Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(katee @ 2013 10 21, 14:32)
Rubelio nei vieno neturim nuo broliu. Nieko nelaikau. O ir nauju vis vien norisi blush2.gif Zaislu irgi nebeliko. Nieko nesandeliuoju as.
As irgi nepergyvenu biggrin.gif Aj, sakau, nors vyni ateis ikals mamkai ant senatves lotuliukas.gif

Na mat jūsų broliai dideli,kur jau ten prisandeliuosite tiek biggrin.gif o maniškis antrasis kai gimė,mintyse visada turėjau trečią vaikutį,tai vežimukai ir visos supuoklės ir technika kita keliavo į saugyklą biggrin.gif kadangi skirtumas mažas,tai ir žaislai ir visi kiti kai kurie dalykai puikiai tiks...O naujų žinoma,kad norisi ir reikia bigsmile.gif Tai spintoms ir komodoms nepavydžiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano paauglys,jau net sako,kad tie mazgiai bagotesni rūbais ir batais už jį lotuliukas.gif o aš sakau,kad jie bagotesni už mus visus kartu namie lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nieko,gal dar dukrytę sukrapštysite ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Derinukas ,, Geriausios drauges"
Ir vel mazoji ispuose meskute... bigsmile.gif Merginos i picerija keliavo...Tai isivaizduojate koookia saskaita atnese... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 21 spalio 2013 - 15:27
kateee,nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sunu mamos ilgiau buna grazesnes ir jaunatviskesnes :)Lauksim po ...lengvo ir greito (kai ateis laikas mirksiukas.gif )... nuotrauku jau 3 sunaiteliu wub.gif wub.gif
vilmuteee,laaaabai grazutis wub.gif wub.gif thumbup.gif pagrandukas 4u.gif Aukite sveikuciai ir diduciai 4u.gif 4u.gif
Sensi,sssuuuuper su katineliu thumbup.gif
Poziuris,kaip paaugo Jusu sunaitelis,patiko derinukas,prasom dazniau i eteri smile.gif biggrin.gif
pukepuke,labai labai grazu wub.gif thumbup.gif
Zivilka,grazus su svarkeliu wub.gif thumbup.gif ,o tas kombis i lauka tai labai patogus vaikui bigsmile.gif Ir nereik ten to ipatingo grozio,svarbiausiai nevarzo judesiu ir niekur neprapucia...

Papildyta:
Papildyta:
Viktorija1986,sveika prisijungusi,labai grazios sesutes ,puikiai suderintos,grazi seimynele wub.gif thumbup.gif

Sirdingai dekoju visoms pakomentavusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū už priėmimą ir komentarus... smile.gif
Varinija, kokia mergaite daili ir meskis taip pat aprengtas.. liuks bigsmile.gif
p.s.s mano didzioji ozka, nenori fotkintis, nepozuoja, susiraukus... mazoji tai i ekrana lenda...
Pukepuke's mergaite kokia zavi, fotomodelis tikras... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija1986: 21 spalio 2013 - 15:35
Sveikutes vis i visus pasiziuriu pasigroziu bet ner kada daugiau ka ir parasyt apie fotkinima isvis nekalbu o ir dukryte nenori buti fotkinoma smile.gif
Labai labai patinka pukepuke visi derinukai ir vaikuciai laabai grazus wub.gif
varinija - keli istrigo paskutinis melynas-geltonas laabai wub.gif
naujokiu ir labai patiko bet niku neatgaminu smile.gif

Su tel rasau tai neparyskinu niku smile.gif
musu vienas kuri pavyko nufotkint smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 21 spalio 2013 - 16:38
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 21, 15:00)
Nieko,gal dar dukrytę sukrapštysite  ax.gif  mirksiukas.gif

Oj, ne. Niekas manes nesuvilios... net mergaitem biggrin.gif Tai nera mano tikslas - zut but mergaite pasigimdyt schmoll.gif Kaip jau gavos, taip...

