Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Pirma vaizdu, veliau komentaru duosim smile.gif Gal biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia pasidemonstruojam naujos kartos balansini dvirati bigsmile.gif Ne tik be pedalu, bet ir be ratu lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 24 spalio 2013 - 01:04
O kiek vaizdu wub.gif padave,saunu smile.gif thumbup.gif
Ir vidurinelis pasirodo... bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Arunele, saunus gimtadienis buvo. sukaktuvininke dailiai atrode. tokia vyresne nei 4 man atrodo.
Sensi, 2,3 derinukai labai grazus. koks svarkelis i aki krentantis. nuotrauku grozis
Varinija, simpatiskai. si karta man rubai pagal siltuma sutampa derinuke (nes pas jus kartais man atrodo, kad kokia kepure per silta visam deriniui ar panasiai)
Atsakyti
vilmutee aciu 4u.gif

QUOTE(katee @ 2013 10 22, 10:13)

Vienas, vienas biggrin.gif 100proc. drinks_cheers.gif
Cia nuo vyro priklauso, ka jis daro - berniukus ar mergaites biggrin.gif Mano vyro senelis turejo 7 sunus. Mano vyro tevas irgi turejo tik sunus. Mano vyras irgi tures 3 sunus. Tai kaip ir.... Buna isimciu aisku, bet sansai mazi biggrin.gif

Tai jau taip drinks_cheers.gif Maniskis irgi is berniukiskos seimos.
Kai mes per zinias pamatem seima su 12 berniuku ir 13-to vel berniuko susilauke...maniskis tik pasake "kam nelemta skristi tas ir neskris..." lotuliukas.gif

QUOTE(baltė @ 2013 10 22, 10:50)

Sea Girl, dar iš fotokonkursų temų Jus prisimenu, berniukų daug turite thumbup.gif ypač man įstrigus foto kur rudens lapuose pasislėpės vaikutis, jei nepainioju... wub.gif

Nepainiojat biggrin.gif lapu kruva ir viena akis islindus is kruvos, tai mano vaikas biggrin.gif

Arunele, labai graziai atrode jubilijate ir visa svente thumbup.gif
sensi, o jau vaizdu grazumas, o jei derinuku mielumas. Man 2 ir 3 idealus. Megstuko grozis neispasakytas wub.gif
varinija ir asedita, taip pat labai grazu 4u.gif

Viena salta ryta... Dienos metu silta buna ~17C o va rytai vesus kaip reikiant...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 10 24, 01:02)
Pirma vaizdu, veliau komentaru duosim smile.gif Gal biggrin.gif

labai grazus bordinis megztukas. is kur, jei ne paslaptis?
Atsakyti

Sea Girl, Sensi antrasis derinys gražus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 25 spalio 2013 - 08:20
Arunele grazi jubiliate wub.gif ir sventei pasiruosta nuo dusios wub.gif

Oho, pas vaikinus valdo geltonos kelnes thumbup.gif Visi derinukai super thumbup.gif Sensi, Varinija, Sea Girl visoms uz pastangas 4u.gif
Atsakyti
Užteks visoms vietos po šia saule: ir su 1 foto ir su 6.... bigsmile.gif
Vilmuteeee jūsų ,,beždžioniukas“ nuotaikingas ir gražios rudeniškos spalvos biggrin.gif
Pukepuke kaip visada: miela gėrėtis jūsų stilingai papuoštomis pupomis bigsmile.gif
Viktorija1986 Jūsų ,,obuoliukai“ labai ,,skaniai“ žiūrisi smile.gif
ASARe rudeniškas ir mielas derinukas mirksiukas.gif
Tutifruti Languoti man labai ir su lopais ypač thumbup.gif
Varinija labai mielas duetas: su meškute – žaismingas pateikimas pralinksmina visuomet wub.gif
Geltona – mėlyna: ne pirmas bandymas – liuks wub.gif
Su pelėda – ir nuotaikinga ir neįprasta bigsmile.gif
Berniuko derinukai žiūrisi thumbup.gif thumbup.gif
asedita miela pamaiva (labai gražios timputės) 4u.gif
Sea Girl Jau pakvipo halloweenu – pasakiška aplinka, berniukas labai ... thumbup.gif thumbup.gif
Sensi Grybautojas taip natūraliai ,,pagautas“ gamtos prieglobsty – na šaunuoliai, o tų senų rakandų fone – iš viso – nuostabiai, efektingai pateikta. Tiesiog gėriuosi pačiomis fofo...puikiai viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
snsi Sea Girl išmokinkite taip išgauti nors panašiai tokias spalvas, kontrastus, taip puikiai sufokusuoti – žabtas atvėpsta nuo tokios kokybės blush2.gif
Aišku jūsiškiai fotikai superiniai su daugybe galimybių. Kai mano ,,nusprogs“ – reikės dairytis su normaliu objektyvu.
P.S. kažkuri pastebėjo, kad mano panelė atrodo vyresnė, tikrai – jai 4 m. , o perku 5 m. dydžio rūbelis, bet sudėtinga, nes smulkutė labai verysad.gif

Atsakyti

i 
Nesivelkite vėl į diskusiją, neatitinkančią temos. Ištryniau tas žinutes. Šiuo atveju manau, kad negaliu nurodinėti, kelias nuotraukas narei kelti, palieku tai jos nuožiūrai, proto ribose, aišku.
Atsakyti
Su troliais geriausia kova- absoliutus ignoras cool.gif Ne vienos zinutes, ne vieno zodzio neatsakyti, ignoruoti ir tiek. Kai niekas nieko nesakys diskusija nesipletos ir troliai demesio nesusilauks. O moderatore atejus istrins troliu zinute ir tiek ziniu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 10 24, 13:59)
Sea Girl   Jau pakvipo halloweenu – pasakiška aplinka, berniukas labai ... thumbup.gif  thumbup.gif
Sensi   Grybautojas taip natūraliai ,,pagautas“ gamtos prieglobsty – na šaunuoliai,

Aciu 4u.gif
O grybautojas tai mano buvo biggrin.gif mudvieju su sensi kleckai kazkuo panasus... tongue.gif

Cia dar vienas su geltonom kelnem smile.gif
user posted image
nuotraukoje nelabai matosi, bet maikyte apsiuta geltonais siulais aplink kakliuka, rankogalius, peciu sujungima...

Arunele, tik dabar pastebejau, kad mano mazius butu labai tikes i jusu dukruzes gimtadienio baliu biggrin.gif pas ji maikyte su bite ir aprasineta bee baby biggrin.gif O dar geresnis sutapimas, kad jie galejo gimtadienius svesti kartu- maniskis irgi spalio 19d. gimes. Jam suejo 3 metukai. Si derini fotografavau viena diena pries gimtadieni spalio 18d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 24 spalio 2013 - 18:47
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 24, 19:30)

vaikinas jau kooks išaugęs wub.gif
Atsakyti