pasitaike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 27, 20:08)
Aciu labai 4u.gif
Jo, Gymborinis, gulejo gal metus, toks nemazintas pasitaike biggrin.gif

Aga, biski nemazintas biggrin.gif Pernai buvau uzdejus pora kartu su rankovem atraitytom, siemet dar nebuvau istraukus, bet gal jau tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 27 spalio 2013 - 20:11
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 27, 18:34)
ir vėl labai gražu smile.gif vietos pažįstamos, aš ten netoliese gyvensiu už pusmečio bigsmile.gif biggrin.gif
QUOTE(asedita @ 2013 10 27, 19:22)
gražu, tik batus keisčiau į juodus. nederinčiau prie kepurės ir pirštinių smile.gif
Atsakyti
pupepuke, paskutiniai Jūsų rūbeliai tiek stilistika, tiek spalviškai labai panašūs, dominuoja tamsesnės spalvytės tamsiai mėlyna, vyšninė, ruda ir pan. Man labai prie širdies. wub.gif Abu vaikučiai puikiai suderinti... labai miela akiai 4u.gif Ta pati giesmelė gaunasi Jūsų atžvilgiu, t.y. jau truksta epitetų pagyrimams, nes visada gražu... biggrin.gif

pookisss, nežinau kodėl bet nelabai patiko derinukas, nors rūbeliai ir simpatiški, gal todėl, kad fotografuota labai nedėkingu kampu...
Patarimas - fotografuokite vaikus jų lygyje, t.y. pritūpkite, taip, kad vaikutis visas matytūsi, Jūs fotografuojat iš viršaus (iš suaugusiojo pozicijos) - nesimato net vaiko kojyčių (tik batukai), proporcijos išsidarko, galvytė per šviesi - nes ten gauta daugiausiai šviesos / blico... 4u.gif

Varinija, gražu, nors yra pas Jus ir gražesnių 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 10 28, 11:28)
pupepuke, paskutiniai Jūsų rūbeliai tiek stilistika, tiek spalviškai labai panašūs,  dominuoja tamsesnės spalvytės tamsiai mėlyna, vyšninė, ruda ir pan. Man labai prie širdies. wub.gif  Abu vaikučiai puikiai suderinti... labai miela akiai 4u.gif Ta pati giesmelė gaunasi Jūsų atžvilgiu, t.y. jau truksta epitetų pagyrimams, nes visada gražu...  biggrin.gif

pookisss, nežinau kodėl bet nelabai patiko derinukas, nors rūbeliai ir simpatiški, gal todėl, kad fotografuota labai nedėkingu kampu...
Patarimas - fotografuokite vaikus jų lygyje, t.y. pritūpkite, taip, kad vaikutis visas matytūsi, Jūs fotografuojat iš viršaus (iš suaugusiojo pozicijos) - nesimato net vaiko kojyčių (tik batukai), proporcijos išsidarko, galvytė per šviesi - nes ten gauta daugiausiai šviesos / blico...  4u.gif

Varinija, gražu, nors yra pas Jus ir gražesnių 4u.gif

Ačiū už nuomonęsmile.gif bet aš manau,kad čia svarbiausi rūbeliai, o ne pati nuotrauka:) o rūbeliai mano nuotraukoje visi labai gerai matosi:) kad ir tokiu kampu fotografuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pookisss @ 2013 10 28, 12:10)
Ačiū už nuomonęsmile.gif bet aš manau,kad čia svarbiausi rūbeliai, o ne pati nuotrauka:) o rūbeliai mano nuotraukoje visi labai gerai matosi:) kad ir tokiu kampu fotografuota smile.gif

Na, tai daykite kaip norite, matau, esate iš tų mamų, kurios viską žino geriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pookisss @ 2013 10 17, 11:16)
user posted image

Tėjai jau nervai nelaiko,kiek ta mama gali fotkinti:)))