Varinija - dekui 4u.gif
Nuosrtabus, siltas ir jaukus derinukas jusu. Ir meskinas fainas thumbup.gif Irgi prie smutkiu lotuliukas.gif

tutifruti - man grazu. Stilingai taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 10 21, 17:43)

tutifruti - man grazu. Stilingai taip thumbup.gif

aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

paskutiniu metu kažkaip damutės ima viršų biggrin.gif

Pukepukės mergaitė, kaip visad nuostabi wub.gif

Ir kitų daugumos derinukai patiko bigsmile.gif

Mes kažkaip nelabai turime kuo nustebinti, tai tiesiog dalinamės gražaus rudenėlio nuotraukomis ir rodomės, kad mūsų neužmirštumėt wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tutifruti, labai graziai suderinta, liuks smile.gif
Asare, koks stilingas vaikinukas, atrodo sunku berniukams stilingai parinkti, mazesnis pasirinkimas, bet ne velnio, kas nori, tas suderina. smile.gif
Atsakyti
vilmuteeee, net pakvipo kudikeliu wub.gif koks grazutis wub.gif

QUOTE(tutifruti @ 2013 10 21, 16:36)
musu vienas kuri pavyko nufotkint smile.gif

Labai fainas! Man jusu visi patinka 4u.gif

QUOTE(katee @ 2013 10 21, 16:43)
Tai nera mano tikslas - zut but mergaite pasigimdyt schmoll.gif Kaip jau gavos, taip...

drinks_cheers.gif Lygiai taip pat jauciuosi, nu nera man taip kad lydyciausi del mergyciu, labai dziaugiuosi savo 4 beniukus turedama. Aisku kai laukem 3-cio ir 4-to tikejomes kad bus lyciu ivairove, norejosi mums abiems mergytes, su 4-tu berniukai irgi tikejosi sesutes.... bet tikrai nesijauciau kazkaip nuliudusi ar pan. kai suzinojau kad vel berniukas, dziaugiausi kaip ir su kiekvienu kad per ultrasound pamaciau sveika kudikeli besimakaluojanti. Zinau pazistamu pora kurios turejo jau 2, 3 berniukus ir suzinoje kad vel laukiasi berniuko puole i depresija, verke menesi ir t.t. ir pan., paskui pakalbam tai gedijasi savo tokio elgesio biggrin.gif
Sveikinu su dar vienu sunaiteliu 4u.gif

QUOTE(ASARe @ 2013 10 21, 19:52)
Mes kažkaip nelabai turime kuo nustebinti, tai tiesiog dalinamės gražaus rudenėlio nuotraukomis ir rodomės, kad mūsų neužmirštumėt wink.gif

Grazus rudenelis ir derinukas ne prastas 4u.gif Kaip graziai auga jusu sunelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 21 spalio 2013 - 23:51
Varinija nuoširdus ačiū 4u.gif niekooo saaau,net meškutė turi savo spintą blink.gif bigsmile.gif na liuks susiderinusios mergaitės thumbup.gif viskas kruopščiai apgalvota wub.gif

tutifruti madistė panelytė thumbup.gif

ASARe oi koks paaugęs sūnaitėlis jūsų, labai gražiai suderinote, fainuolis,smaguolis ir foto toookios gražios wub.gif

Sea Girl širdingai dėkoju 4u.gif
Pritariu visu 100 pr. Tikėjausi ir aš...,bet yra kaip yra....be galo džiaugiuosi,ne gi liūdėsi čia dabar...nesvarbu kas,svarbu sveikutis lelius,o juk mielybė nesvietiška...kokios gi čia ašaros gali būti..ne nee. Matyt Kažkas geriau žino,kam auginti tik berniukus lotuliukas.gif

katee drinks_cheers.gif sveikatytės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 22, 00:48)
su 4-tu berniukai irgi tikejosi sesutes....

Oho, pas jus tai tikrai futbolo komanda visa thumbup.gif
Tikrai jau, svarbu vaikai sveiki, grazus thumbup.gif
As buvau tikra kazkada, kad 3-cia mergaite turesiu. Bet, kaip sakoma... Kartais neisipildziusios svajones ir yra laime ar sekme rolleyes.gif
Kaip viena forumiete rase: Tikra laime tureti 3-4 sveikus grazius sunus... Tik 3-4(-riu) sveiku graziu dukru mama supras smile.gif
Tik kad jau zmones kazkodel galvoja, kad seimoje butinai turi but ir mergyte ir berniukas. Tada jau ale laiminga seima rolleyes.gif O tie komentarai: Oooj, reikejo mergytes! biggrin.gif
Nesuprantu cool.gif

ASARe - stilingas maziukas jusu wub.gif Labai graziai atrodo su savo derinuku tarp rudeniniu lapu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 22 spalio 2013 - 10:01