Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 24, 19:30)
Aciu 4u.gif
O grybautojas tai mano buvo biggrin.gif  mudvieju su sensi kleckai kazkuo panasus... tongue.gif
Cia dar vienas su geltonom kelnem smile.gif
user posted image
nuotraukoje nelabai matosi, bet maikyte apsiuta geltonais siulais aplink kakliuka, rankogalius, peciu sujungima...

Arunele, tik dabar pastebejau, kad mano mazius butu labai tikes i jusu dukruzes gimtadienio baliu biggrin.gif  pas ji maikyte su bite ir aprasineta bee baby  biggrin.gif O dar geresnis sutapimas, kad jie galejo gimtadienius svesti kartu- maniskis irgi spalio 19d. gimes. Jam suejo 3 metukai. Si derini fotografavau viena diena pries gimtadieni spalio 18d.

vau - koks sutapimas thumbup.gif įmeskite fotkę palyginimui - bus smagu pasižiūrėti mirksiukas.gif
atsiprašau už painiavą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 10 24, 19:31)
vau - koks sutapimas thumbup.gif įmeskite fotkę palyginimui - bus smagu pasižiūrėti  mirksiukas.gif
atsiprašau už painiavą  blush2.gif

Man atrodo truputi ne taip supratot-maniskio gimtadienis nebuvo biciu tematika, tik sakau va su siu deriniu maniskis labai butu derejes jusu paneles sventeje smile.gif O dar pastebejau kad ir gimus spalio 19d. kaip mano pipiras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 24, 23:46)
Man atrodo truputi ne taip supratot-maniskio gimtadienis nebuvo biciu tematika, tik sakau va su siu deriniu maniskis labai butu derejes jusu paneles sventeje smile.gif  O dar pastebejau kad ir gimus spalio 19d. kaip mano pipiras tongue.gif

Supratau teisingai - vistiek gražus sutapimas bigsmile.gif
Atsakyti
Arunele su gimtadienių mergaitukę birthday.gif laaabai graži nuotaikinga šventė, smagiai ten jūs laiką leidote thumbup.gif šaunuolė mamytė 4u.gif

asedita gražutė pamaivytė, man patiko viskas.. thumbup.gif

Varinija smagu,kad tą kartą atlaikėte kovą lotuliukas.gif vidurinėlis jūsų šauniai thumbup.gif

Sensi vaizdai man priminė mano senelių kaimą...ir ten yra va tokio visokio turto....kai mažius užaugs,bus jam laaabai įdomu pasižiūrėti foto bigsmile.gif bordinis derinukas labai labai mielas ir gražutis wub.gif nuo iki visutėlis wub.gif Sensi, ar ten rudas šalmukas? ar gerai įžiūriu? Labai norėčiau va kažkokio tokio...iš kur jis ? ir megstukėlis iš kur ? ax.gif

Sea Girl su gimtadieniu jūsų pipiriuką happybday.gif
jūs vėl raudonkepuraitės pasakoje tupit, antra foto miške nepaprasta wub.gif ,turite jas kažkur rodyti-prizas garantuotas. O ir pas juk juk jau turėtų vykti tas baisiai didelis puošimasis moliūgų šventei, ar ne ? Jaučiu bus vaizdų..... blink.gif ten yra į ką pažiūrėti....su geltonom kelnytėm derinukas ir gražutis thumbup.gif

Maniškio toks pusiau matytas derinukas....pas močiutę ruošiamės...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 25 spalio 2013 - 09:14
Vilmutee, fainuoliskai
Atsakyti
Laba, aciu aciu kam patikom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 10 20, 18:54)
Ir mes pasirodom... smile.gif

Labai fainuoliskas derinukas 4u.gif

QUOTE(tutifruti @ 2013 10 21, 17:36)
Sveikutes vis i visus pasiziuriu pasigroziu bet ner kada daugiau ka ir parasyt apie fotkinima isvis nekalbu o ir dukryte nenori buti fotkinoma smile.gif

Oooo, man sis laaaabai grazus derinukas wub.gif

QUOTE(Sensi @ 2013 10 24, 02:02)
Pirma vaizdu, veliau komentaru duosim smile.gif Gal biggrin.gif

Kokie smagus su megztuku, spalvos gan neiprastai dera, bet grazu, originalu 4u.gif
QUOTE(Varinija @ 2013 10 24, 07:43)
Ir vidurinelis pasirodo... bigsmile.gif

Labai labai grazus vidurinelio wub.gif
Papildyta:
Sea girl, na kaip visad, ir derinukai, ir nuotraukos wub.gif Ypac su garstyciu kelnem wub.gif

Arunele, grazus mergytes derinukas, bet jau pati mergyte ir jos plaukuciai wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 25, 10:11)
Maniškio toks pusiau matytas derinukas....pas močiutę ruošiamės...

Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sea Girl, ir grybautojas, ir tas su moliūgu, ir bitutinis, super duper, mano skoniui 100% wub.gif Labai graži striukytė thumbup.gif

arunele, labai miela dukrytė, labai gražu su tuo švarkiuku, tinka rūbeliai labai wub.gif O jau mažius bitukas, fainuolis nerealus wub.gif

asedita, pamaiviukė labai fainai, tik gal man pėdkelnių vienspalvių norėtūs, per daug margumo, nors suprantu derinta ir prie šalikėlio / batukų... Gal bordo pėdkelnės vienspalvės būtų pats tas 4u.gif

Sensi, wub: labai patinka man jūsų stiliukas ne per saldu, su cinkeliu visada thumbup.gif O jau vaizdeliai kaime thumbup.gif

Varinija, sūnaus tas geltonas-mėlyna, viskas be galo gražu, viskas labai suderinta... Tiesiog tiesiog wub.gif Stiliovai wub.gif

vilmuteeee, kataloginis berniukas wub.gif labai šauniai viskas suderinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 24, 08:40)
varinija ir asedita, taip pat labai grazu 4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(arunele @ 2013 10 24, 13:59)
asedita  miela pamaiva (labai gražios timputės) 4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 25, 09:11)
asedita    gražutė pamaivytė,  man patiko viskas.. thumbup.gif

aciuks.gif Jusu derinukas labai fainas wub.gif wub.gif Patarimas toks ne i tema, ax.gif nuotraukytese kambaryje man pirmiausia i akis krenta tapetai, o grazuoli vaikina tik paskui pastebiu ax.gif Noretusi ramesnio fono mirksiukas.gif

QUOTE(baltė @ 2013 10 26, 11:07)
asedita, pamaiviukė labai fainai, tik gal man pėdkelnių vienspalvių norėtūs, per daug margumo, nors suprantu derinta ir prie šalikėlio / batukų... Gal bordo pėdkelnės vienspalvės būtų pats tas 4u.gif

Cia jau nesutiksiu biggrin.gif Vienspalves, zinoma, geriau gal deretu, bet man butu per daug nuobodu, kaip suaugusiai biggrin.gif Juk vaikas, norisi truputi zaismingumo aprangoje, truputi spalvu ir gelyciu. Nusiemus salikeli ir nusiavus batukus, nieko ir nebelieka
Atsakyti
Visu pirma dekojam visoms mamytems uz komplimentus smile.gif Taip, megztukas isties nerealus, numezge viena auksaranke, kam aktualu tikrai rekomenduosiu, nes darbas labai kokybiskas, megztukas minkstutelis, siltutelis smile.gif Vilmuteee klause del kepurytes- tai ten ne salmukas, o kepuryte ir "snudas" toks salkutis aplink kakla be galu, labai superinis dalykas, ziauriai man jis patinka, cia kitos mezgejos darbas smile.gif

Del foto dar kazkas klauset, tai man garbe kad kazkas mane statos salia Sea Girl, asmeniskai as net nedrisciau ligiuotis, man dar tos visos fotiko funkcijos- gilus tamsus miskas, daznai net ant automatinio rezimo fotkinu... Bet manau gerai fotografijai dar labai svarbu ne vien techniniai dalykai, kai ka galima ir kompu pakoreguot. Asmeniskai man labai svarbi aplinka, ne tik kas pirmam plane, bet ir tai kas toliau matosi, detales. Ir nepatikesit: graziu vaizdu galima rast net savam kieme su vaiku bevaikstant. Pvz sitoj nuotraukoj man labai durys patiko, o pats pastatas toks sukezes, kad dauguma prie jo net artyn neitu, sakytu kas cia per griuvena. Bet man tai visai neblogas fonas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Suprantu kad cia tema ne apie fotografijos nuansus, bet juk ne veltui ir rubu katalogai daug demesio skiria aplinkai, nes supranta, kad kai kuriu rubeliu groziui pabrezti reikalinga kazkas: erdve, nuotaika, fonas, aplinka ar dar kazkokie momentai. Manau verta pabandyt, paieskot, kad foto butu grazu ziure, kabint ant sienos, o ne tusciai jomis vieta kompe uzimt smile.gif

