Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

user posted image
user posted image

Jūsų mergaitė nesvietiško grožio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 20 spalio 2013 - 08:40
Lara22 ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4 mėnesiukai mano beibiui soske.gif

katee ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif teeep, nextukai pas mumi,labai gražučiai man ir dar lindexo mumiams negaliu atsispirti ax.gif man gražu ax.gif tikriausia jau ir jūs kaupiate garderobą bigsmile.gif jei ne paslaptis,gal jau šeimyna žino,kas pilvelyje gyvena ? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aciu visoms, kas ivertino musu derinukus 4u.gif

Pukepuke labia labia fainas derinukas wub.gif

Varnija ir dukrytes ir berniuko labia patiko wub.gif

Vilmutee maziukas nerealus smile.gif Nezinau ar yra mamu, kurios gali su neigiamomis emocijomis ziureti I tokius meskucius smile.gif Tikrai labia fainas ir grazus derinukas wub.gif
Vyresnelio derinukas man irgi labai labai fainas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 20 spalio 2013 - 11:33
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 20, 11:52)
katee  ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif    teeep, nextukai pas mumi,labai gražučiai man ir dar lindexo mumiams negaliu atsispirti  ax.gif  man gražu  ax.gif  tikriausia jau ir jūs kaupiate garderobą  bigsmile.gif  jei ne paslaptis,gal jau šeimyna žino,kas pilvelyje gyvena ?  bigsmile.gif  wub.gif

Zinom, zinom jau. Auginsiu futbolo komanda biggrin.gif 3-cio brolio laukiam 4u.gif
Todel jau esu apziurejus kudikeliskus NEXT rubelius ir maciau ta kombiuka wub.gif Lindexo irgi jau prikrovus nemzai pasipuosimui wub.gif Smagu ta kraiteli krauti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(__snowflake @ 2013 10 20, 09:39)
Jūsų mergaitė nesvietiško grožio smile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, Evita labai graziu bruozu wub.gif
Atsakyti
Labadienis mamytes,
viena grazia diena man si foruma uzrode mama, nes buvo mergaites nuotrauka su derinuku, kuri as visai uzsakiau savo mergaitems...
net nezinojau, kad yra toooooks grozybiu forumiukas bigsmile.gif
Vaikai - berniukai ir mergaites, didesni ir mazesni tokie stilingi, net akys ir sirdis apsalo wub.gif
Parodysiu ir as is archyvo... ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija1986: 20 spalio 2013 - 15:47
Na dar pasirodom smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Aciu, kam patikom 4u.gif
Ir uz komplimentus Evitai dekojam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 19, 20:22)

Ar man rodosi,ar vienodi kepuriukai su šalikučiais jūsų ir varinijos panelyčių ? Iš kur ??Gal kur auksarankę slepiate ?? Labai įdomu....ir man... ax.gif

Labai knieti,kaip pelėdai, savo pelėdžiuką-pasauliuką parodyti,įkeliu trumpam....prašau žiūrėti tik su gerom emocijom  nono.gif o negeros lai grįšta atgalios...  sunglasses2.gif

Is Zaros tos kepures smile.gif

Maziukas fainulka, kas cia per mintys keistos, kad kazkas turi su negerom emocijom ziureti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 10 20, 16:46)
Labadienis mamytes,

Sveiki prisijunge 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 20 spalio 2013 - 17:12
Ir mes pasirodom... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
pukepuke - ir vel abu grazus labai thumbup.gif

Varinija - idealus! I-D-E-A-L-U-S!!! Ir spalvoas ir visa kita thumbup.gif Suknyte kokia fainule. Paprasta, bet labai gerai atrodo. Rankovytes per pirsciuka thumbup.gif
Atsakyti
Varinija, pukepuke viskas super, nera ka ir komentuoti mirksiukas.gif

zvirbliss su zvirbliuku labai graziai susiderine wub.gif

vilmuteeee fainas bezdzioniukas wub.gif o mazasis kokia meilybe wub.gif wub.gif

Viktorija1986 sveikia prisijungus 4u.gif grazios pupos ir visa jusu seimynele thumbup.gif
Atsakyti
pukepuke, mergytė labai labai gražiai aprengta, o jau batukai wub.gif - abeji be galo fainučiai thumbup.gif Kažkaip labai artimas man Jūsų stiliukas wub.gif

Viktorija1986, labai gražu ir smagu, jog daug naujų veidukų atsiranda 4u.gif

Varinija, paskutinis derinukas kažkas tooookio wub.gif ne tik, kad dukrytes taip mielai aprengčiau, bet ir sau kažko panašaus norėčiau smile.gif Tobulas derinukas nuo iki, neina akių atitraukti, o broliuko labai mielas ir gražus wub.gif

vilmuteeee, koks meilybė mažutis wub.gif paderintas taip pat labai gražiai wub.gif
Atsakyti
Ksesanko nuoširdus ačiū 4u.gif

katee sveikinimai jums ploja.gif na ir smagu...ir viskas taip paprasta bus... biggrin.gif
Man atkrito begalė klausimų rengiant kambarį mažiesiems, tas pats su žaisliukais ir rūbeliais bigsmile.gif Aišku, mergytės norėjosi...,bet,kad jau nelemta...tai lauksiu marčių lotuliukas.gif

Viktorija1986 sveikutė 4u.gif labai gražios pupuliukės ir derinukai labai smagūs thumbup.gif visa šeimynėlė labai gražutė wub.gif

pukepuke ačiukas 4u.gif labai gražūs abu vaikučiai,mergaitukė super,smagus derinukas thumbup.gif
Ai,čia tokios senatvinės mintys,nekreipkit dėmesio hihihi.gif

Zariniai komplektukai labai gražiai abiejų mergytėms thumbup.gif

Varinija SUPER MERGYTĖ wub.gif derinukas nuo iki, na tooooks visas ir spalvos ir visa kita good.gif

asedita , balte nuoširdžiai dėkavoju 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 21, 14:28)
katee    sveikinimai jums  ploja.gif   na ir smagu...ir viskas taip paprasta bus... biggrin.gif 

ai lauksiu marčių   lotuliukas.gif

Rubelio nei vieno neturim nuo broliu. Nieko nelaikau. O ir nauju vis vien norisi blush2.gif Zaislu irgi nebeliko. Nieko nesandeliuoju as.

As irgi nepergyvenu biggrin.gif Aj, sakau, nors vyni ateis ikals mamkai ant senatves lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 spalio 2013 - 13:33