Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Rudeninis-darzelinis, pakeliui namo:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 27 spalio 2013 - 10:26
Labai patiko Tynkos, pukepukes visi be išimties wub.gif
Vilmuteee visada labai mieli bernužėlio 4u.gif

Varinijos mergytės su happeak geltona suknele superinis. Matosi, ir patogus smile.gif

Tutifruti visada irgi superiniai thumbup.gif

Sensi, megztukas labai mielas. Atsimenu, kažkada rodytas kitos mamos smile.gif
Kas juos mezga?

Sea girl, visada viskas puikiai wub.gif Pavydžiu šiltų orų cool.gif
QUOTE(arunele @ 2013 10 23, 21:40)
...praūžė mano mažutės 4-asis gimtadienis/dūzgadienis...
labai gražu wub.gif

Atsakyti
Gal kam ir kliuna laiptai,bet temute derinuku,o laiptai-tai mazosios podiumas (kitur fotografuotis atsisako,ji pas mane mergina su charakteriu bigsmile.gif )... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Jicky gali but kad kazkas panasu rodesi, modelis gana klasikinis smile.gif Panasius Elfai mezga:

https://www.facebook...7...e=3

Man numezge si auksaranke smile.gif

http://www.musumazyl...arys/16751-xnix
Atsakyti
O cia gal kokiai mamytei-mezgejai pravers, paaiskinimas kaip nusimegzt paciai. Sorry, kad cia nuorodas sudejau, bet daug besiteiraujanciu i AZ raso, net dezute uzsikimso doh.gif

http://www.knyguklub...vartymui_fl.pdf
Atsakyti
VIlmuteeee graži bordo lapiuko komplektacija – linksmuoliškai biggrin.gif
Sensi ...ledinės nuotraukos:
ir bordinis megztukas taip ryškiai, ir gražiai ...super
ir antra su antikvarine mašinike super (čia jau nostalgija sovietmečio epochai) – nerealu...vau wub.gif wub.gif
pukepuke vėl super, vėl nauja...labai labai patiko mergytės derinukas: tiek lauko, tiek palaidinukė su kelnytėm, pastarosios žiauriai gražios... thumbup.gif
Požiūris Linksmos fotkės – matosi, kaip su gera nuotaika grįštam iš daržiuko... 4u.gif
Varinija ...jau matytas švarkelis ( seilės tįsta... kiek jų gražių turite) naujoje amplua vėl džiugina akį thumbup.gif lotuliukas.gif

P.S. Jau noriu padėkoti už komplimetus visoms, kurios palikote gražius atsiliepimus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arunele: 27 spalio 2013 - 15:44
Rodomes siandien, na bet oras bigsmile.gif Jau ir mes nusirengem, kai vaziavome rode 15 laipsniu bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

Šiandien ėjome pas draugytę į gimtadienįsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 25, 10:11)

spalvotas "golfo" kaklas man čia kiša koją g.gif įsivaizduoju, kad vienspalvis būtų geriau.

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 26, 17:21)

laukiniai ( su striukėm) rūbeliai atrodo labai gražiai. Nieko nei per daug, nei per mažai.

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 27, 19:34)

nuotraukoje kurioje su megztuku viskas idealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 27, 20:06)
spalvotas "golfo" kaklas man čia kiša koją  g.gif  įsivaizduoju, kad vienspalvis būtų geriau.
laukiniai ( su striukėm) rūbeliai atrodo labai gražiai. Nieko nei per daug, nei per mažai.
nuotraukoje kurioje su megztuku viskas idealiai  wub.gif

Aciu, o idomumo delei, kur pagal jus ko per daug, nes labai isskyret bigsmile.gif
Gal galime ir jusu derinuku paziureti? 4u.gif

Varnija, dera viskas, grazu, gal man tik tas kaklas megztuko su tais raukiniais nelabai, bet ko gero jau cia priekabiauju.
p.s. laiptai - jusu reikalas, be to, as be ju dar pievele pamenu, ziurim derinukus, be to, jusu foto kokybiskos (na mano akiai bent, nes tuoj gal cia kas labiau ismano nusodins biggrin.gif ), su veidrodiniu fotografuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 27 spalio 2013 - 19:22
pukepuke abu labai fainuciai wub.gif Jus, ziuriu, kardinaliai pakeite stiliuka, kitu firmu rubeliai thumbup.gif Ypac Evitos, o kur gymborines gelytes, braskytes, ryskios splavytes bigsmile.gif

pookisss graziai pasipuoset wub.gif

Požiūris smagios nuotraukytes 4u.gif

Pas mus siandien salta,lietus buvo, tai taip ziemiskai pasirede vaiksciojom ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 10 27, 20:22)
pukepuke abu labai fainuciai  wub.gif Jus, ziuriu, kardinaliai pakeite stiliuka, kitu firmu rubeliai  thumbup.gif Ypac Evitos, o kur gymborines gelytes, braskytes, ryskios splavytes  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Na kad ir cia, pora puslapiu atgal, gymborinis obuoliukas lotuliukas.gif Kartoju biggrin.gif
user posted image
Nieko kordinaliai nepakeitem, o ryskios spalvytes labai patnka, Gymbo vasara gal man labiau, nords bus bus ir siemet. Suknes labai grazios vasarines ju. Pernai rudeni ziema taip pat buvo panasiu kaip ir dabar spalvyciu mirksiukas.gif Tingiu ieskoti, pilna prideciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2013 10 27, 20:22)
Pas mus siandien salta,lietus buvo, tai taip ziemiskai pasirede vaiksciojom  ax.gif

Viskas grazu, bet man batai nepatinka sie blush2.gif
Atsakyti