Pirma vaizdu, veliau komentaru duosim Gal
O cia pasidemonstruojam naujos kartos balansini dvirati Ne tik be pedalu, bet ir be ratu
O kiek vaizdu padave,saunu
Ir vidurinelis pasirodo...
Ir vidurinelis pasirodo...
Arunele, saunus gimtadienis buvo. sukaktuvininke dailiai atrode. tokia vyresne nei 4 man atrodo.
Sensi, 2,3 derinukai labai grazus. koks svarkelis i aki krentantis. nuotrauku grozis
Varinija, simpatiskai. si karta man rubai pagal siltuma sutampa derinuke (nes pas jus kartais man atrodo, kad kokia kepure per silta visam deriniui ar panasiai)
Sensi, 2,3 derinukai labai grazus. koks svarkelis i aki krentantis. nuotrauku grozis
Varinija, simpatiskai. si karta man rubai pagal siltuma sutampa derinuke (nes pas jus kartais man atrodo, kad kokia kepure per silta visam deriniui ar panasiai)
vilmutee aciu
Vienas, vienas 100proc.
Cia nuo vyro priklauso, ka jis daro - berniukus ar mergaites Mano vyro senelis turejo 7 sunus. Mano vyro tevas irgi turejo tik sunus. Mano vyras irgi tures 3 sunus. Tai kaip ir.... Buna isimciu aisku, bet sansai mazi
Tai jau taip Maniskis irgi is berniukiskos seimos.
Kai mes per zinias pamatem seima su 12 berniuku ir 13-to vel berniuko susilauke...maniskis tik pasake "kam nelemta skristi tas ir neskris..."
Sea Girl, dar iš fotokonkursų temų Jus prisimenu, berniukų daug turite ypač man įstrigus foto kur rudens lapuose pasislėpės vaikutis, jei nepainioju...
Nepainiojat lapu kruva ir viena akis islindus is kruvos, tai mano vaikas
Arunele, labai graziai atrode jubilijate ir visa svente
sensi, o jau vaizdu grazumas, o jei derinuku mielumas. Man 2 ir 3 idealus. Megstuko grozis neispasakytas
varinija ir asedita, taip pat labai grazu
Viena salta ryta... Dienos metu silta buna ~17C o va rytai vesus kaip reikiant...
QUOTE(katee @ 2013 10 22, 10:13)
Vienas, vienas 100proc.
Cia nuo vyro priklauso, ka jis daro - berniukus ar mergaites Mano vyro senelis turejo 7 sunus. Mano vyro tevas irgi turejo tik sunus. Mano vyras irgi tures 3 sunus. Tai kaip ir.... Buna isimciu aisku, bet sansai mazi
Tai jau taip Maniskis irgi is berniukiskos seimos.
Kai mes per zinias pamatem seima su 12 berniuku ir 13-to vel berniuko susilauke...maniskis tik pasake "kam nelemta skristi tas ir neskris..."
QUOTE(baltė @ 2013 10 22, 10:50)
Sea Girl, dar iš fotokonkursų temų Jus prisimenu, berniukų daug turite ypač man įstrigus foto kur rudens lapuose pasislėpės vaikutis, jei nepainioju...
Nepainiojat lapu kruva ir viena akis islindus is kruvos, tai mano vaikas
Arunele, labai graziai atrode jubilijate ir visa svente
sensi, o jau vaizdu grazumas, o jei derinuku mielumas. Man 2 ir 3 idealus. Megstuko grozis neispasakytas
varinija ir asedita, taip pat labai grazu
Viena salta ryta... Dienos metu silta buna ~17C o va rytai vesus kaip reikiant...
QUOTE(Sensi @ 2013 10 24, 01:02)
Pirma vaizdu, veliau komentaru duosim Gal
labai grazus bordinis megztukas. is kur, jei ne paslaptis?
Sea Girl, Sensi antrasis derinys gražus
Arunele grazi jubiliate ir sventei pasiruosta nuo dusios
Oho, pas vaikinus valdo geltonos kelnes Visi derinukai super Sensi, Varinija, Sea Girl visoms uz pastangas
Oho, pas vaikinus valdo geltonos kelnes Visi derinukai super Sensi, Varinija, Sea Girl visoms uz pastangas
Užteks visoms vietos po šia saule: ir su 1 foto ir su 6....