Tiesa, noriu pagirt Pukepuke ir Tinka, asmeniskai man ju foto kokybe labai pagrazejo, manau cia ne vien su nauja technika, bet ir su ieskojimais susije smile.gif O nauja technika- taip, ji ipareigoja stengtis, bet ir su muiline galima sukurt superiniu vaizdu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 26 spalio 2013 - 15:51
Sensi, sutinku del fono, ir del paciu nuotrauku kokybes, bet kuriuo atveju visuma atrodo iskart daug patraukliau kai sie dalykai vietoje smile.gif
Ir aciu uz komplimenta smile.gif
Deja, siandien ne iki aplinkos buvo, toooks lietus doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2013 10 26, 15:00)

Va jus praleidau, derinukas fainas, patiko 4u.gif
Atsakyti
Dabar apie derinius smile.gif
zvirbliss su mamyte derinukas grazus smile.gif o tam pries tai kazkas man kliuna, gal kepuryte kita bandyciau, prie tokios a la reperiskos visumos biggrin.gif

vilmuteeee pilkai rudasis dailus, na kaip visada: preciziskai viskas suderinta, net neidomu- ner prie ko prikibt smile.gif

Varinija patiko peledziuke, man derinys smelio ir ciklameno labai superinis. Patiko kad ne per daug to ciklomeno- tik viena detale. Na, zodziu super! smile.gif O su geltona suknyte isvis nerealus derinys wub.gif

Pukepuke Labai labai nerealiai smile.gif visos detales, spalvos, viskas savo vietoj, apgalvota, ismastyta, 10 balu abu merginos, tiek su obuoliuku, tiek su katineliais abieji! thumbup.gif Berniuko irgi liuks, grazus derinukai, bet pernai gal Egio buvo ispudingesni, o siemet man kazkaip Evitos kaskart netiketai nustebina. Bet tai tikrai nereiskia, kad kurio nors siemet ar pernai buvo ar yra prastesni deriniai biggrin.gif

Viktorija 1986 o, kokios simpatiskos naujokes bigsmile.gif
Graziai sesytes paderintos, grazi seimynele, nuostabios foto bigsmile.gif Pasirodykit dazniau smile.gif

Tutifruti taip pat superinis: ypac is nugaros derinukas ispudingai atrodo thumbup.gif

Asare irgi patiko, tik gal salko kito noretusi, bet gal cia man tik kliuna, ar del tos baltos spalvos, ar del audinio plono, na nezinau... Man pilkas ar rudas "snudas" labiau patiktu smile.gif O siaip viskas super!

Papildyta:
Seagirl grazuolis nuo-iki biggrin.gif Visi paskutinieji derinukai labai patiko, mielai pati saviski taip rengciau smile.gif ir taip: negaliu nepagirt- foto fantastiskos! bigsmile.gif Gal galetumet saviski kasdien po keliskart perrengt, ir det nuotrauku daug kasdien bigsmile.gif Na, ziureciau ir ziureciau bigsmile.gif

arunele labai grazi kompanija, tiek kiekvienas atskirai, tiek visi kartu wub.gif Pirmoji foto isvis superine: labai grazi mergaite, plaukuciai fantastiski, derinukas taip pat pagirtinas- graziai dera tamsiai melyna ir garstycios! Mama saunuole, tiek pastangu i svente idejus smile.gif

Asedita grazi pamaiva. Man gal is pradziu kliuvo bliuskytes bizguciai, bet po to pagalvojau, kad gal jie labiau nuotraukoj aki traukia, realiai turbut graziai dera su batuku blizguciais... Ir tie margumynai man tarpusavy nesipesa, netgi zaismingai kazkaip atrodo...Vienu zo- grazu, uzskaitau smile.gif
Atsakyti
Perziurejau temute, daug graziu derinuku, saunuoles mamytes, saunios vaiku aprangos idejos. thumbup.gif
Labai grazus sensi, sea girl, pukespukes, asedita, varinijos derinukai thumbup.gif
Labai suzavejo sea girl ir sensi fotografiju grozis, nors imt ir remint-tokia grazi foto aplinka. Biskut varinijos foto uzkliuvo laiptai... nesupykit, cia tik siaip pastebejimas, nes zinoma cia derinuku tema, o ne foto kompozicijos, bet del tu laiptu fono darosi nuobodu ziuret, nes perverciau visa tema is karto. Ivairesnese aplinkose ir patys derinukai darytu efektingesni ispudi. wink.gif Jusu vaikuciai kantrus.. maniskis nelabai butu patenkintas jei ji istisai toj pacioj vietoj fotografuotis versciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelmante: 27 spalio 2013 - 08:47