Lara22 ačiū 4 mėnesiukai mano beibiui
katee ačiū teeep, nextukai pas mumi,labai gražučiai man ir dar lindexo mumiams negaliu atsispirti man gražu tikriausia jau ir jūs kaupiate garderobą jei ne paslaptis,gal jau šeimyna žino,kas pilvelyje gyvena ?
katee ačiū teeep, nextukai pas mumi,labai gražučiai man ir dar lindexo mumiams negaliu atsispirti man gražu tikriausia jau ir jūs kaupiate garderobą jei ne paslaptis,gal jau šeimyna žino,kas pilvelyje gyvena ?
Sveikos
Aciu visoms, kas ivertino musu derinukus
Pukepuke labia labia fainas derinukas
Varnija ir dukrytes ir berniuko labia patiko
Vilmutee maziukas nerealus Nezinau ar yra mamu, kurios gali su neigiamomis emocijomis ziureti I tokius meskucius Tikrai labia fainas ir grazus derinukas
Vyresnelio derinukas man irgi labai labai fainas
Aciu visoms, kas ivertino musu derinukus
Pukepuke labia labia fainas derinukas
Varnija ir dukrytes ir berniuko labia patiko
Vilmutee maziukas nerealus Nezinau ar yra mamu, kurios gali su neigiamomis emocijomis ziureti I tokius meskucius Tikrai labia fainas ir grazus derinukas
Vyresnelio derinukas man irgi labai labai fainas
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 20, 11:52)
Zinom, zinom jau. Auginsiu futbolo komanda 3-cio brolio laukiam
Todel jau esu apziurejus kudikeliskus NEXT rubelius ir maciau ta kombiuka Lindexo irgi jau prikrovus nemzai pasipuosimui Smagu ta kraiteli krauti
Papildyta:
QUOTE(__snowflake @ 2013 10 20, 09:39)
Jūsų mergaitė nesvietiško grožio
Tikrai, Evita labai graziu bruozu
Labadienis mamytes,
viena grazia diena man si foruma uzrode mama, nes buvo mergaites nuotrauka su derinuku, kuri as visai uzsakiau savo mergaitems...
net nezinojau, kad yra toooooks grozybiu forumiukas
Vaikai - berniukai ir mergaites, didesni ir mazesni tokie stilingi, net akys ir sirdis apsalo
Parodysiu ir as is archyvo...
viena grazia diena man si foruma uzrode mama, nes buvo mergaites nuotrauka su derinuku, kuri as visai uzsakiau savo mergaitems...
net nezinojau, kad yra toooooks grozybiu forumiukas
Vaikai - berniukai ir mergaites, didesni ir mazesni tokie stilingi, net akys ir sirdis apsalo
Parodysiu ir as is archyvo...
Na dar pasirodom
Papildyta:
Aciu, kam patikom
Ir uz komplimentus Evitai dekojam
Papildyta:
Ar man rodosi,ar vienodi kepuriukai su šalikučiais jūsų ir varinijos panelyčių ? Iš kur ??Gal kur auksarankę slepiate ?? Labai įdomu....ir man...
Labai knieti,kaip pelėdai, savo pelėdžiuką-pasauliuką parodyti,įkeliu trumpam....prašau žiūrėti tik su gerom emocijom o negeros lai grįšta atgalios...
Is Zaros tos kepures
Maziukas fainulka, kas cia per mintys keistos, kad kazkas turi su negerom emocijom ziureti
Papildyta:
Sveiki prisijunge
Papildyta:
Aciu, kam patikom
Ir uz komplimentus Evitai dekojam
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 19, 20:22)
Ar man rodosi,ar vienodi kepuriukai su šalikučiais jūsų ir varinijos panelyčių ? Iš kur ??Gal kur auksarankę slepiate ?? Labai įdomu....ir man...
Labai knieti,kaip pelėdai, savo pelėdžiuką-pasauliuką parodyti,įkeliu trumpam....prašau žiūrėti tik su gerom emocijom o negeros lai grįšta atgalios...