čia taip pat nesupratau, ką norėjote parodyti, derinuką, vaiką? Nes derinio nelabai yra, pusiau aprengtas vaikutis... ir tas pats nelabai vykęs fotografavimo kampas...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 10 28, 13:26)
Na, tai daykite kaip norite, matau, esate iš tų mamų, kurios viską žino geriau biggrin.gif
Papildyta:

čia taip pat nesupratau, ką norėjote parodyti, derinuką, vaiką? Nes derinio nelabai yra, pusiau aprengtas vaikutis... ir tas pats nelabai vykęs fotografavimo kampas...

Tikrai nesiruošiu ginčytis ar įrodinėti jums kažką, nesu aš nei profesionali fotografė nei kažkokį gerą fotiką turiu:) kaip gaunasi taip įdedu:) o mano akimis derinukas kartais gali buti ir iš dviejų dalių smile.gif
nepatiko jums tai nepatiko smile.gif ir viskaS:) kam čia db ieškoti priekabių nelabai suprantu smile.gif man čia daugumos mamyčių derinukai labai faini, vieni įdomesni kiti paprastesni smile.gif bet kiekviena mama turi savo stilių ir rengia taip kaip joms atrodo gražiausia:)
Atsakyti
QUOTE(pookisss @ 2013 10 27, 18:58)

Šiandien ėjome pas draugytę į gimtadienįsmile.gif

visko per daug.
gėlė ant galvos, gėlėtas bodis, daugiasluoksnis sijonas...

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 27, 19:12)
Aciu, o idomumo delei, kur pagal jus ko per daug, nes labai isskyret bigsmile.gif
Gal galime ir jusu derinuku paziureti? 4u.gif

pas jus visko kaip tik. per daug man būna,kai kepurė su bantu, pirštinės gėlėtos, sagė šalike ir pan.
Atsakyti
Ir kitos mamos nėra profesionalės, turi paprastus aparatėlius... aš taip pat nesu, bet keletą fotografavimo taisykių žinau, pritaikau. Jei patariu, vadinasi linkiu Jums gero ir noriu toliau matyti Jūsų derinukus... Nei ginčytis, nei bartis nenoriu. Bat dažnai čia žiūriu tinka posakis, 'nori geriau, bet išeina kaip visada'...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 10 28, 10:28)
Patarimas - fotografuokite vaikus jų lygyje
šitas labai geras patarimas smile.gif ir tam nebūtina būt profesionalu ar turėti gerą fotoaparatą. aš siūlyčiau pasinaudoti. bet kam nereikia tų patarimų, tai ir neįpiršim. gal kažkam kitam pravers žinot smile.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif Buvau isvykusi, bet temute stebejau smile.gif

Kaip visa laika visi temutes vaikai aprengti labai graziai.

Pukepuke, Varnija, Vilmute labai patiko smile.gif Vilmute si dzemperi ilgai ziurejau ant pakabos. Norejau dovanai nupirkti, bet kazkaip keistai tas snukuitis man atrode. Ant jusu bernuzelio labai grazu, ypac suderinti su kitais rubeliais. Tik as irgi vienspalvi golfuka pasirinkciau smile.gif

Seagirl ir Sensi bernuzeliai ir pacios nuotraukos idealios tikrai labai meniskos wub.gif

Is tiesu fainiai, kai turi gera fotika ir aplinka ir kas nemazai svarbu LAIKA. As retokai kur nors imu fotika. Dazniausiai pamirstu, dar dazniau tingiu nesiotis doh.gif Tad musu derinukai buna visada bute biggrin.gif As esu super ne pedante, tad derinuku temoje matau tik vaiku apranga i aplinka as aplamai neziuriu smile.gif Visokiu zmoniu yra ir visokiu reikia smile.gif Jei pradeciau galvoti apie smulkmenas, nusizudyciau jau senu seniausiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 28 spalio 2013 - 15:52