Vilmuteeee jūsų ,,beždžioniukas nuotaikingas ir gražios rudeniškos spalvos
Pukepuke kaip visada: miela gėrėtis jūsų stilingai papuoštomis pupomis
Viktorija1986 Jūsų ,,obuoliukai labai ,,skaniai žiūrisi
ASARe rudeniškas ir mielas derinukas
Tutifruti Languoti man labai ir su lopais ypač
Varinija labai mielas duetas: su meškute žaismingas pateikimas pralinksmina visuomet
Geltona mėlyna: ne pirmas bandymas liuks
Su pelėda ir nuotaikinga ir neįprasta
Berniuko derinukai žiūrisi
asedita miela pamaiva (labai gražios timputės)
Sea Girl Jau pakvipo halloweenu pasakiška aplinka, berniukas labai ...
Sensi Grybautojas taip natūraliai ,,pagautas gamtos prieglobsty na šaunuoliai, o tų senų rakandų fone iš viso nuostabiai, efektingai pateikta. Tiesiog gėriuosi pačiomis fofo...puikiai viskas
snsi Sea Girl išmokinkite taip išgauti nors panašiai tokias spalvas, kontrastus, taip puikiai sufokusuoti žabtas atvėpsta nuo tokios kokybės
Aišku jūsiškiai fotikai superiniai su daugybe galimybių. Kai mano ,,nusprogs reikės dairytis su normaliu objektyvu.
P.S. kažkuri pastebėjo, kad mano panelė atrodo vyresnė, tikrai jai 4 m. , o perku 5 m. dydžio rūbelis, bet sudėtinga, nes smulkutė labai
Vilmuteeee jūsų ,,beždžioniukas nuotaikingas ir gražios rudeniškos spalvos
Pukepuke kaip visada: miela gėrėtis jūsų stilingai papuoštomis pupomis
Viktorija1986 Jūsų ,,obuoliukai labai ,,skaniai žiūrisi
ASARe rudeniškas ir mielas derinukas
Tutifruti Languoti man labai ir su lopais ypač
Varinija labai mielas duetas: su meškute žaismingas pateikimas pralinksmina visuomet
Geltona mėlyna: ne pirmas bandymas liuks
Su pelėda ir nuotaikinga ir neįprasta
Berniuko derinukai žiūrisi
asedita miela pamaiva (labai gražios timputės)
Sensi Grybautojas taip natūraliai ,,pagautas gamtos prieglobsty na šaunuoliai, o tų senų rakandų fone iš viso nuostabiai, efektingai pateikta. Tiesiog gėriuosi pačiomis fofo...puikiai viskas
snsi Sea Girl išmokinkite taip išgauti nors panašiai tokias spalvas, kontrastus, taip puikiai sufokusuoti žabtas atvėpsta nuo tokios kokybės
Aišku jūsiškiai fotikai superiniai su daugybe galimybių. Kai mano ,,nusprogs reikės dairytis su normaliu objektyvu.
P.S. kažkuri pastebėjo, kad mano panelė atrodo vyresnė, tikrai jai 4 m. , o perku 5 m. dydžio rūbelis, bet sudėtinga, nes smulkutė labai
i | Nesivelkite vėl į diskusiją, neatitinkančią temos. Ištryniau tas žinutes. Šiuo atveju manau, kad negaliu nurodinėti, kelias nuotraukas narei kelti, palieku tai jos nuožiūrai, proto ribose, aišku. |
Su troliais geriausia kova- absoliutus ignoras Ne vienos zinutes, ne vieno zodzio neatsakyti, ignoruoti ir tiek. Kai niekas nieko nesakys diskusija nesipletos ir troliai demesio nesusilauks. O moderatore atejus istrins troliu zinute ir tiek ziniu
QUOTE(arunele @ 2013 10 24, 13:59)
Sensi Grybautojas taip natūraliai ,,pagautas gamtos prieglobsty na šaunuoliai,
Sensi Grybautojas taip natūraliai ,,pagautas gamtos prieglobsty na šaunuoliai,
Aciu
O grybautojas tai mano buvo mudvieju su sensi kleckai kazkuo panasus...
Cia dar vienas su geltonom kelnem
nuotraukoje nelabai matosi, bet maikyte apsiuta geltonais siulais aplink kakliuka, rankogalius, peciu sujungima...
Arunele, tik dabar pastebejau, kad mano mazius butu labai tikes i jusu dukruzes gimtadienio baliu pas ji maikyte su bite ir aprasineta bee baby O dar geresnis sutapimas, kad jie galejo gimtadienius svesti kartu- maniskis irgi spalio 19d. gimes. Jam suejo 3 metukai. Si derini fotografavau viena diena pries gimtadieni spalio 18d.