Is Zaros tos kepures
Maziukas fainulka, kas cia per mintys keistos, kad kazkas turi su negerom emocijom ziureti
Papildyta:
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 20, 16:46)
Labadienis mamytes,
Sveiki prisijunge
Ir mes pasirodom...
pukepuke - ir vel abu grazus labai
Varinija - idealus! I-D-E-A-L-U-S!!! Ir spalvoas ir visa kita Suknyte kokia fainule. Paprasta, bet labai gerai atrodo. Rankovytes per pirsciuka
Varinija - idealus! I-D-E-A-L-U-S!!! Ir spalvoas ir visa kita Suknyte kokia fainule. Paprasta, bet labai gerai atrodo. Rankovytes per pirsciuka
Varinija, pukepuke viskas super, nera ka ir komentuoti
zvirbliss su zvirbliuku labai graziai susiderine
vilmuteeee fainas bezdzioniukas o mazasis kokia meilybe
Viktorija1986 sveikia prisijungus grazios pupos ir visa jusu seimynele
zvirbliss su zvirbliuku labai graziai susiderine
vilmuteeee fainas bezdzioniukas o mazasis kokia meilybe
Viktorija1986 sveikia prisijungus grazios pupos ir visa jusu seimynele
pukepuke, mergytė labai labai gražiai aprengta, o jau batukai - abeji be galo fainučiai Kažkaip labai artimas man Jūsų stiliukas
Viktorija1986, labai gražu ir smagu, jog daug naujų veidukų atsiranda
Varinija, paskutinis derinukas kažkas tooookio ne tik, kad dukrytes taip mielai aprengčiau, bet ir sau kažko panašaus norėčiau Tobulas derinukas nuo iki, neina akių atitraukti, o broliuko labai mielas ir gražus
vilmuteeee, koks meilybė mažutis paderintas taip pat labai gražiai
Viktorija1986, labai gražu ir smagu, jog daug naujų veidukų atsiranda
Varinija, paskutinis derinukas kažkas tooookio ne tik, kad dukrytes taip mielai aprengčiau, bet ir sau kažko panašaus norėčiau Tobulas derinukas nuo iki, neina akių atitraukti, o broliuko labai mielas ir gražus
vilmuteeee, koks meilybė mažutis paderintas taip pat labai gražiai
Ksesanko nuoširdus ačiū
katee sveikinimai jums na ir smagu...ir viskas taip paprasta bus...
Man atkrito begalė klausimų rengiant kambarį mažiesiems, tas pats su žaisliukais ir rūbeliais Aišku, mergytės norėjosi...,bet,kad jau nelemta...tai lauksiu marčių
Viktorija1986 sveikutė labai gražios pupuliukės ir derinukai labai smagūs visa šeimynėlė labai gražutė
pukepuke ačiukas labai gražūs abu vaikučiai,mergaitukė super,smagus derinukas
Ai,čia tokios senatvinės mintys,nekreipkit dėmesio
Zariniai komplektukai labai gražiai abiejų mergytėms
Varinija SUPER MERGYTĖ derinukas nuo iki, na tooooks visas ir spalvos ir visa kita
asedita , balte nuoširdžiai dėkavoju
Man atkrito begalė klausimų rengiant kambarį mažiesiems, tas pats su žaisliukais ir rūbeliais Aišku, mergytės norėjosi...,bet,kad jau nelemta...tai lauksiu marčių
Viktorija1986 sveikutė labai gražios pupuliukės ir derinukai labai smagūs visa šeimynėlė labai gražutė
pukepuke ačiukas labai gražūs abu vaikučiai,mergaitukė super,smagus derinukas
Ai,čia tokios senatvinės mintys,nekreipkit dėmesio
Zariniai komplektukai labai gražiai abiejų mergytėms
Varinija SUPER MERGYTĖ derinukas nuo iki, na tooooks visas ir spalvos ir visa kita
asedita , balte nuoširdžiai dėkavoju
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 21, 14:28)
ai lauksiu marčių
ai lauksiu marčių
Rubelio nei vieno neturim nuo broliu. Nieko nelaikau. O ir nauju vis vien norisi Zaislu irgi nebeliko. Nieko nesandeliuoju as.
As irgi nepergyvenu Aj, sakau, nors vyni ateis ikals mamkai ant senatves